Хасково - Край реката редят се, редят се тополите ...

• 20 629
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Магазинът се казва 7Store Wink

# 76
Знае ли някой координати на д-р Марков - СПЕШНО ми трябват! И евентуално отзиви за него? Той е пенсиониран детски лекар и бил много добър.

Днес бяхме на първа консултация. Вили е наддала 1,4 кг и е пораснала 4,5 см. Пухкавелката ми тя!  Heart Eyes Много съм доволна, т.к. е само на кърма и се чудех, дали й стига. Педиатърът ни изписа Деавит и препоръча сок от ябълка, но за сокчето още се чудя, от кога да го почваме!? newsm78

Вчера и ние бяхме на Кенана, но 24-ти май ли беше, ромски празник някакъв ли, не знам...  Rolling Eyes "Огледалата" и на нас са ни любими, но вчера сянката там ми се видя доста дебела за Вили.

Д-р Марков е човека,който лекува нашите деца по времето когато беше завеждащ "Детско отделение".По моя преценка е на около 70+ год.
За него мога да кажа само хубави неща.Навремето го търсеха за хемангиоми и пред кабинета му се чакаше с часове.
Съвсем наскоро разбрах от свекърва ми,че е получил мозъчен инсулт и ако е найстина така мисля,че е безсмислено да го търсите.
Кабинета му беше до училище "Климент Охридски",но вече не функционирал,а в къщи си преглеждаше само по спешност.
Телефона,който ти е дала Роска е в къщи му.В кабинета нямаше телефон.

# 77
Любопитна,
мерси за инфото!
В събота бяхме при д-р Марков, у дома му, и също мога да кажа само хубави неща за него! Добре, че го намерихме навреме, че от този понеделник отново заминавал на операция!

# 78
  • Хасково
бяхме на консултация -последна ДТК ваксина- ура Laughing
да се похваля, че д-р Николов изобщо не настоява да се захраваме рано-. май ще изчакаме още малко време-поне да станем на 5 месеца. Дано бебка продължи да наддава -този месец само 550гр.

# 79
Здравейте мами от Хасково!
Аз съм от Димитровград, но се обръщам с молба към Вас да ми дадете координати на лекар - хомеопат в Хасково Praynig

# 80
Тони, браво, че сте свършили ваксините! С какво имаш предвид да захранваш от 5-я месец? Аз мисля, че 550 гр на месец не е лошо наддаване. Синът ми наддаваше по толкова след 3-я месец, когато беше наддал само 300 гр.

# 81
  • на село
Аз съм от Димитровград, но се обръщам с молба към Вас да ми дадете координати на лекар - хомеопат в Хасково Praynig

Desi мисля, че в Хасково класически хомеопат- няма и аз бях питала, в по -предната тема и момичетата ми казаха за една лекарка във 2-ра градска -Боева мисля, че беше, която е педиатър, всъщност незнам ти какъв хомеопат търсиш.
А телефоните на тази лекарка ми ги даде  kanesta от вашата Димитровградска темичка  Simple Smile.

# 82

Desi мисля, че в Хасково класически хомеопат- няма и аз бях питала, в по -предната тема и момичетата ми казаха за една лекарка във 2-ра градска -Боева мисля, че беше, която е педиатър, всъщност незнам ти какъв хомеопат търсиш.
А телефоните на тази лекарка ми ги даде  kanesta от вашата Димитровградска темичка  Simple Smile.

Аз търся хомеопат за мен newsm78

# 83
 Tada Честит празник на всички деца ! Tada

# 84
Честит Ден на Детето на всички Деца   bouquet

# 85
  uraЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЧИЦАТА НИ - НАШИТЕ СЛЪНЧИЦА! baloni newsm32  party002 1swing babydust7 smile3540  party006
 ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И МНОГО, МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

dazzler1ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЦА - ДА НЕ ГУБИМ ДЕТСКОТО У СЕБЕ СИ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА МАЛКИТЕ НЕЩА! newsm19  girluu #Milti Flowers Bouquet

# 86
  • Haskovo
Честит празник на дечицата ни , baloni   party006 да са ни живи и здрави    Two Hearts  Tada

# 87
Здравейте мами! wavey Two Hearts

Вчера си взех програмата на театъра за м.юни. Ще има силна театрална програма от другата седмица, но жалко че заради беба няма да можем да я посетим. Все пак за мами с бебешки колички ще има нещичко - в Синята къща ще има детски постановки със свободен вход и се надявам да са на двора, а така също уличен театър на Кенана, пред зала Дружба. Там сигурно ще идем с децата. Ако ви интересува - заповядайте и вие! Hug

Рядко се случва нещо интересно в нашия град, нали... smile3503

Хубав следобед и вълнуващ уикенд ви желая!!! Flowers Bouquet lovekiss

# 88
  • Sofia
Envia,
Бебка наддава чудесно и ми се струва,че е мнооооооого рано за захранване.Може би баткото така си го захранила със сокчета още от втория месец,но ползата от ранното захранване е никаква,може само да навреди.Аз кърмих изключително Ели до 6м и 2 сед.,след отва захраних.Хемоглобина и след 6м. беше супер.Мисълта ми е,че няма за какво да бързаш,особено след като си кърмиш и мъничката наддава толкова хубаво.Много неща можеш да прочетеш в кърмаческия форум.Поинтересувай се.

# 89
Здравейте мами! wavey Two Hearts

Вчера си взех програмата на театъра за м.юни. Ще има силна театрална програма от другата седмица, но жалко че заради беба няма да можем да я посетим. Все пак за мами с бебешки колички ще има нещичко - в Синята къща ще има детски постановки със свободен вход и се надявам да са на двора, а така също уличен театър на Кенана, пред зала Дружба. Там сигурно ще идем с децата. Ако ви интересува - заповядайте и вие! Hug

Рядко се случва нещо интересно в нашия град, нали... smile3503

Хубав следобед и вълнуващ уикенд ви желая!!! Flowers Bouquet lovekiss
Envia , я кажи  кога ще е уличния театър на Кенана и от колко часа .

Общи условия

Активация на акаунт