Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 973
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, и аз се интересувам къде раждат мамите с близнаци. Аз се следя в Щерев и там бих искала да родя, след 36та г.с. обаче. Иначе, ако тръгнат по-рано, МД май е най-добре. Макар че там си е кофти отношение и база...
Токуда.
Да, знам, че за бебовците освен МД Токуда е другия избор. Там при кой?
За Токуда честно казано ме уплашиха финансово няколко поста от бг мама, в които майки цитираха суми за престой на бебовци от сорта на 7-8 хил. лв! Някак си до 2-3 хил. съм подготвена психически, но над 5 просто ми идва много... Това е в разбира се най-песимистичния вариант за ранно раждане, но трябва да е обмислен всеки вариант, нали?
Вие имате ли други впечатления за Токуда? И финансови и като професионализъм. Много ще съм благодарна за име на лекар, все пак може да се реша и за там, особено като навляза в по-сигурни седмици. Simple Smile

# 586
Къде на майтап, къде не, но определено си имам някакви пророчески умения все повече се убеждавам Flutter Не съм се съмнявала във вас и не съм поглеждала кристалното кълбо да предусетя кога точно да очакваме хубави новини от вас, но определено ни изненадахте.
Сега чакаме близнаците на Кристи Rolling Eyes Имам да й връщам за вълшебния прашец, който ми даде преди.

# 587
Малтофера се смуче.

# 588
Ей, ме на! Вчера беше кошмарен ден и имах ужасни болки. Днес бях по-добре и толкова обнадеждена отидох на ЖК. Док е абсолютно непреклонен, че и с усмивка ми отказва! Всички оплаквания били в рамките на нормалното, знаел че е много трудно и тежко, но колкото и да го моля, няма да назначи по-ранна дата. Измери едната 2.46кг и другата 2.38кг, целта му била 2.8кг, но и 2.6кг го устройвало! И така... ще трябва да търпя. Дано дните като вчерашния са по-малко!
Благодаря, че мислите за мен! ❤

# 589
Стискаме ти палци, Клер,в тази жега да сте добре,а девойките да наддават бързо! Твоят доки е много строг!

# 590
  • София
Да, смуче се или се дъвче. Утре следобяд ще се престраша пак. Стискайте палци да не се повтори кошмарът ми!
А каква е другата крайност, Блингче? Предозиране ли?
Клиърче, стискай си и това е!  Simple Smile

# 591
Като го смучеш после повече течности.
Проверявала ли си АСАТ АЛАТ как са ти? От бременността и от хормоните, тези показатели често се вдигат обостря се  симтомиа на гадене и повръщане,  налага се допълнителна консултация с гастроентеролог да каже желязото при завишени чернодробни показатели може ли да се приема през уста

# 592
Не, проблемите с ходенето до тоалетна Rolling Eyes Които са си често срещано явление по време на Б особено към края, но желязото ги засилва при много жени. Щом и аз страдах при условие, че нямам проблеми в това отношение по принцип.
Clear, боец си ти Hug Дано момите достигнат заветното тегло. По-добре е за тях. Като знам моята дето беше 3 кила, представям си х2 какво е. Пък в краен случай и на моя рд може да се пръкнат и да ти стане по-леко Rolling Eyes

# 593
Блинг, с близнаци благоверният сигурно ще се изнесе, та една мома ще стигне засега Grinning

Дзен мама, не съм чувала за такива суми. Мисля, че бъркаш със свети Лазар клиниката. Иначе в Токуда е занемарено, но лекарите са читави, а неонатологията адекватна.

# 594
  • София
Като го смучеш после повече течности.
Проверявала ли си АСАТ АЛАТ как са ти? От бременността и от хормоните, тези показатели често се вдигат обостря се  симтомиа на гадене и повръщане,  налага се допълнителна консултация с гастроентеролог да каже желязото при завишени чернодробни показатели може ли да се приема през уста
АСАТ и АЛАТ бяха завишени и ги вкарах в норма преди месец, но сега след случката като ходих на гастроентеролог, тя само каза няколко дни да се въздържам, докато мине неразположението.

# 595
За това си повръщала.Приемай много течности (но не наведнъж) и компот. Сутрин компот с пасатора, да стане на нектар - това е много полезно за бременните,, много.По една чаша вода на всеки час.
През моята бременност и аз имах такъв проблем.

# 596
  • София
Благодаря ти, Герда! Simple Smile

# 597
  • Пловдив
Момичета вчера бях на вливка интралипид и преглед бебето е едно и доктора каза че всичко е наред на 17-ти август съм на прегледза сърдечна дейност днес е първи ден от седма седмица и за първи път се чувствам много зле повръщам вие ми се свят и поради неспиращо главоболие си позволих половин аналгин нямам сили и много ми се спи но на моменти се оправям и после отново ми призлява мислите ли че е нормално

# 598
  • Сливен
Мисля,че аналгин не може са се пие при бременност,може парацетамол.

# 599
zauberinen, и аз съм така. Нормално е, от хормоните, ще свикнеш. От половин аналгин нищо няма да ти стане, не се притеснявай. Аз съм пила и цял, но беше втора безсънна нощ и трети ден нетърпимо главоболие. Лекарката ми каза, че няма проблем. Вземи си Панадол занапред в случай на силна болка, ако се притесняваш за вредата от аналгина.

Общи условия

Активация на акаунт