BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 037
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Ямбол
Аз. Силно се надявам да намалеят глупавите записвания в темите, на такива, които преди се оправдаваха, че искали на едно място да им излиза при новите отговори. Сега ще им излиза на същото място и без да се записват, а само да следят темата.
едва ли, щото при положение, че в същото място ти излизат и амнайсет хиляди харесвания просто няма да ги търсиш там, а из менютата, където пак са разделени  Mr. Green
...
Те тия, които само се записват, обикновено нямат полезни мнения.

# 2 251
Да, колкото полезно е и последното мнение.

# 2 252
  • в сърцето на един мъж...
Как точно се публикува снимка през линк в новата версия? Слагам в прозореца, но нищо! Писна ми да си пиша имг в скоби като идиот Tired

След това натискаш enter и изчакваш да се зареди докато се скрият цветните точки.

Тъй де, ако изобщо благоволят да се скрият... и да ти зареди изображение

# 2 253
  • Mediterraneo
Никакъв шанс при мен. Вече се отказах и да пробвам.

# 2 254
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При мен се получава,но не всеки път.Минавам на старата версия когато не става.

# 2 255
Току-що се наложи и аз да мина на старата версия, изобщо не може да зареди изображение, от компютъра не съм пробвала да кача, изнервих се. Сто пъти натиснах ентър и нищо.Confused

# 2 256
И при мен не зарежда. Никаква реакция няма, ако ще и цял ден да натискам ентер.

# 2 257
Изобщо идеята за подобрение никак не е сполучлива. Много неща не работят - не мога по никакъв начин да оцветя текст, не винаги получавам известия за съобщения, мобилната версия е супер орязана.
Не работят, защото още се работи по тях.
Затова е оставена възможност за ползване на старата версия докато тече процесът на отстраняването на проблемите.

# 2 258
  • София
В тази тема http://m.bg-mamma.com/?topic=982578 не мога да отворя целия първи пост. В следващите мнения линкът „виж целия пост” работи. За мобилна версия става дума.

Самоцитирам се, защото все още не се отваря. Моля, поне някой да ми каже дали само при мен е така.

# 2 259
И аз не отварям първия пост. Останалите се отварят.

# 2 260
Не е само при теб и не е само в тази тема този проблем.

# 2 261
В тази тема http://m.bg-mamma.com/?topic=982578 не мога да отворя целия първи пост. В следващите мнения линкът „виж целия пост” работи. За мобилна версия става дума.

Самоцитирам се, защото все още не се отваря. Моля, поне някой да ми каже дали само при мен е така.

Да, като цъкна на "Виж целия пост", нищо не се случва. Пробвах и в Интернет Експлорър, не е от адблокъри проблемът.

# 2 262
И аз
Дори през компютъра не отваря целия, освен ако не съм на пълната версия

# 2 263
  • София
Благодаря ви. :букетче: Явно темата ще чака да се прибера и да я отворя през лаптоп.

# 2 264
  • Варна
Благодаря ви. :букетче: Явно темата ще чака да се прибера и да я отворя през лаптоп.

Не бързай. На компютър съм, не ми се отваря :откачила муцуна:

Общи условия

Активация на акаунт