Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • при късмета
Привет!
Славе, стискам палци бързо да се възстанови Мурка. Щом ветеринарите са преценили, да направят каквото трябва, важното е да е добре.
Стискам палци и за дъщерята на Плами.
Смърфи, дано са имали работа по покрива само за един ден.
Вио, драсни нещо
Калинче, ти съвсем се изгуби.
Понеже вчера никакви не ги свърших, днес трябва да повторя стените и багажа да събера. Вчера привечер изведох малко шефа, мъжа ми се обади, че тръгва и после с колегата дойдоха направо при нас. Има бирария до нас, ние седнахме там, че шефа се заигра с деца наблизо, после и още хора дойдоха и ми отиде боядисването Grinning
Имам работа колкото искаш, а седя и се подмотвам
Хубав ден на всички Hug

# 271
Ха, добър ви ден!
Славе, дано всичко мине леко за Мурка!

Някой няма ли да извади домовата книга най- накрая?

# 272
  • София
Привет!
Благодаря на всички за пожеланията за моята Мария!

Мария, и на теб със закъснение- да си жива и здрава!

Лейди, много те мисля, да знаеш! Днес не трябва ли да започва училище Тодор? Вероятно вече сте в Англия. Драсни някой ред при първа възможност!

Славе, дано всичко с Мурка е наред!

# 273
  • гр.Варна
Здравейте .Чета ви ,но черната сесия не спира при нас. #Cussing out
В неделя дъщерята катастрофира с колата .Добре е  Peace слава богу.На завой пука гума и натискайти спирачка се завърта и се преобръща в канавката на една страна.Извадили са я хора които са карали след нея.Нищо и няма ,даже сраскотина, но много,ама много се уплаши.Като ми звънна телефона в 06:40 в неделя сутринта и чух- "Мамо катастрофирах" щях да умра на място. Иначе е запазила самообладание и през цялото време адреналина я е държал.Като се върна обаче в къщи и прилоша и пребледня.Разтрепери се и накрая ревна. Cry
Колата за нищо не става , ама това не ме интересува толкова .Ламарини.
За Австрия нещата са си същите.Чакаме писмото потвърждаващо ,че е приета и трябва до 05.09 да се отиде лично да се запише.Еб...си и писмото,еб...си и чудото.
Нямам нерви вече и не искам да се ядосвам повече.Искам само да сме живи и здрави.

# 274
Ох, Плами...... Нищо! Малкият дявол е бил! Детенцето ти е живо и здраво!

# 275
  • Бургас
Плами,ужасно премеждие!
Добре,че детето е здраво!Боже,какво сте преживяли! Cry
Ще дойде и писмото и дано всичкото лошо остане зад вас! Hug

Момичета,аз едва дишам от страх!Дай Боже всичко да е наред утре! Praynig
Цял ден плача и се чудя дали взех правилното решение.

# 276
  • при късмета
Плами, добре, че нищо ѝ няма! То не, че стреса от такава е случка е за подценяване, де. Hug
Славе, всичко ще е наред Hug Нали каза, че матката е проблема? И без нея ще живее, важното е да се оправи. Голямо притеснение си е и твоето.
Ще пътувам утре, но ще надничам да видя дали си писала

Събрах повечето багаж, боядисах, изчистих, изкъпах се и излизаме с шефа.

# 277
Плами, Славче - огромно прегръдка! Hug

Плами - тенекии са били, важното е, че тя е добре! Това си е урок също така, но да не се отказва от шофирането. Писмото ще дойде, стискам палци да е по-скоро.Hands Pray

Славе - ще те мисля. Тук съм утре (майсторите ще довършват покрива утре), ако има нещо или само ей така, звънни един телефон. На линия съм.Kissing Heart

Ма ко - лек път! Супер да си изкарате и шефът да вземе много печати! Hands V

Отвратителни емотикони....Triumph

# 278
  • гр.Варна
 Hug Hug мерси момичета.
Така е - малкия дявол е бил.Тя веднага ,още същия ден се качи в колата и отиде нощна смяна на работа.
Славче-  Praynig Praynig Praynig Hug
Чакаме писмотоооо ,а аз съм направила всевъзможни резервации в Букинга ,за вс.дати и накрая съвсем ще се оплетем. Joy JoyПощите ни работят ли в събота??? Отнемало 20 дена да пристигне писмото.Ама работни или календарни-  newsm78 #Crazy

# 279
  • Бургас
Плами,в зависимост от пощите.Виж в сайта на Български пощи,горе-долу токлова е и техния Дойчепост.
Няма ли код за проследяване на писмото?
Изчака ти се чакането,милата! Hug

Котката е започнала да излиза от упойката,слава Богу!
Изкарали са матката и яйчниците,целите покрити с кисти и тумори.Добре,че се съгласих на операция.Според ветеринарите няма разсейки,но ще се направят изследвания.Това засега знам.Ще пиша пак,ако науча друго.Сърцето ще ми се пръсне! Cry

# 280
  • при късмета
Привет!
Ние пристигнахме.
Славе, бързо да се възстановява котето! Дано добрите прогнози на лекарите са точни.
Гушки на всички

# 281
  • при късмета
Ще се вади май домова книга, ъхъм!
Славе, кака е котето?
Вчера ни валя дъжд, та влизахме в закрития басейн, днес обаче няма тащива изгледи

# 282
Ох, и аз това се чудя за книгата!
Славе, да кажеш как е Мурка!

# 283
  • Бургас
Момичета,Мурка е страшна гледка.Като са и извадили гадориите от корема и от нея е останало само скелет с козина.Сега само лежи,като тръгне  пада и залита.Храня я с настояване,почти насила,но поне близва малко.
Ще се боря и се моля да тръгнат нещата! Praynig

# 284
Привет намесвам се за да пиша на Славка.
Няма и нищо ,ще се оправи  скоро.Само вода и давай ,а хана ще потърси сама.Нашите като ги кастрирахме така бяха с хлътнали кореми,залитаха и не хапнаха нищо 24 ч.Малките на др ден бяха шен и се катериха дори,но майката доста трудно излезе от упойката.При тях е същата операция като при Мурка.Така че от опит го казвам,само внимавайте с конците да не ги дърпа.Нашите бяха с разграждащи се,бях приготвила дори бодита да им слагам ,за да не ги дърпат,но нямаше проблеми.Само наблюдавай раната като вземе да зараства да не се втвърди и възпали.Лекаря вярвам е обяснил това.Късмет и чакам скоро да се похвалиш че хапва писана. Hug
Ма ко да си прекарате  супер,видях снимки.
Аз по задачи  обикалям до обяд,следобяд готвене и плетене.
Другата седмица желаещи за бъркане на лютеница. newsm78 Laughing
Плами чакам другата седмица да се похвалиш че сте се записали.А за катастрофата това да е ,запали си свещичка в църква .
Смърфи как е ремонта .Ние уж миналата година чистехме улуците е сега е пробита едната кутия ,която свързва улука и тръбата на долу,та пак ще я сменяме.

Общи условия

Активация на акаунт