BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 613
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 125
Тези, които са нападнати от реклами, качете си AdBlock и ще си решите проблема.

# 1 126
Тези, които са нападнати от реклами, качете си AdBlock и ще си решите проблема.
Нееееее, ама защо да си качвам AdBlock? Аз да не съм програмист, пък .... Какъв е тоя сайт дето те кара да си инсталираш хиляда програми, за да можеш да четеш? Уаааааа ...... ще напускам .... тук не става .....
WearyTired FaceSob

# 1 127
  • В сърцето на любимия човек
Иронията е излишна, не сме в Клюкарника.
Благодаря на Тифани за отговора.

# 1 128
Откога само програмисти си качват програми, Adblock и преди се ползваше, ако рекламите пречат на някой...

Каква ирония, смешно е вече да се заплашва с напускане...

# 1 129
  • Вестерос
TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface

# 1 130
... Аз да не съм програмист, пък .... Какъв е тоя сайт дето те кара да си инсталираш хиляда програми, за да можеш да четеш? Уаааааа ...... ще напускам .... тук не става .....
WearyTired FaceSob
Пробвай.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 11:17 от *Magi*

# 1 131
Откога само програмисти си качват програми, Adblock и преди се ползваше, ако рекламите пречат на някой...

Каква ирония, смешно е вече да се заплашва с напускане...
Аз се шегувах Yum
но забележката, че не сме в Клюкарника е правилна. Извинявам се.

# 1 132
Тифани, тая пък невзрачна стрелкичка не бих я забелязала по никой начин Flushed.

# 1 133
  • Телиш/Плевен
За нищо. Hug

Оф, да, след някаква ОГРОМНА реклама за обувки. Дотам тъкмо се отказах да скролвам и да ми зависва. Благодаря, Лале (прегръдка).
Няма защо. Hug
Другия удобен вариант Tiffany Aching го написа вече - чрез бутона „нагоре“, не е необходимо да се скролва цялата страница. Ето скрийншот, може да е от полза и за някой друг, ако не го е видял:
Скрит текст:

# 1 134
Аз Adblock нямам, но и реклами почти нямам с изключение на една най-долу на страницата. Преди ми излизаха отсрани, отгоре, отвсякъде. Сега е като word документ наистина.

# 1 135
  • в сърцето на един мъж...
Лиляно, толкова си скучна и предвидима Simple Smile
Чек, значи си щастливка, след обновлението ми седеше една реклама за почивка, вече не помня къде, два зелени бора от страни на полето. Фона на мамата много добре изпъкваше Simple Smile

# 1 136
  • София
Бутон Отговори в пълната версия има буквално на всяка крачка. Включително ако си по средата на някоя страница не се налага скрол на никъде, защото такъв бутон има и в цветната падаща лента в горната част на екрана (която тук многократно бе наречена фон, по незнайни причини).
Ако става въпрос за мобилната вече - там е малко по-друго.

# 1 137
  • Вестерос
Стрелкичката я видях аз случайно като гледах часа Grinning Мисля, че вчера я нямаше :хмм:

# 1 138
Стрелкичката винаги е била там. Най-редовно я ползвам.

# 1 139
  • В сърцето на любимия човек
Точно тези два зелени бора ме дразнят в някои теми. От време на време се сменя с реклама на LG.
Не искам да си слагам Адблок, защото колкото и да не им е понятно на някои хора, на мен Гугъл таргетирането често ми предлага неща, които ме интересуват и ми е полезно. Просто не искам да ми пречи на основния текст.

Общи условия

Активация на акаунт