Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 486

• 41 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Варненска клюкарка
Не знаех че КочА е по-малък с 8 години от Берен, ма ето че можело. Тя младее, както и Елчин, ама след Хазал все разни велики манИкенки му дават така че и следващата няма да прави изключение, аз вече им свикнах hahaha Ама и завалията, след едно дизи така му се отщя да играе любовник, та която ще да е около него, няма да ни мъчи много с хубост и талант, подозирам че ще има предварителна клауза в договора по любовните въпроси hahaha

Mutlu Sonsuz песента която Дидето много харесва в изпълнение на Ча, минала е 23 млн. гледания Wink

ПП Тувана си е правила нещо устата ooooh! Лейля Лидия и тя.... Защо всички в опитите си да бъдат различни правят неща които ги карат да си приличат?

# 466
  • Пришълец
Ау ooooh! така се надявах само на мен да ми се струва, че устните на Тувана са пипнати.... Какъв е тоя зор да заприлича на всички останали doh
За Лейля нищо не мога да кажа. Тя и в Делибала им докарваше някаква крива причудлива форма, сега не знам в какъв вид са...
Хубави момичета, а не оценяват естествената си красота Crossing Arms

Оо, Ча във втория му сериал го нацелуваха за години напред (може би още му горчи) hahaha Преди да приеме предложение за дадена роля ще го премисли доста внимателно. И според мен ще има клауза за по-малко

# 467
Имат кинти харчат ги за пластики

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 14:48 от femmi2

# 468
  • Варненска клюкарка
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_237944
Видео как Хазал боксира Peace

Ау ooooh! така се надявах само на мен да ми се струва, че устните на Тувана са пипнати.... Какъв е тоя зор да заприлича на всички останали doh
За Лейля нищо не мога да кажа. Тя и в Делибала им докарваше някаква крива причудлива форма, сега не знам в какъв вид са...
Хубави момичета, а не оценяват естествената си красота Crossing Arms

Оо, Ча във втория му сериал го нацелуваха за години напред (може би още му горчи) hahaha Преди да приеме предложение за дадена роля ще го премисли доста внимателно. И според мен ще има клауза за по-малко

Не ти се струва Марги, тя имаше много красиви устни, а сега и нейните имат вид на пържен салам ooooh!
А Лидия е много красива, но и тя нещо се е пипнала тук там и аз не знам какво точно, но да, тя и преди кривеше уста, а сега и се криви цялото лице ooooh! Изглеждаше ми по-умна....
За болднатото и аз съм сигурна hahaha

Дано вече да вземе да му минава, та пак да можем да го видим в любовни сцени tooth
Преди време четох че точно същия екип- Йоренч-Билгин се опитва да направи същото и с Къаванч и Туба, но нещата при тях изглеждали още по-нелепи, казват че заради възрастта им. Не знам, тях не съм ги гледала и не мога да давам мнение.  Но Киво май не можа да търпи подобно унижение повече от един сезон. А гадната Еджела беше наритана от два сериала почти едновременно- щяла сценарий да пише бла бла.... Надявам се повече никого да не унижава с треторазрядните си историйки. Тя си е имала своите върхове, но явно те ще и останат....

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 20:16 от Беллора

# 469
  • Пришълец
Бел, бях го забравила това, същинско олицетворение на Аман rotfImbo
Пък Еджела да си търси друго поприще за изява... тя всъщност достигна и върха, и дъното.

# 470
NEW/Най-накрая е без шапка, нооо още малко трябва да му израсте косата за да е баш таман(за мен).
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy
Благодаря активной в соц сетях поклоннице, мы узнали местонахождение Чагатая Улусоя. Актёр вместе с друзьями на яхте уплыли не так далеко от Мармариса. Сейчас они находятся в Фетхие (в провинции Анталия), а именно в ресторане Turunc Pinari. Все кто рядом - ловите пока не уплыл)

# 471
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я каква е свежарка!  Crazy smile3544

Тувана я гледах в Кара пара ашк. Устните и си бяха прекрасни, нямаха нужда от тунинговане. И ми се струва, че на тези снимки по-скоро е с онези продукти за устни, които имат временен Уау ефект. У дома се подмяташе в някакъв момент един такъв напомпващ  Wink блясък за устни на децата.

А Чачко отдавна си изглежда як мъжага и спокойно до него могат да сложат и 10 години по-възрастна. Важното, освен да е красива, е да може да играе и да им напишат сценарий с хубави и запомнящи се любовни сцени. Желателно е образите да са далеч от инфантилизма. Mr. Green

Скрит текст:
Досега гледах на телевизора едни ваканционни бунгалца  Crazy във водите на Бора-бора.  Crazy Що съм тук, а не там бееееееееееее  smile3514

# 472
  • Варненска клюкарка
Проф, дано да е това което казваш, но някак не ми се вярва, по рекламите доколкото показват реално, ефекта се вижда че е лек, а на Тувана устните са двойни ooooh! Мисля че скоро ще има бум на такива корекции сред турските актриси... Няколко тръгнат ли... ooooh! Не изглеждат баш кат нашенските кифли но някои са хванали същия път ooooh!
Преди време, ако помните бях сложила в темата едно видео от Инста на някакъв американски доктор с Тейлър Хил докато и помпаше устните, според мен тя вече е на границата да мине добрия вкус.... Може после да го потърся, интересни процедури показваше и интересни звездни пациентки, а JL очевидно му му беше любимка  Crazy
Ха ха, питам се ако някоя мацка е намазана с това, с което предполагаш че се е намазала Тувана, и я целуне някой, дали и той ще получи от ефекта "уау" hahaha Гледката ще е чудна просто, ще изглеждат като два шарана Joy

Да му се допуши на човек, а даже не съм пушачка Laughing Чудно рекламно лице на разни храни може да е Ча, чудно Laughing И даже няма да му се налага да се вталява особено Laughing
https://vk.com/cagatayulusoydaily?z=video57267729_456239036%2Fe3 … pl_wall_-72953653

# 473
 изпрах  мИ  го   Joy

красота  Heart Eyes еееех ,  ако можехме да сме там   Crossing Arms

се самоцитирам   като няма проект есента   има време  за Щатите да запраши  Rolling Eyes

Цитат
Ча тва лято няма ли  да посети родата на село  и братчеда ? Rolling Eyes
Цитирай

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 17:50 от femmi2

# 474
  • Варненска клюкарка

# 475
Уж не следи социалните мрежи, уж не знам си какво, а носът му все забит в телефона. Laughing
Сигурно ми пише. Mr. Green И аз не съм по социалните мрежи. hahaha Joy

# 476
  • Варненска клюкарка
В първия момент ми заприлича на дома на Чепикови hahaha

Героинята на Хазал ще се казва Филиз, а на Бурак, Баръш Peace

# 477
В първия момент ми заприлича на дома на Чепикови hahaha

Героинята на Хазал ще се казва Филиз, а на Бурак, Баръш Peace
Ама вярно същата дупка като на Чепикови.  hahaha

# 478
  • Варненска клюкарка
И видеото от което е резната Чачовата снимка Laughing Споделено е от Чачовия приятел Berk Suyabatmaz в Instagram Story Peace
https://vk.com/public102959620?z=video-102959620_456240217%2F756 … l_wall_-102959620

Ми то кой я е построил и втората, пак Фатих Аксой. Дано само и героинята да не прилича на Ферка, но този път без лелчето и майка си на помощ. Май ще и се налага сама да върти цялата къща Thinking
Този път историята няма да е за бедното момиче и богатото момче или обратно....Тука май всички ще са от една черга Peace Ще видим Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 11:53 от Беллора

# 479
 wavey

Малиииии, ама вярно мяза на къртичината на Чепикови. Confused
Малко инфо за Хазалиния сериал.
Скрит текст:
#diziturkHaber #BizimHikaye #НашаИстория

На Fox новый сериал: «Наша история»

24 июля начались съемки сериала «Наша история», производство MED Yapım, в главных ролях которого Хазал Лейла Кая, Бурак Дениз и Реха Озджан. Проект является ремейком американского сериала «Бесстыжие». Помимо выше перечисленных имен в кадровый состав также вошли: Несрин Джавадзаде, Ягызджан Конялы, Нежат Уйгур, Пынар Тёре, Беркай Акын, Эврим Доган, Исмаил Карагёз, Корхан Фырат, Мехметджан Минджинозлу, Альп Акар, Зейнеп Селимоглу и Омер Севги.

Режиссером сериала, который считает дни, чтобы встретиться со своими зрителями, выступает Сердар Гёзелекли, а ручку сценариста взяли Хатидже Мерьем и Бану Киремитчи.

Персонажи:
Филиз (Хазал Лейла Кая) старшая из детей, которая посвятила жизнь на воспитание своих братьев и сестренку. Рахмет, старший после Филиз, очень умный юноша, который собирается получать высшее образование после окончания школы. Хикмет, младший Рахмет, проживает запретную любовь, о которой боится кому-либо рассказать. Кираз, младшая после Хикмет, очень добрая и совестная девочка.Фикрет, которому нет дела до остальных, родился после Кираз. И самый младший ребенок, которому 1,5 годика, Исмет.

Барыш - Бурак Дениз
Тюлай - соседка
Дженгиз - полицейский (влюблен в Филиз)

Имена остальных персонажей пока что не раскрыто.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 15:27 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт