Кауфланд - тема 22

• 103 379
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, Иве!

# 481
От доста време го търся препарата Pine Sol - и в Русе, и в Разград изчезна. Да, АСТРА И КО ООД са вносителите. Писах им преди повече от година през ФБ - https://www.facebook.com/clorox.bg - ето кореспонденицята ни

имате ли налични бройки Pine Sol (без значение от кой вид)? бих искала да си поръчам
Клорокс

за съжаление вече не се внася и нямаме наличност
Seen by Клорокс at July 4, 2016 4:29 pm

Питайте ги пак сега, може да възобновят вноса ако повече хора се интересуват от него Simple Smile

От тогава съм пробвала една дузина други препарата и - еми няма и няма нещо подобно  #Crazy

# 482
Eййй, много ме е ад, че не взех повече, когато още го имаше. Поне 2-3 шишета.... Confused Close

# 483
И в Щатите понякога си взимам от него, на мен ми харесва препарата, но не го използвам за под, заради котката, проверете в Елитис /аз като грамофонна плоча/, забутан е, поне при нас.

# 484
Този препарат и на мен ми хареса, но много отдавна го няма.
Скрит текст:
Заместих го с АМО на Липненски

Мнение за баклавичките на Мемо и маслото от биволско мляко?

# 485
И в Щатите понякога си взимам от него, на мен ми харесва препарата, но не го използвам за под, заради котката, проверете в Елитис /аз като грамофонна плоча/, забутан е, поне при нас.

Не го знам този магазин. Дали има в София?

# 486

Не го знам този магазин. Дали има в София?

http://elitis.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B … D1%84%D0%B8%D1%8F

# 487
Опитай в Халите

# 488
Много благодаря за отговора. За съжаление Халите са ми супер далеч и сигурно веднъж в годината ходя натам. Ще видя някой ден да се замъкна....

# 489
Да ви питам, преди имаше един американски препарат за почистване на повърхности, син на цвят

но напоследък май не го виждам. Да не би да са го спрели, или е на друг рафт. newsm78

Поинтересувах се за препарата. Спрели са го от продажба, тъй като много слаб е бил интересът към него. Явно Вие и още 5-6 души в цяла БГ са го ползвали Wink От същия доставчик имало в момента два препарата в асортимента. Марката е Clorox - на същия доставчик, не на препарата, който търсите Simple Smile. Поздрави!

# 490
  • София
Да ви питам, преди имаше един американски препарат за почистване на повърхности, син на цвят

но напоследък май не го виждам. Да не би да са го спрели, или е на друг рафт. newsm78

Поинтересувах се за препарата. Спрели са го от продажба, тъй като много слаб е бил интересът към него. Явно Вие и още 5-6 души в цяла БГ са го ползвали Wink От същия доставчик имало в момента два препарата в асортимента. Марката е Clorox - на същия доставчик, не на препарата, който търсите Simple Smile. Поздрави!

И аз да кажа, че вчера бях в Халите в София по друг повод и качвайки се на ескалатора за втория етаж, се озовах без да искам в магазин Елитис. Точно тръгнах към изхода и се сетих за тукашната дискусия. Много старателно огледах щандовете, но такъв препарат не открих.  Laughing Иначе се учудих колко е голям магазина.  Laughing Никога не го бях обикаляла целия. Винаги се отправям директно от ескалатора към изхода.  Laughing

# 491
Clorox го изпробвах - обезмаслител и за баня. Нещо не ми допадна, поне не толкова, колкото Pine Sol

# 492
  • София
Някой има ли наблюдения за машината за кафе с капсули?
Мисля да взема за майка ми, понеже го харесала на едно място кафето Лаваца.

# 493
Коя машина? Dolce Gusto?

# 494
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, някой знае ли дали в Кауфланд имат като постоянен асортимент онези етажерки за играчки с текстилни кутии на три реда? Или ги пускат само на промоции в каталога? Не съм виждала от доста време да са пускали, а и не намирам в нашия филиал. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт