Хасково - Край реката редят се, редят се тополите ...

• 19 911
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Хасково
хубаво е, че ще има театри- батко ще е доволен Grinning
пожелавам само хубаво време за разходки

# 91
В програмата е даден адрес
http://theatre.aidabg.net/

Уличен театър ще има на 07.06. и на 08.06., и двата дни - от 10 до 18 часа - в централна градска част, ул."Добруджа", Младежки хълм, Кенана, зала "Дружба".
Не е много ясно, кога къде ще е, но само това пише. newsm78

От вчера на обяд Вили реве почти постоянно и спи за не повече от половин час.  Sick Снощи беше кошмарно...  Shocked Нищо не помага - кърмене на поискване, носене на ръце, капки за колики, биберона не щем ... Дано скоро премине, че ще лудна...  #Crazy #Crazy #Crazy Е, поне ми се отразява добре на фигурата! Rolling Eyes

# 92
Привет от мен!
В края на месеца ще идвам в Хасково за около месец, на почивка:).
Искате ли да си направим среща-гореща? И въобще, да се разхождаме натук-натам с пиклешите? Ще ми бъде приятно да се запознаем Twisted Evil.

# 93
Привет от мен!
В края на месеца ще идвам в Хасково за около месец, на почивка:).
Искате ли да си направим среща-гореща? И въобще, да се разхождаме натук-натам с пиклешите? Ще ми бъде приятно да се запознаем Twisted Evil.

Супер, аз съм навита Peace Може да се уговорим повече на лични Wink

# 94
  • Haskovo
и аз съм навита да се срещнем,да, ще е хубава.Пишете къде и кога  Wink

# 95
и аз съм навита да се срещнем,да, ще е хубава.Пишете къде и кога  Wink
 lalalala и аз ще дойда само ми свирнете

# 96
 newsm59 НА ГЕНО НА МАМА ГАЛИНА!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ ЮНАКЪТ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПОДАРЪЦИ ДНЕС!

ura  party002  costumed034 newsm67 baloni

# 97
Честит Рожден Ден на Гено

# 98
  • на село
Малко със закъснение...

Честит рожден ден на Гено!
Да расте живо, здраво и много щастливо детенце!
Tada  ura

За срещата и аз съм навита, само кажете кога, че работя на смени и ми е малко сложно, но ще направя възможното да дойда.

Ще помоля някой да ми пусне едно съобщение на лична, когато се уговорите, че не всеки ден влизам във форума за градовете.
Благодарности предварително   bouquet!

Поздрави и слънчев ден от мен  Hug!

# 99
  • Хасково
С малко закъснение ето ви линк от BGmaps за Ейвън 7 -ТСМ склада http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9d0a64c09b2f3681b027544b5ed7fa … amp;ObjectsGo.y=6 Намира се в сградата пред бл.30 /тук не е нарисувана/ в същата сграда е ресторат От извора /едно време там е била дискотека Лъки/.

Хомеопат в Хасково е д-р Боева във 2-ра поликлиника тя не е педиатър а общопрактикуващ лекар и хомеопат. Чувала съм добри отзиви за нея.

# 100
  • ENGLAND
Хайде мами, откога ви чакам да се организираме на срещичка. Аз вече съм в Хасково и нямам ни една приятелка с дребосък да се разхождаме заедно. Ще си оставя телефона на някоя мама на лични, та да ми се обадите. Ние всяка сутрин и всеки следобед сме на разходка в центъра. Ако някой види количка Макларън и една синеока госпожица да си събува чорапите и хвърля шнолите, това сме ние. Моля, обадете ни се.

# 101
  • Haskovo
Благодаря на всички мами за милите пожелания за празника ни  Wink  Heart Eyes

# 102
Хайде мами, откога ви чакам да се организираме на срещичка. Аз вече съм в Хасково и нямам ни една приятелка с дребосък да се разхождаме заедно. Ще си оставя телефона на някоя мама на лични, та да ми се обадите. Ние всяка сутрин и всеки следобед сме на разходка в центъра. Ако някой види количка Макларън и една синеока госпожица да си събува чорапите и хвърля шнолите, това сме ние. Моля, обадете ни се.

zdr,kak se kazvate,na kolko ste?
nerazbrah,koga shte ima sreshta?
koga izlizate v centara?
 Heart Eyes

# 103
  • Sofia

Хей,докога ще сте с красавицата в Хасково?Аз към края на юли ще се прибера в Хасково и с удоволствие ще правим разходки из любимия ми град с вас и с останалите майчета.

# 104
Мили дами много ми се иска да ви попитам - какви са тези обръщения, които използвате - ХЕЙ. Вие познавате ли се или не, защото ако се познавате това ХЕЙ ми звучи по-скоро като обръщание към поредния прошляк от улицата, а не към познат човек. Не искам да звучи грубо, но такова объщение мен би ме обидило мнооооогоооо !  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт