91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - тема 2

• 108 869
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • където и да е,само да не съм сама
Ние сме от късите клечки - 8Б с класна Георгиева.
Детето е много разочаровано. Много беше нахъсана да учи немски и да се пробва за Лайстунг, но може би няма да я огрее. Досега не беше учила немски и дано това не й коства тоталното му неглижиране.
Късмет на всички желая от сърце!

п.п. Аз съм бясна, защото учи много през изминалата година, изкара много високи резултати и сега липсата на късмет ми дойде в повече.

# 136
Сега видях, че Б паралелка е 26, Ж-28, а всички станали по 27 деца.
На какво се дължи това някой знае ли?

# 137
  • София
Как разбрахте класната на 8Б? У нас е драма по принцип, щерката е разпределена в 8Ж и сега с баща си правят драма на драмите... защото последният клас е най-слаб, най-прецакан, най-незнаещ и всичко това по принцип...

# 138
  • България
А кои са "дългите клечки"? Аз все си мислех, че "късите" са последните букви. Simple Smile
За протокола - младежът е в Ж паралелка. Драмата е, че не са заедно с неговия приятел. Каквото - такова! Simple Smile
Успех на всички ученици! На майките - хладнокръвие! Wink

# 139
Детето е много разочаровано. Много беше нахъсана да учи немски и да се пробва за Лайстунг, но може би няма да я огрее. Досега не беше учила немски и дано това не й коства тоталното му неглижиране.

п.п. Аз съм бясна, защото учи много през изминалата година, изкара много високи резултати и сега липсата на късмет ми дойде в повече.
Ние сме в същата ситуация и аз също съм бясна Rage От групата им във ФБ се появи списък с класните. И наистина само Б клас е 26 ученика, децата им казват, че са прецакани....това е някакъв кошмар..недопустимо е да има такава разлика в преподавателите...

.

# 140
Сега видях, че Б паралелка е 26, Ж-28, а всички станали по 27 деца.
На какво се дължи това някой знае ли?
Ами че е най-смотаната госпожа. .
Друго обяснение нямам...Всички деца над приема са разпределени във всички други класове, но не и в Б:imp:

# 141
Снимки- 11 клас. Според мен разпределението е доста глупаво. Разкъсали са класове,
където няма нужда.  

# 142

Извинете. Очевидно аз не съм запозната. Как така? Моето дете също е в 8 Б клас и това страшно ме притесни. Може ли да ми обясните на какво се дължи разочарованието на детето Ви?

# 143

Ние сме в същата ситуация и аз също съм бясна Rage От групата им във ФБ се появи списък с класните. И наистина само Б клас е 26 ученика, децата им казват, че са прецакани....това е някакъв кошмар..недопустимо е да има такава разлика в преподавателите...

.

Мога ли да попитам отново как се казва групата във ФБ? Вече започвам наистина доста да се притеснявам.

# 144
Julika, надявам се госпожата да е променила стила си.
Била е млад титуляр преди 2 години.
Но децата си обменят мнения за учителите и при нея успеваемостта и натоварването са най-малки.
Съжалявам много, че показах пред дъщеря ми разочарованието си, защото това не й е от полза.

Summer, детето не е в къщи, за да ми каже, защото имаха среща пред немската и още не се е прибрала, но веднага след като си дойде ще ти пиша.

Незнам дали може да става разместване между класовете...

# 145
Julika, надявам се госпожата да е променила стила си.
Била е млад титуляр преди 2 години.
Но децата си обменят мнения за учителите и при нея успеваемостта и натоварването са най-малки.
Съжалявам много, че показах пред дъщеря ми разочарованието си, защото това не й е от полза.

Summer, детето не е в къщи, за да ми каже, защото имаха среща пред немската и още не се е прибрала, но веднага след като си дойде ще ти пиша.

Незнам дали може да става разместване между класовете...

Благодаря Ви много! Ще чакам.

# 146
Незнам водя се от коментари на родители от минали години и наистина от нейния клас миналата година има само две деца приети в Лайстунг. Детето плаче в къщи и аз направо незнам какво да и кажа. Disappointed Тя не е учила немски и ако се падне при калпав преподавател, незнам...просто.  Татко и ще бъде на първата родителска, защото на мен няма да ми издържат нервите, а той ще и зададе много неудобни въпроси..

# 147
  • София
Може ли някой от ФБ да сподели бъдещите класни на 8 клас, или коя е тази група, дъщеря ми е в някаква, но там няма нито списъци, нито класни - нищо.

# 148
Сигурно всички деца ще искат да се разместват...незнам дали това ще е вариант.Sweat

# 149
Summer, групата се казва 91 НЕГ-зайци 2017/2018

Общи условия

Активация на акаунт