Хасково - Край реката редят се, редят се тополите ...

• 19 887
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Здравейте мами и добре дошли на новопоявилите се Simple Smile
Чакам с нетърпение да си дойдем в Хасково,а това ще е след около 20 дни.Съчувствам ви,че таксата за детската градина се е увеличила и въпреки,че не живея в Хасково,бих участвала с удоволствие,ако организирате простест.Имате ли идеи как да се организира и може би ще сте в правото на това,след като никоя друга община не увеличава тази такса.На какво отгоре само хасковската ще го прави?То сега всъщност от този факт и другите общини ще наберат смелост и...По принцип има логика в това,че всичко се увеличава,но увеличават ли се заплатите ни?
Mopsy,поздравявам те за това,че си пренастроила мисленето си относно захранването на детето си.Аз също се поучих от много свои грешки и съм изключително благодарна на кърмаческия форум.Затова и съвсем успешно все още кърмя детето си. Laughing
 Hug и   bouquet за всички ви.

# 211
Какво да ви разкажа за мен newsm78
Опитвам се предполагам като всички вас да смогна със задачките от ежедневието, имам син на 3 години и тази седмица ще го кръщаваме. Сега цари в къщи една офанзива и се моля по-бързо да мине седмицата. Най-големия проблем е дали ще сме здрави и се моля да е добре за събота.
Сутринта като отивах на работа срешнах домакинката от яслата и с нея подробно говорихме на темата -такса от там разбрах колко ще е таксата и т.н.
Забравих да спомена че живеем близо до Кенана и почти всяка вечер сме там на разходка.

# 212
  • Хасково
ENVIA:А това за кмета - оставете го! И да направим протест - ще е глас в пустиня, най-много да го амбицираме още повече Великият. А на следващите избори - ще гласуваме...

Много си права! - за съжаление е точно така! Е дано гласуваме правилно!

Гига в коя ясла ходи твоето дете?

Ние ходихме на почивка на Приморско. Изкарахме си чудесно. На Марина това и е 3-то море.Тя беше на 5 месеца кото я водихме за първи път.
Тази година първите 2 дни не можехме да я накараме да доближи водата, а после като разбра колко е хубаво вътре в морето няма излизане!
Най-лошото бяха многото комари в Приморско, но Аутана помогна много!

Но почивката свърши майчинството също Марина тръгва на ясла, а ние включително и аз се връщаме на работа!
Леле не съм работила 2години и половина!Направо не знам как ще вляза в новия ритъм!

Абе и аз разбрах че яслата е 40+10/кметска такса/! А тук пишете 50+10!?!

# 213
  • Някъде там на юг...
Благодаря Svetlana79  bouquet

# 214
  • Хасково
здравейте на всички- малко време не се включвах- компютърни проблеми Sad
за пазаруването- най-много дрешки съм купила от магазина зад ХЕИто, защото определено си избирам фирмите. Тъй като Дидка е второ дете не ми трябват много неща , пък има и подаръци, но няколко бодита на прилични цени купих от магазина за колички на Раковска...
За педиатъра -ние сме при д-р Николов 3та поликлиника- няма нищо против да захранвам както аз преценя- и в момента прилагам една средна схема между ранно и късно захранване като следвам интуицията си и засега всичко е ОК Laughing
Когато баткото е по-сериозно болен го водим при д-р Цокова -много съм доволна
аА за новата такса за детска градина просто нямам думи #2gunfire
Хайде да си измислим едно място и да се видим...

# 215
Здравейте и от мен

welcome на двете новопоявили се мами Hug пратете ми на лични инфо да ви добавя в първа страница Peace

... Какви са тези кметски такси ooooh! #2gunfire

Надя супер Peace и ние тази година си резервирахме почивката в Приморско, разкажи къде почивахте и как беше Hug

tony_nm съжалявам, че не се обадих, обаче много ми беше ошашавена програмата Blush

Хайде лека от мен Hug

# 216
.....Sad. Поради тази причина се разхождаме в махалата /живея в една от пресечките на ул. Македония/. Добре че наблизо има парк.

Къде по-точно?

# 217
До Надя-ходим в яслата която се намира под магазин Мадара (все немога да запомня номера).
Последно се оказа че таксата за яслите и детските градини е 10 лв. за място 10 за бодигард и 40 при посещаване.

# 218
  • Хасково
До Надя-ходим в яслата която се намира под магазин Мадара (все немога да запомня номера).
Последно се оказа че таксата за яслите и детските градини е 10 лв. за място 10 за бодигард и 40 при посещаване.

Това е ясла №6 и ние сме там. В коя група сте кажи си отзивите?!
Не съм разбрала да има и за бодигард 10 лв.!!! То този бодигард каква заплата ще взема, ако от всяко дете се събират по 10 лв. за охрана!?!
А и не виждам да има нужда от бодигард в яслата. Те лелите са повече от бодигардове!Децата са като в казарма!

# 219
Ние сме в 4 група. Отношението ми към лелите и госпожите е  #2gunfire, неможе децата да играят седнали на терасата на една пейка или по-лошия вариант на цимента. От септември отива на градина и дано там да се справят по-добре от лелките-идиотки в яслата. На рождения му ден накараха дечицата да изпеят Happy birthday - страшно да ти стане.

# 220
# 221
къде сте всички,спите ли?

# 222
Не ми се сърдете Wink, ама хайде да си пишем смислени неща! Hug
С това - ехоо, алоо, айларипии, спите ли, будни ли сте - темичката ни няма да търпи някакво по-добро развитие... Rolling Eyes

На мен по-рядко ми остава време да пиша, защото този месец Пепи е във ваканция и си е в къщи. Отделям му повече внимание, че все ми е съвестно, че малко го пренебрегваме, покрай беба. А и използваме по-прохладното време за разходки! Peace

Вълнуваща вечер ви желая! Heart Eyes

# 223
  • там някъде
Здравейте! Включвам се в темата, за да осведомя всички родители от Хасково за протеста утре. За съжаление разбрах само, че ще е някъде до магазин "Атанасов", който се намира близо до Кенана. Ще присъстват репортери от  "Хасковска Марица", както и ще се прави подписка. Утре в 10.30 часа нека всички желаещи и имащи време разбира се родители се включат в протеста. Незная доколко ще има успех подобна инициатива, но пък нищо не пречи да опитаме. Лека вечер ви желая! Simple Smile

# 224
За градините ли е протестът?
Защо толкова далеч от центъра?
Аз за пръв път го чувам този магазин... newsm78

Но все пак е похвално, дано повече успеят да се включат! Hug

Общи условия

Активация на акаунт