32 СОУ или 6 ОУ

• 2 045
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
колебанието ни е между двете училища, като по-конкретно в 32 СОУ класен ръководител ще бъде г-жа Росица Абланска. Не познавам дамата, ако някой има мнение, моля да го сподели.

Търся отзиви като цяло за 32 СОУ в последните години начален курс, т.к. мислех, че нямаме никакъв шанс, а изненадващо ни се обадиха, че могат да приемат детето и се чудим ...
Благодаря!

# 1
Не се чудете ,а го запишете!
Госпожата я препоръчвам като преподавател Peace
Темата ви е 32 соу или 6 оу-категорично 32СОУ!
Успех!

# 2
  • София
Не се чудете ,а го запишете!
Госпожата я препоръчвам като преподавател Peace
Темата ви е 32 соу или 6 оу-категорично 32СОУ!
Успех!
Благодаря за мнението!
Ако е удобно да попитам, каква е базата, дали не е мрачно и старо ?
Как са тоалетните ? В 6 ОУ е направен ремонт и училището просто грее. Там това ми хареса, както и отношението на директорката .

# 3
Влезте вътре за да добиета лични впечатлениянапример търсите някой преподавате Wink
Да грее чак -не,но личните ми предпочитания са пълво към преподавателите и после вече към базата.

# 4
  • София
Влезте вътре за да добиета лични впечатлениянапример търсите някой преподавате Wink
Да грее чак -не,но личните ми предпочитания са пълво към преподавателите и после вече към базата.

Впечатленията ви от последните години ли са?

# 5
# 6
  • софия
В 6 ОУ е направен ремонт и училището просто грее. Там това ми хареса, както и отношението на директорката .
Директорката няма да преподава на Вашето дете. Освен това, поведението на точно тази директорка при възникване на проблем е меко казано двулично. Заради тази директорка, която ми беше някаква партийна наставничка, когато учех там, беше една от причините да не запиша детето си в 6-то.

# 7
като по-конкретно в 32 СОУ класен ръководител ще бъде г-жа Росица Абланска. Не познавам дамата, ако някой има мнение, моля да го сподели.
Сигурни ли сте, че това ще е класната ви? Госпожата води сега втори клас, т.е. наесен трети и не би трябвало да поема първокласниците. Иначе от познати, чиито деца са били при нея, съм чувала, че е учител, който държи на дисциплината и усилената работа, така че е добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт