Хасково - Край реката редят се, редят се тополите ...

• 19 909
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Май си много тънкообидна. Rolling EyesТочно това ХЕЙ го използвам само  към близки и приятели,въобще към хора ,които са ми приятни и не мисля,че по някакъв начин съм ги накарала да се почувстват като прошляци,повярвай ми.Това ми обръщение е към Doret,а с не я се познаваме,дори сме били колежки,следователно само тя има право да ми се обижда.И въобще защо ли се обяснявам. Naughty

# 106
Не искам да звучи грубо, но такова объщение мен би ме обидило мнооооогоооо !  newsm78
Сериозно ли Shocked? Това тук е анонимен Интернет-форум, не е конференция на депутати. Всеки може да пише, както си поиска.
В това "хей", не виждам нищо обидно.

# 107
ХЕЙ ГОС, ти пък какво търсиш тук!?!?!? newsm78 newsm78 newsm78
И ако имаш някакви проблеми - не си го изкарвай на нас! Naughty
Или се дразниш от близостта в групичката ни, в която ти не си!?!?

# 108
ХЕЙ ГОС, ти пък какво търсиш тук!?!?!? newsm78 newsm78 newsm78
И ако имаш някакви проблеми - не си го изкарвай на нас! Naughty
Или се дразниш от близостта в групичката ни, в която ти не си!?!?
Еnvia , недей така , сега взе ,че обиди мнооооогоооо ГОС и може да не пожелае повече да влиза и да пише тук smile3532

# 109
Ауу някой се опитва да вкара малка интрига  Whistling
Аз съм на мнение, че щом /в случая/ Doret не е обидена, какво значение има, че някой си Гос е обиден hahaha

# 110
  • там някъде
Здравейте мами! Някои от вас може вече и да са ме забравили, но аз съм отново на линия. Grinning След двумесечно прекъсване (поради скапване на компютъра), вече мога да се включа в общата суматоха. Отивам да чета най-новите клюки във форума, а на всички вас ви желая весел ден!!!

# 111
Павлина,
добре дошла отново! Hug  bouquet

# 112
Здравейте  мами от Хасково! Grinning Аз съм от Димитровград и искам да  ви попитам :  newsm78 Знае ли някоя от вас, къде в Хасково могат да се изкарат курсове по фризьорство ???  smile3525

# 113
hally, имаше такъв въпрос - в тази или в предишната ни тема - потърси го! Мисля, че за Студио 3 се говореше.

Мами, какво правите в това студено и променливо време!?  umbrella cold
Вили беше понастинала миналата седмица и сега не смея да я извеждам. То и баткото и такото ни не са съвсем здрави...

Аз използвам това време, за да чистя в къщи.  newsm79 Вчера тъкмо измих прозорците на едната стая и като заваляяяя...  Shocked Добре, че тези прозорци са под козирка!

Лек ден и слънчев уикенд!  Nature Sun With Face Flowers Bouquet

# 114
envia аз доста се порових  newsm78, но нищо не мога да открия за фр. курсове в Хасково. А много спешно ми трябва информация  Praynig .Някои друг ако знае ще му бъда благодарна
 smile3525 smile3525 smile3525

# 115
  • Хасково
Здравейте  мами от Хасково! Grinning Аз съм от Димитровград и искам да  ви попитам :  newsm78 Знае ли някоя от вас, къде в Хасково могат да се изкарат курсове по фризьорство ???  smile3525

Моя позната кара курс на ул.Узунджово 10/дано не бъркам номера/ - провеждат индивидуално обучение не се чака да се събира група.
И онзи ден като се подстригвах при Фанка и Тони при случаен разговор с друга клиентка разбрах, че и те обучават.
Чувала съм че и в Студио 3 правят курсове.
Дано съм била полезна!

# 116
Ох , ако знаеш NadiaNGX, колко си ми полезна в този момент и колко съм ти благодарна !!!  bouquet Можеш ли да ми дадеш и координатите на Фанка и Тони за които пишеш?         Hug    Твоята позната доволна ли е от курса който е карала? Благодаря ти  хубав и спокоен уикенд от мен! Joy

# 117
  • Sofia
 Хей:) Winkздравейте мами,
Радвам се ,че въпросният ГОС,не можа да развали хубавката ни атмосфера:)Ние до към средата на юли ще сме в София с Ели и след това ще пътуваме към Хасково,за което нямам търпение.Понякога ми писва от мръсотията, шума и блъсканицата в София и си жадувам за родния град,където за 15мин сме в центъра и няма опастност да ти налетят глутница бездомни кучета.Ще съм в отпуск до края на август и ще останем колкото се може повече в Х-во.А вие събрахте ли се вече,защото тук макар,че все вали(ама нали сме Западна България),при вас май не е така.Аз всяка вечер по навик гледам какво ще е времето в Х-во.Почти винаги градусите са с 3-4 повече отколкото в София.Пишете и как смятате да си изкарате летните месеци.Нправихте ли си вече плана?Целувки и прегръдки от нас с Ели:) Hug

# 118
Светле,
чакаме ви! Hug

И при нас цяла седмица беше хладно и променливо, но днес е лято! До към 15 ч. бяхме в центъра и беше пълно с бебета и деца - явно затъжили се за хубаво време. И на нас не ни се прибираше, но на Пепи му се приспа и просто стана нетърпим! Twisted Evil

За лятото не плануваме нищо отдалеч, заради Вили. Ако всичко е наред, през август може да ходим на планина. family

# 119
Здравейте момичета,

използвам да драсна два - три реда на тишина.
За фризьорски курсове нямам представа, ама вие вече сте дали инфо на hally, при нас нищо интересно, освен, че Вили ходи вече по малко хваната за една ръчичка.
Ние също сме всеки ден в центъра, като се има в предвид, че и там живеем Wink, ходим и на Кенана, абе като фантоми сме - на всякъде. Постоянно скитаме и човек може да ни срещне къде ли не.

До скоро Hug

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 21:05 от Toni4ka

Общи условия

Активация на акаунт