20 години брак и после???

• 26 555
  • 188
  •   1
Отговори
# 30

Ако спре да плаща ипотеката, а Чистница продължи да я изплаща в пълне размер, то тя може да претендира съответната част.  Достатъчно е да поиска запор върху заплатата му или да възбрани имущество примерно като обезпечителна мярка и на влюбения ще му се стоварят и  допълнителни разходи освен половината от вноската по кредита.
Това е вариант в нейна полза, стига само да може да издържи финансово.

# 31
Ами на мъжете им писва от една жена толкова години

# 32
О, на жените изобщо не им писва от един мъж толкова години.

# 33
  • Виена
Грубо изказване.  Особено по повод на човек, който търси подкрепа. Какво да кажа - освен, че на твоя мъж със сигурност ще му писне значително по-рано предвид "съкровището" вкъщи.

# 34
всички мъже са такива ..
стига сте гледали с розови очила
любовта трае 3 години казват учените и то най - вече при младите хора
а какво да очакваме от хора на 40 и 50
приемете реалността
стига сте си правили фалшиви илюзии
няма принцове и вечна любов доказано е
90 % от мъжете изневеряват даже повече
рано или късно го правят това им е заложено

# 35
Грубо изказване.  Особено по повод на човек, който търси подкрепа. Какво да кажа - освен, че на твоя мъж със сигурност ще му писне значително по-рано предвид "съкровището" вкъщи.

Аз не съм казала , че на моят няма да му писне , защо  говориш за мен хаха ?
И на твоя ще му писне от теб , а и може да ти сложи рога без въобще да разбереш
както и на всеки мъж ще му писне от жена му
стига с тези илюзии

# 36
всички мъже са такива ..

Ти пък кога опозна всички мъже?

# 37
  • Виена
Принцове и вечна любов....На другия полюс изневяра. Така ли се представяш семейството?
Е, ние си го представяме по-различно Simple Smile И да ти кажа функционира въпреки липсата на принцове и изневерите.

# 38
Естествено, че не всички мъже изневеряват, хората са ужасно различни.

# 39
не е нужно да познавам всички мъже за да знам , че са една стока
гледам навсякъде приятелки , роднини , и познати
има много заблудени жени дето даже не знаят , че мъжете им слагат рога , вярват им сляпо , че тяхният мъж е различен , разбират само ако той самият им признае , иначе никога няма да го хванат , мъжете знаят как да се крият и са перфектни в това .. и всеки мъж казва '' аз съм мъж , нормално да ходя по жени ''  Laughing
а и да не ти казвам колко долни мъже са ми писали във фейсбук профила - женени с деца предлагат срещи и не само на мен , а и на приятелки ...  но аз разбира се , не се занимавам въобще даже ги псувам , че са толкова долни , вместо да си гледат жената и дететоте тръгнали да търсят чужди жени
съжалявам съпругите на такива мъже
писал се във фейсбук '' женен за .. еди коя си '' качил си снимки на жената и децата във фейсбук , па пише на други и ги сваля...
и това не един мъж , а всеки го прави , за това всеки мъж си крие паролите или пък направо си трие чатовете случайно ако жена му отвори профила да не види нищо
мъжете са хитри и се крият много добре

# 40
Моят със сигурност не го прави Simple Smile Ако почне, ще го хвана за 2 дена и ще действам съответно Simple Smile

# 41
не е нужно да познавам всички мъже за да знам , че са една стока
гледам навсякъде приятелки , роднини , и познати
Гледаш своя кръг познати. Това обикновено е доста тесен кръг.

# 42
Естествено, че не всички мъже изневеряват, хората са ужасно различни.

да , колко голям процент от мъжете не изневеряват - 10 % , а и може по малко , в повечето случаи това са много грозни мъже и без пукната стотинка в джоба
колкото по богат и красив е един мъж толкова повече му е самочуствието , че ще свали всяка една
тези дето не изневеряват са срамежливи , леко грозновати и супер бедни дето никоя няма да им върже , затова и не се опитват да свалят жени
дори мъжа ти да ти изневери ти бъди сигурна , че никога няма да го разбереш , обобено ако е бил с някоя лека жена за една нощ
Никой мъж няма да ти признае '' абе вчера спах с една лека жена , ей така да си начеса егото''
за мъжа секса за една нощ не е нищо и не е изневяра

# 43
Моят със сигурност не го прави Simple Smile Ако почне, ще го хвана за 2 дена и ще действам съответно Simple Smile

не бъди толкова сигурна .. тя и леля ми беше много сигурна в нейния , а накрая дойде и си призна , че си има любовница от цели три години и тя нищо не е подозирала
един мъж реши ли да изневери да има любовница , ще направи всичко възможно да се крие
само ако се влюби в любовницата , ще си признае на съпругата и то за да е зареже и да може да си хойка с новата

# 44
Не ми се спори хич, жалко, че това ти е мнението за мъжете. Има и нормални, колкото  и да е странно, и колкото и да са по-малък процент. И не е задължително да са като катастрофирал автобус във фейса Simple Smile

За себе си гарнатирам, понеже вече съм се развеждала заради изневяра и ще го хвана на мига. Половин детектив станах, без да искам, хахаха Пък че леля ти не разбрала три години слабо ме интересува, не е имала опит жената.

И да, случайна, инцидентна изневяра никой не може да хване, може би, но колко човека отиват на професионалистка, повечето се забъркват първо с флирт, затъват и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт