Кауфланд - тема 22

• 103 378
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря и за двата отзива - и за праха, и за завивката  bouquet bouquet

ПС...не съм изненадана, че никой не носи прах. Повечето са нарамили бутилките, нали  Laughing

# 571
Мерси, Тета! bouquet

# 572
Съвсем за нищо... Simple Smile

# 573
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря и за двата отзива - и за праха, и за завивката  bouquet bouquet

ПС...не съм изненадана, че никой не носи прах. Повечето са нарамили бутилките, нали  Laughing

Кой каквото му харесва.  Peace

Само да споделя, че у дома се харесва този сусамов тахан: http://laika.bg/index.php?route=product/product&product_id=160 Смесен с мед е много вкусен. Лично на нас на Балчо не ни харесва.

# 574
На някой наистина му харесва, на друг му липсва просто информация.... Peace
Ти си от първите, знам ..  Simple Smile

# 575
Simple Smile Пробвано - споделено. Всеки да си прецени.

# 576
  • София
Някоя от вас да си е взела вече нещо с точките ...много се чудя за тенджерата подналягане .....за ножовете ми казаха че са много добри ... чскам мнение и за др неща на Тефал 😉

# 577
  • София
Майка ми се точи на хлебопекарната. Дали е хубава?

# 578
  • София
Днес съм много доволна от пазара в Кауфланд. Първо се зарадвах, че има кошници, че мразя количките. Купих си филе от толстолоб, много е прясно и хубаво. И говежди джолан с 56 % намаление, че му изтича срока на 31.08, утре ще си готвя особуко Simple Smile

# 579
На юен също много ми хареса филето от толстолоб. Снощи го панирах, но се поулях с количеството, та ще има и за днес.

# 580
  • shumen
Ариела ми идва силен на мен.Дрехите ми стават на дупки от него.

# 581
За пръв път чувам подобно твърдение.
От години ползвам този прах и няма и помен от дупки или пък захабяване на материя и т.н.

# 582
Ариела ми идва силен на мен.Дрехите ми стават на дупки от него.
От ариел стават на дупки?! Shocked

# 583
Едно време е имало такъв прах, дали за Персил в германско не ставаше дума, ще ви излъжа, в който такава съставка наистина е докарвала подобни дупки . Но в сегашните прахове, тези официален внос, вече не се влага тази съставка...

# 584
Не знам какво влагат в официалния внос за БГ, но Ариел не пере така, както пере Ариел от Англия (примерно), тъй като от друга държава не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт