Хасково - Край реката редят се, редят се тополите ...

• 20 630
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Знае ли някой координати на д-р Марков - СПЕШНО ми трябват! И евентуално отзиви за него? Той е пенсиониран детски лекар и бил много добър.

Днес бяхме на първа консултация. Вили е наддала 1,4 кг и е пораснала 4,5 см. Пухкавелката ми тя!  Heart Eyes Много съм доволна, т.к. е само на кърма и се чудех, дали й стига. Педиатърът ни изписа Деавит и препоръча сок от ябълка, но за сокчето още се чудя, от кога да го почваме!? newsm78

Вчера и ние бяхме на Кенана, но 24-ти май ли беше, ромски празник някакъв ли, не знам...  Rolling Eyes "Огледалата" и на нас са ни любими, но вчера сянката там ми се видя доста дебела за Вили.

# 61
  • Хасково
envia той бях чула че е доста възрастен вече! Ако искаш да заведеш малката на частен педиатър аз бих ти препоръчала д-р Цокова.Ако искаш ще ти дам координати.
Виж какво намерих като инфо в нета /не знам дали е същия лекар/ http://bulgaria.domino.bg/haskovo/ в медицински справочник пише ул.Ул.Ас Златаров 15 - няма телефон посочен.

Да ти е жива и здрава Вили добре се храни ние на вашата възраст наддавахме по 400 гр.

Въпреки горещината /сега не ви трябва/ да ви кажа, ако някой си търси чувалче зимно за детка количка /от естествен пух/ в момента има в склада на Ейвън 7 - ТСМ на цена 10 лв. те така ги продават нещата зимата летните, лятото зимните!

Да се оплача ходихме 3 седмици на ясла и благодарение на доброто гледане /децата спят с дрехите и като станат не ги преобличат/ Марина има зачервено гърло пием антибиотик Макропен и сироп Флудитек, но легнем ли да спим кашляме жестоко даже вчера следобяд чак до повръщане от кашляне се стигна! Какво да и дам преди да заспи да не кашля, че направо е кошмарно!

Последна редакция: чт, 25 май 2006, 14:23 от NadiaNGX

# 62

И ние напоследък сме много често на Кенана само там се спасяваме от жегата, може да си направим срещичка някой ден, а "Огледалата" ми бяха любими като бременна Wink
Toni4kaи ние сме всяка вечер на Кенана , нали ни е на две крачки. Знаеш ли , че снощи докато гледахме абитюрентите , май те мярнах с малката , но не бях и сигурна дали беше ти  Thinking
ЕnviaЗа доктор Марков мога да ти кажа със сигурност , че вече няма да работи ,  претърпя много операции . Той беше човека , който лекуваше сина ми и много съжалявам , че стана така .  Sad Сега и двамата ги водя до д-р Марчева . За сега съм доволна , но тя взема скъпичко и изписва доста скъпи лекарства . Но пък нали за децата си даваме всичко и  е най- важно да са здрави .

# 63

И ние напоследък сме много често на Кенана само там се спасяваме от жегата, може да си направим срещичка някой ден, а "Огледалата" ми бяха любими като бременна Wink
Toni4kaи ние сме всяка вечер на Кенана , нали ни е на две крачки. Знаеш ли , че снощи докато гледахме абитюрентите , май те мярнах с малката , но не бях и сигурна дали беше ти  Thinking...

Да ти кажа, аз бях!
Това без майтап, свекърва ми е учителка и тяхното у-ще имаха бал, а тя е и класна и отидохме да ги видим, защо не се обади!?

# 64

Да ти кажа, аз бях!
Това без майтап, свекърва ми е учителка и тяхното у-ще имаха бал, а тя е и класна и отидохме да ги видим, защо не се обади!?
Знаех си  doh Страшен физиономист съм и един поглед ми е достатъчен за да запомня даден човек. Е сега вече съм сигурна и другият път ще ти се обадя. Heart Eyes

# 65
Роска, разбрах, че д-р Марков е доста възрастен и вече не практикува, но нашият педиатър ни насочи към него по един специфичен въпрос за консултация, по който въпрос той бил специализирал, или нещо подобно. Като му обясним, надявам се да не ни откаже!!!  Praynig
Ти все пак къде водеше сина си - в кабинет или у дома му?

Надя, не се отчайвай за яслата! Все пак 3 седмици са си доста ходене!  Joy Синът ми в яслата изкара толкоз болести, но ние бяхме категорични, че ще ходи! Сега в градината нямаме почти никакви здравословни проблеми  Hug /да не чува дяволът!!!/.
Хубаво е, поне за мен, че споделяш какво актуално има в ТСМ, защото аз определено нямам път на там!
Благодарение на теб се сдобих най-после с електронен кантар на най-прилична цена и сега дерзая, но ограничено заради кърменето. Пак ти благодаря!  bouquet

Днес ще е по-прохладно! newsm44
Лек ден! Two Hearts

# 66
Envia телефона в кабинета му е 2-69-03 , но не знам изобщо дали ще ти вдигне някой. Мога да ти кажа само , че д-р Марков живее в блокът който се намира точно зад магазин Метроном /бившия Добруджа/ на улица Добруджа.

# 67

Да ти кажа, аз бях!
Знаех си  doh Страшен физиономист съм и един поглед ми е достатъчен за да запомня даден човек. Е сега вече съм сигурна и другият път ще ти се обадя. Heart Eyes

Joy

# 68
Роска, много ти благодаря! smile3525

# 69
  • Хасково
момичета предвиждате  ли нещо специално за 1 юни, как ще го отбележите

# 70
Тони, още не се бях замисляла...  Embarassed
Може би ще излезем някъде, ще се почерпим, ще купим нещо дребно на децата, за баткото - колички на площада или батута до Дружба... Пепи през деня ще празнува и в градината.

Дай и ти някаква идея! Thinking

# 71
За 1 юни още нищо не сме измислили, обаче сигурно ще вземем подаръче на Вили, за друго е още много малка.

Слънчев ден Hug

# 72
Надя, къде в Хасково има магазин на ТМС? И има ли чувалчета за дърти магарици като моята? Mr. Green

# 73
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте Хасковски мами. Аз съм от Димитровград и поглеждам от време на време в темичката ви.
  Ню, магазина на ТСМ е в Орфей - по пътя за Димитровград в дясно. Води се мисля "7star" или нещо такова. Има заведение до него, но мамите от Хасково да кажат точно как се казва.
  Усмихнат ден от нас   Nature Sunny

# 74
  • Haskovo
ДА точно там е магазина  на tcm  newsm10 вярно че някаква "star" беше, незнам точно, но е там  Wink

Общи условия

Активация на акаунт