BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 914
  • 4 118
  •   2
Отговори
# 2 445
Мигащите въпросителни са досадни, не знам защо пак се появиха. Цъкам, цъкам на тях и не се махат. А ползвам новата версия от много време и бяха зачезнали...

# 2 446
През коя версия пишете? Когато се опитам да отворя тема в новата ми излиза това:
Fatal error: Call to a member function messageProperties() on a non-object in /var/www/bg-mamma/beta/Themes/bgmamma/DisplayV3.template.php on line 1120

През старата нямам проблем. Питах и в модераторската тема, дано ми отговорят скоро.

# 2 447
Аз съм в новата и нямам проблем с публикуването на нови отговори

# 2 448
  • ту тук, ту там
Там си е старата мобилна! Даже е оправено преминаването от нова на стара директно в съответната страница!

# 2 449
  • Испания
Цял ден кликвам на въпросителните, махат се и се появяват отново с всяко ново отваряне на тема.

# 2 450
Аз говоря за новата десктоп версия. На лаптопа ми са отворени два подпрозореца - един на новата, един на старата.
Работят, хората и се показват разни функции, от които, честно, няма нужда.

# 2 451
Аз съм в новата и нямам проблем с публикуването на нови отговори
Аз не мога да вляза в темата изобщо. Откъдето и да пробвам, все този надпис ми излиза.

# 2 452
  • До сърцето...
При отварянето на всяка тема за прочитане, ми се активират сините въпросчета на "Полезно е!" и "Следи".
Преди го нямаше този бъг, от днес направо ме дразни, 50 пъти ги натисках тези въпроси и при рефрешване на страницата, те пак си мигат и ме побъркват.
Да оставим настрана тъпото решение тези бутони да мигат, надявам се това да е временен бъг, а не постоянна функционалност!

И да добавя, че новото оформление ми е много неудобно. Но всъщност, ако се интересуваха от мнението на потребителите, щяха да ни питат какво искаме да се промени, добави, махне. А не екип от неползвали форума люде да определя кое ще ми е удобно, полезно, важно ....

...Тая нова версия вече втори месец я кроят и все не става.
А от повече време се тества...

# 2 453
Явно се работи по новата мобилна версия, бутона с вдигнат палец вече е с надпис „полезно е”. Зер това беше най-съществения бъг, но ок. Освен това вече в полето за отговор няма никакви икони, пишеш и пускаш. Сега старата версия ли да ползвам, какво да правя и аз, не знам. Тамън свикнах на тази и сега съвсем я орязахте.

Да си кажа пак, че постоянно натискам бутона „полезно е” без да искам. А сега като е по-голям пък съвсем. Няма ли как да се премести на друго място?

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 21:06 от Анонимен

# 2 454
Няма значение. Важното е, че ни казват непрекъснато колко всичко е ок, а което не е - ще бъде! Волско търпение трябва тук и много-много да не се разсъждава.
Но все пак аз да попитам -
Извинявайте, ние малоумни ли сме, че да ни натрапвате тази въпросителни, които ни обясняват съвсем ясни неща?

# 2 455
Освен това вече в полето за отговор няма никакви икони, пишеш и пускаш.
Има, има. Явно е на парче - на който каквото му се падне. Аз си имам иконки. Grinning

# 2 456
  • ту тук, ту там
Там си е старата мобилна! Даже е оправено преминаването от нова на стара директно в съответната страница!
Упс, объркала съм се - бъгът беше при преминаване от мобилна на пълна и още си го има!

Нямам ни иконки, ни емотиконки и аз! Crossing Arms

# 2 457
Има, има. Явно е на парче - на който каквото му се падне. Аз си имам иконки. Grinning
Joy
Аз нищо нямам от новата версия. Край с нея, нали?

# 2 458
Joy
Аз нищо нямам от новата версия. Край с нея, нали?

Подготвят ни „Епизод 2” явно.
Ще чакам тогава иконите, белким се появят тези дни...

# 2 459
Иконки нямам и аз в мобилната.  
Но бутона " полезно е" е супер, супер излишен. Така и не разбрах функцията му. Моля някой да ми обясни.  И да си върнете палчето ако може. Този надпис дразни.
И още веднъж моля: сложете надпис на камбанката в мобилната.  Да разбера, че съм я натиснала.

Общи условия

Активация на акаунт