Хасково - Край реката редят се, редят се тополите ...

• 19 879
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
кога излизате бе майки,ние ходим на версай,а вие?

# 181
На Версай май всички ходим!  Heart Eyes А относно моите излизания - вече писах.

От къде купувате детски дрешки в Х-во /без Д-градския пазар!/?  newsm78 На мен или не ми харесва нищо, или това което ми хареса е на безумни цени... Най-обикновенно ежедневно бебешко боди с къс ръкав - 7 лв.!?!?!?  #Crazy  #2gunfire #Crazy Луда работа!!! Sick А с Вили още не смеем да пътуваме до Пловдив на пазар, но явно ще се наложи. Thinking

# 182
кога излизате бе майки,ние ходим на версай,а вие?

На Версай май всички ходим!  ....

Ха ха ха ... май да Joy

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 12:03 от Toni4ka

# 183
На Версай май всички ходим!a ,aaaa,не се познаваме бе хора,кога излизатае сутрин ли,следобед ли newsm78

# 184
a ,aaaa,не се познаваме бе хора,кога излизатае сутрин ли,следобед ли newsm78

Ние предимно следобяд и то в късния, обаче напоследък е много пренаселено и не ме кефи там. А и много майки си водят болните деца точно там Rolling Eyes, и сега сме се ориентирали по други места Peace
Ходим много често на Кенана Peace, Роска какво стана щеше да се обаждаш Wink

# 185
posledniat put i nie izbigahme ot versai,vsichki kashliaha,kude da se vidim vsichki? newsm78

# 186
Момичета, кажете ми за магазините, моля!!!  Praynig Това ме интересува! Rolling Eyes

Или ми кажете - от къде сте купили за последно детски дрешки!?

Аз за последно съм купувала от магазинчето срещу джамията на главната, което наполовина е за детски обувки и наполовина за дрешки - там има хубави неща на добри цени, а понякога и разпродажби. Често купувам и от магазина между ХЕИ и Общината, но последния път нещо се разочаровах.

# 187
Момичета, кажете ми за магазините, моля!!!  Praynig Това ме интересува! Rolling Eyes

Или ми кажете - от къде сте купили за последно детски дрешки!?

.....

Аз пазарувам от един склад в Д-град ...  Rolling Eyes иначе съм пазарувала и от изброените от теб, но рядко. Също и над реката има интересни неща Peace

# 188
Мерси, Тоничка!  bouquet
Разкажи за този склад - къде е, какво има!

# 189
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, БЛАГОДЕНСТВИЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

newsm51  ura Tada newsm67

И аз ви черпя за моето мило момченце, което също е именник днес и ще празнуваме! Много ми е приповдигнато, като му гледам очичките, как греят...

Това е за вас -    cook cheers Popcorn eat beer newsm38 Wine Glass beer Coffee cheers cook birthday         

# 190
Честит ти именник Еnvia !Да е жив и здрав ! Много усмивки и винаги
грейнало от щастие личице !

# 191
Честит Празник на Именниците днес    bouquet

envia, Честит Празник на сина ти

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 11:27 от Toni4ka

# 192
  • там някъде
Майчета, знаете ли нещо за увеличението на таксите за ясли, градини и забавачка? Утре ще се гласува предложението, като таксата която е предложена е 50лв/мес.. Shocked

# 193
  • на село
Честит празник на envia и на малкия именник   bouquet!

Да е жив и здрав!

# 194
  • BG
Честит празник на всички именици   bouquet
Envia, да ти е жив и здрав юнака, много да ви слуша и радва Tada

Общи условия

Активация на акаунт