Хасково - Край реката редят се, редят се тополите ...

• 19 878
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
майчета,как се правеше грис? newsm78

Такова нещо не обичаме нито аз, нито съпруга ми и поради това не правя. Обаче ВИЖ ТУК

Лека вечер

# 166
  • Хасково
здравейте на всички
ето че лятото дойде и макар че дълго го чаках май топлото ми идва в повече Confused
като става въпрос за кръщенета имам един малко странен въпрос- кръстница на синът ми беше кумата ни, но поради доста причини не може да бъде кръсница и на беба. знаете ли освен приятелки, роднини например могат ли да бъдат в тази роля

и друго- нашта баба помага за батко и каза че в кварталната градинка има кърлежи и бълхи. предни години съм виждала да пръскат в центъра, ама сега не съм сигурна...

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 23:13 от tony_nm

# 167
Тони,
определено мисля, че и роднини могат да са кръстници, дори аз бих го предпочела, т.к. ако приятел ще е кръстник, то наистина трябва да е много близък приятел - поне аз мисля така. Естествено, като казвам роднина, нямам предвид някоя стара баба, а някой по-млад човек, с когото сте си близки и в добри отношения. На едни приятели например, които нямат брак, т.е. и кумове - кръстници им бяха братовчеди.

В коя градинка са тези гадинки? #2gunfire Аз никога не съм виждала да пръскат в нашия град... Thinking Но човек никъде не е застрахован от ухапване - може и в парк да ти се случи, може и на плочките в центъра .... Може би някакви мазила трябва да се използват... newsm78

Момичета, успяхте ли да се отзовете на поканата на Дорет? Аз така и не можах да се организирам - много ми е трудно с това кърмене, да правя уговорки за излизане... Cry

# 168
  • Sofia
Envia,
Спокойно можеш да си излизаш навън и да си кърмиш.Ако се притесняваш си взимай някаква дреха с която да се заметваш или пелена,която да ти върши същата работа.Не се наказвай и да си стоите в къщи.Кърменето е абсолютно съвместимо с разходките навън.Дори и в малко по-консервативен град ,като Хасково.Поне аз спокойно си кърмех,когато съм се прибирала.
Благодаря ви за отговорите относно кръщенето.Вече съвсем се ориентирах и сега остава само да запазя час и да се уговорим със всички ,които ще присъстват.И се надявам по-скоро да мине времето,за да се приберем с Ели  и да си направим една форумска срещичка.Моля,пратете си тел.номера,тези,които искате да ви се обадя. Hug
П.С.Относно това дали роднини да са кръстници,бих го направила,само,ако нямам приятели,които биха били подходящи.Защото в крайна сметка роднините са си роднини и това няма как да се промени.Те винаги ще са близки с детето,разбира се,ако са добри хора.Аз лично съжалявам,че кумове ни бяха сестрата на съпругът ми и нейния приятел.

# 169
imah predvid gris za moeto momi4ene,mai napravih sutrinta,no oshte neznam dali 6te i haresa,zatova iskah vasheto mnenie!

# 170
  • Хасково
 регистрираните гадинки са "далече" -в Куба.
Аз също не мога да се реша да кърмя навън, но вече имаме режим горе долу и мога да си планирам разходките

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 21:53 от tony_nm

# 171
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 172
Ехейй темичката ни изостанала чак на 3 страница Wink

Приятни събота и неделя Hug

# 173
Здравейте на сестра ми и предстои раждане- секцио,  бих искала да ви попитам кой гинеколог препоръчвате от Хасково. Тя се връща след няколко дни  от чужбина в шестият  месец е в момента . Моля ви за съвети и телефони на лекари които препоръчвате за да и дам информацията.
БЛАГОДАРЯ

# 174
  • Хасково
раждах нормално и двата пъти, но съм  много доволна от д-р. Ани Велчева 0888302737

момичета предвиждате ли почивки с бебоците
сезонът на отпуските започна, а това лято с беба няма да ходим никъде...

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 22:28 от tony_nm

# 175
раждах нормално и двата пъти, но съм  много доволна от д-р. Ани Велчева 0888302737.....

Peace Подкрепям, тя прави и секцио!

# 176
Някой ако знае тел. номер на Doret нека го изпрати на ТАЗИ МАМА

# 177
Някой ако знае тел. номер на Doret нека го изпрати на ТАЗИ МАМА

пратих го на Trevojnata на лични

# 178
Хайдееее, утре заминавам за Хасково Crazy.
Надявам се да се запознаем и да се разхождаме накъдето ни видят очите.
Казвайте, кога и къде ще се срещаме?!
Раздавам щедро GSM на лични Peace.

# 179
Здравейте, дами! wavey Two Hearts

Напоследък все не мога да се включа, че не смогваааам... Sick
Вили е много неспокойна от жегите - заспи за кратко и после пак мрънкане, пак кърмене, пак мрънкане, трудно заспиване...  #Crazy Добре беше започнала по 6 пъти да яде, а сега пак не ги броя кърменията... breastfeeding

Кърменето навън го практикувам, но доста умерено и почти никога на открито, т.е кърмя в кола или в едно единствено заведение. Мисля, че нашият град не е дорасъл за това.  Naughty Просто не си анонимен тук, както е в София. А и това да съм единствената трайно кърмеща по пейки насред центъра, колкото и красиво и естествено да било,  би ми създавало дискомфорт. И така - понеже засега кърменето на детето ми е приоритетно, то съобразявам разходките си с това! Hug

И двете ми секцио ги прави д-р Дора Донева - прекрасен човек и професионалист! Горещо я препоръчвам! Кабинетът й се намира в уличката вдясно от Първа поликлиника. newsm10

Поне мъъъъничко по-прохладна седмица ви желая!!!  Hands Clap Flowers Bouquet lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт