Неприятно ми е....?

• 84 187
  • 696
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Джени,пий една бира и излез с млади хора да се веселиш! Laughing
Насекомите са добри животинки,които са част от хранителната верига. Grinning

Нашите погребения наистина са много тежки ритуали.Покрай изпращането на покойника могат да се споминат и живите.

# 436
Аз също понасям тези моменти тежко. Със седмици ме няма... На погребението на дядо ми пък имаше един дядо , който снимаше церемонията на видео с фотоапарата си.. партийна традиция ли и аз не знам, но до ден днешен не го разбрах това решение..

Оплаквам се ( не искам да засегна никого) от майки , които чакат обезщетенията си от Ной! Тия жени сериозно ли си мислят, че човека с ковчега с кокошките и кравите и всякакви там животинки всеки месец акостира някъде и им нарежда едни пари по сметките?

# 437
За съжаление не можеш да избягаш от прощаването с най-близките. На погребението на майка ми не каних никакви хора, бяхме само семейството, а направих панахида в черква на 40 дни, поканих много хора, за да я изпратим, без да ги тормозя, а и на нея да спестя унижението да я гледат в този вид. След това разпръснахме праха, пак в много малък състав

# 438
  • Countryside
На мен ми е непонятно как може да се пише "й" при множествено число. Говорим за възрастни хора, някои от тях с претенции и образование. То дори не може да се каже, обаче хората упорито си пишат идей, батерий, бактерий и т.н. това във връзка с ной  ooooh!

# 439
На мен ми е непонятно как може да се пише "й" при множествено число. То дори не може да се каже, обаче хората упорито си пишат идей, батерий, бактерий и т.н. това във връзка с ной  ooooh!
SmileySmile Даа, това е много забавно, докато не стане супер дразнещо. Говори за дълбока и първична неграмотност.
Неприятно ми беше, когато разни инкасаторки/инкасатори ми се намъкваха с кални и мръсни обувки вкъщи (сега вече нямам този проблем). Ми влизаш в един вход на блок, слагай калцуни и така минавай поне по етажите.
Друго неприятно ми е, когато метрото спре и винаги се намира някоя леля нахална, която вместо да изчака хората от вагона първо да слязат, тръгва срещу потока слизащи директно да се качва – акъл море, патки пасе.
Също прави впечатление, че в метрото повечето възрастни (видимо здрави) хора и мъже не отстъпват място за майка с малко бебенце да седне. Гледат тъпо и празно и все едно нищо.

# 440
На мен ми е непонятно как може да се пише "й" при множествено число. Говорим за възрастни хора, някои от тях с претенции и образование. То дори не може да се каже, обаче хората упорито си пишат идей, батерий, бактерий и т.н. това във връзка с ной  ooooh!

Масово се среща тази грешка. И на мене ме дразни, но няма какво да се направи. На няколко познати обяснявах за тази грешка, а те пак продължиха да я правят!

Иначе и на мене не ми е понятно защо хората правят видео и/или снимат мъртвия човек в ковчега. Кой иска да гледа видеа и/или снимки на мъртъв човек. Човек се старае да забрави колкото се е възможно по-бързо мъртвия човек и погребението му.

И да допълня, че и на мене ме дразнят как качващите хора на всякакво обществено превозно средство не изчакват слизащите хора и се сблъскат кой пръв да се качи.

# 441
  • Бургас
Не харесвам да ме лъжат и да ме правят на балама.... Дразни ме в някой голям магазин някое дете да се разпищи или да се разлигави и майка му да не му обръща абсолютно никакво внимание, все едно всички са длъжни да го търпят и на никой не му прави впечатление и всичко е ОК

# 442
Неприятно и непонятно ми е когато някой каже, че "гледал нещо по телевизора".

# 443
  • София
сега със същия авторитет за достоверност се казва "четох в интеренет".

# 444
В случая не го казвам за авторитета и информацията, а защото правилно е "гледах по телевизията". По телевизора не можеш да видиш нищо освен прах

# 445
  • София
Това не съм го схванала на първо четене. сори. Но си права.

# 446
  • Бургас
Лесно им е на тези дето гледат телевизора, ама не и телевизия. Покрай детето спрях да го пускам, освен ако много не ми се примоли за някое детско. Днес си пуснах Гала, че след последните случки ми действа зле тишината......Обърже я спрях  ooooh! ooooh!  Неприятна ми е и тя вече и новата и телевизионна половинка

# 447
Да бе, тия двамата съвсем го сведоха до някакви махленски приказки

# 448
  • Countryside
Дразни ме в някой голям магазин някое дете да се разпищи или да се разлигави и майка му да не му обръща абсолютно никакво внимание, все едно всички са длъжни да го търпят и на никой не му прави впечатление и всичко е ОК
Детето не е виновно, че се тръшка, в големите магазини има маса дразнители за малки деца. Най-често дават съвет на родителите да се остави да се натръшка и след като види, че няма да стане на наговата да му се обяснява какво и защо. За мен работеше да не се води детето където и да е, когато не яло/спало. Подходът при мен беше само и единствено отсраняване на дразнителя и/или извеждане на детето от магазина. Мисълта ми беше, че тръшкането в магазина не е критерий за нищо, на всички деца се случва да имат кофти ден.
Апропо и мен много ме дразнят безхаберните родители, все едно всички са им длъжни на отрочетата, но това е друга тема, необятна.

# 449
  • София
Много ми е неприятно разни бабки като видят, че имам две момчета и ми казват:"ау, теб кой ще те гледа като остарееш". Все едно, ако имам момиче е гаранция, че ще ме гледа. Ама аз все се обяснявам, че никой не е длъжен да ме гледа.

Общи условия

Активация на акаунт