Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 746
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Ако се приемат желаещи за дегустация на лютеница ме бройте!

# 286
  • при късмета
Не се бутай! От тук цепя Родопите на пряко и право при Писето Fork And Knife
Славе, бързо да се оправя Мурка! Криста как го приема?

# 287
Не се бутай! От тук цепя Родопите на пряко и право при Писето Fork And Knife
Славе, бързо да се оправя Мурка! Криста как го приема?

Че вие що си мислите ,че като дойдете ,няма да ви дам работа.Ама ще има после и дегустация де. hahaha

# 288
Днес за първи път, откакто мм си е дошъл, отидохме на плаж. Времето беше приятно и защото не е уикенд, нямаше толкова много хора.

Писе, покривът вече е отремонтиран. Отне 3 дни и малко повече пари от предварителната оферта. Оказа се, че и в съседите е протекло, но и те не живеят в БГ, но голям късмет точно сега да са тук за малко. Та и тяхната част ще ремонтират. По всяка вероятност останалите съседи нищо няма да платят, ама карай...

Славче - дано попреминат нещата и Мурка бързо се възстанови.

Утре пак ше отидем на плаж.

# 289
  • Бургас
Смърфи,радвам се,че писа.Аз също те мислих.Мисля,че в Бс е по-спокойно по принцип,не само защото не е почивен ден.Дано да става по-спокойно,че полудях!

Ма-ко,не питай за Криста,че чак ветеринарите треперят заради нея.Аз такава любов на дете към животно не съм виждала.Тя я приема като човек и сестра.От бебе спяха заедно в кошарата,бяха неразделни.Как да отговориш,като ти кажат"Обещай,че Мурка няма да умре!"Обяснявам,че не мога,а отговорът е "Тя не може да умре,защото аз много я обичам!"
Трудно се гледа болно животно,настоявам и я храня на място често по малко.Пренасям я по специален начин.Засега е апатична,но поне хапва!
Аз от стрес ли от какво взе ,че ми дойде пак.На 6 имах цикъл и сега на деня на операцията пак!Не ми останаха кръст и корем.
Само да се оправи котето! Praynig

# 290
  • Великобритания
Славе , ще се оправи
котките са корави животни , само водичка я карай да пие повече
за храна има време , ще заякне , ще почне пак да бяга и ще играе с детето
мен къв мързел ме е награбил , не е за обясняване
онзи ден тренирахме с ММ , е такава мускулна треска откога не съм имала -не помня
днес вече ми мина , и бях решила пак да тренираме , ама то сутринта се събуждам от адската болка в бъбреците , пих 2 хапченца и си сложих гореща вода в едно такова гумено , не знам как се казва .. сложих го под кръста и пак заспах до 9 часа , детето ме събуди крякайки Мама , мама , дай ам ам  Grinning Grinning
сега ги приспах , и аз си цъкам на таблета , обаче имам интересна книжка и се чудя дали да не ходя и аз да се паркирам при тях , и да си чета на топличко под одеялцето Simple Smile

# 291
А, добра среща.

# 292
Прибрахме се отново от гръцки плаж. Ма ко, вие как изкарахте?
А новини от Мурка има ли, Славе?

# 293
  • Бургас
Миме,радвам се,че сте си починали.Нашите приятелски семейства и те всичките отидоха в Гърция!
Аз освен до магазина не отивам никъде и съм болногледачка на Мурка-храня я хапка по хапка от ръка,поя я с пипета,нося я.Днес започна по малко да се движи и на собствен ход.Остава и да прояде и да пропие сама вода.

Всички сте на почивка и темата замря.
Лейди кога ще се прибира?
При мен е толкова никакво,че не ми се пише.

Включвайте се поне вие,които излизате от къщите си. Laughing Heart Eyes

Хубава и спокойна вечер и дай Боже спорна седмица!

# 294
  • при късмета
И ние се прибрахме.
Добре изкарахме, от хотела имаше какво да се желае, но шефа такива работи не го впечатляват и е доволен.
Ходихме до Байкушевата мура и на връщане с него се возихме на лифта, а мъжа ми с колата. То не пускаха коли още от Бъндеришка поляна нагоре, та ако знаехме, направо с лифта можеше да отидем и да се върнем.
Днес ходихме до с. Добърско и Благоевград. В парка на Благоевград взехме водно колело на езерото и хранихме лебедите и патиците. Един лебед клъвна мъжа ми Joy Подаваха си главите направо вътре в колелото.
Славе, все по-добре ще става котето, страшното мина.
Мими, какъв мързел, нямаш ли да учиш?
И аз чакам Калинчето да се включи, че се изгуби

Искам да си лягам, а шефа още се мотае в банята Angry

# 295
Славе, хубаво е че Мурка е по - добре.
От няколко дни и нашето семейство се грижи за две котета, но винаги има но, първо кучето много лаело, днес с отиването на село ни попита съседа (уж сме в добри от отношения наши ли са котетата.
Казахме на кой съсед са ( донесени от него и оставени в двора му) , те сами идват при децата съответно получават храна и внимание и много голяма доза кучешка ревност.
Снощи в малките часове са го дразнили(кучето) и милото се спукало да лае.Чуствам се зле, от една страна и кучето спасихме преди година от сигурна смърт.Сега макар и не наши всеки ден полагаме грижи за тях, и накрая недоволните ни обвиняват, че били пазачи. Sad
Опитвам се да не обръщам внимание , ама на моменти не става.
Иначе имах на гости племенница на мъжа ми която много обичам.Два дни не млъкнахме.
Днес за първи път и аз на апартамента лютеница бях.Нямам голям казан за варене на такава, количеството на чушките не беше голямо и реших да не се моля на съседи и я правих в наличните съдове .Излязоха осем бурканчета от 370 мл.Едно вече е в историята.

# 296
Добро утро.
Днес при нас е хладно, мокро и леко духовито. Всичко е ок, ама това ми навява мисли, че лятото си отива. А още по- лошо е, че идва учебната година.
Ма ко, какво не беше на ниво в хотела? Аз го погледнах, когато каза къде ще сте и сега ми е любопитно.

# 297
  • при късмета
Добро утро!
Мария, проблема беше с персонала в ресторанта. Пакета беше олинклузив, но напитки има само по време на храненията и ресторанта отваря за тях. През останалото време напитките се плащат. Има и външен бар при басейна и лоби. Даже на рецепция има табела с работното време на външния. Да, ама не работеше нито един. Мъжа ми за да вземе идна бира и едно безалкохолно за басейна, първия ден ги обиколи всички и нямаше живо пиле. Накрая от рецепция казаха, че ще изпратят някого, дойде някакъв барман за 5 минути, даде на мен и на още един човек каквото искахме и после го чакахме половин час да разваля пари за рестото.
Първата вечер и втория ден до обяд поне можеше да се разбереш с барманите. После дойде едно почти дете на бара в ресторанта, което не знаеше и облак какво е. 2 пъти сипа мента и мастика в различни чаши, общо 4, докато схване, че трябва да ги сложи в една.
В пакета ти влизат само напитки от автомати, а всичко бутилирано се плаща. Уж си на олинклузив, при това стоят на едно място.
Иначе по-голямата част от храната беше добре, само липсваше разнообразие, но с готвеното се справяха. Стаите и спато също беше добре. Първия ден ни заваля дъжд на външния басейн. Влязохме във вътрешния, там водата се отоплява, джакузито и сауната и те са големи и работят добре. Басейните не са кой знае колко големи, но не са се и блъскали хората. Само дето пише, че трябва да има спасител следобяд, а и той липсва.
Даже ходихме на масаж и аз и шефа. Имаше опция при масажистката детски масаж и му хареса.
Последния следобед дойде някаква група цигани, мислещи се за баровци. Като слязоха във вътрешния басейн шефа и мъжа ми тъкмо ги бяха изгонили. Едната стълба за влизане беше счупена и човека казал, че едва успял да ги изкара от там, влизали и с дрехите. А не говорим за деца.
Като цяло единствения проблем в хотела е, че като ти потрябва някой от персонала ти го търсиш и я го намериш, я не.

И при нас е хладно, с шефа ще идем до центъра да свършим нещо и се връщам да готвя. Какво, още нямам идея.
Спорна седмица на всички Hug

# 298
Мерси. Отпада ми като опция.

# 299
  • Бургас
Ма-ко,жалко!Изглеждаше много красиво на снимките!
Аз още преди 10 години освен,че зачеркнах българското Черноморие турих и кръст на нашите планини.
Обожавам морето и природата ни,но това,което описа ма-ко плюс някоя мутра да стреля в планината,ме отказа от почивките тук.Тази година не отидохме във Финландия на планина,но и тук не отидохс нашите приятели,с които ходим заедно.Предпочитам да стоя в къщи пред това да ме гонят овчарските кучета по баирите.Дай Боже да се оправи котето и ще опъна кълки на Бяло море.

Общи условия

Активация на акаунт