Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Честит празник,Миме!  bouquet
Прекрасна възраст!Да си здрава и много обичана!Тази вечер ще пия бира за твое здраве! Heart Eyes

# 256
Охо днес имало повод за празнуване.
Честито Мария -бъди здрава и щастлива!!!

Ма ко ти кога ще почерпиш,вече се вижда края на ремонтите. Wink Laughing
Славе почивай и почвай да събираш багажа за Гърция.
Е ние днес до село отскочихме  занесохме на мама неща и заредихме доматки  и като тръгвахме -порой.По пътя спря,тук грееше слънце.Ама следобяд като задуха и заваля-буря,дъжд и небето стана бяло от дъжда и вятъра.Сега преди малко слънцето залязваше и роси дъжд та дъга се появи.Разхлади ни и поля поне.
Спорна седмица момичета. bouquet

# 257
  • при късмета
Явно няма да черпя скоро. Мъжа ми сутринта се скапа, някакъв стомашен вирус явно е пипнал. Не излезе от тоалетната цяла сутрин, после спа цял ден. Едва го накарах да изпие един компот и се върна да си доспи.
Аз поне тавана боядисах, ама беше късно и утре като изсъхне хубаво ще видя има ли нужда от още една ръка.
тук стана направо студено. Дано се оправи времето другата седмица, че ще ни провали почивката

# 258

Честит РД, Мариат! Жива и здрава, обичана и щастлива!

Ние сме или на маса, или в колата. Кръщенето мина много добре, а от утре започваме разправия с майстори за покрива, че е протекъл през зимата. Нещо изобщо не ни се ходи по плажовете, това лято е голяма лудница.
Тази седмица ще съм на линия. Hands Thumbsup

# 259
Благодаря от сърце за пожеланията ви!

# 260
  • София
Честит празник, Мария! Да си здрава и щастлива!

# 261
mariat честит рожден ден !
Тази година най- накрая успяхме да посетим Шипка.Миналото лято имаше една поредица неприятни моменти и отложихме за пролетта, тя пък ни изненада със сняг през април и така преди два дни направихме кратка обиколка.Шипка  , Етъра, Трявна. Първоначално мислех и Дряново да включим , после и Боженци отпадна.Определено си починахме с мъжа ми. Определено Трявна е място на което бихме се върнали отново.
Ма ко  за Банско  маршрута беше :Добърско, Разлог ,Банско ( един ден Рупи, Самуилова крепост  , Мелник, Роженски манастир) Благоевград, Стобски пирамиди ,Рилски манастир.Ако сега планирам в тази посока не три а пет дни ще е .Вале едни домати на огъня видях , интересно ми е разкажи за тях.
Аз приключих с доматите малки големи бурканни 20-на шишета от сок 30 -на , отделно и при нашите занесохме да правим .Шегувах се че техните са им малко та им помогнахме.Вчера пекох пипер - върхарчета ама вече червени направих кьопоолу много го обичам.Трябва са видя какви буркани имам и дали не трябва са купувам за пипер и може и малко лютеница са направя.Ято врабчата опустошеха първите краставички изгризаха младите връхчета.Навързах торбички да ги плаша , тъкмо се радвах че ще ядем пак краставици че другите преминаха.

# 262
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, в Разлог има ли печат? Не намирам в книжката. Видях го, че е по маршрута до Добърско и мислех, че има там, но в моята не намирам.
През Петрич и Рупите минахме миналата година на връщане от Гърция. Ако не се скапе времето, смятаме 3 дни да седим около басейна и да почиваме. Каквото може да обиколим на връщане.
На вас браво за обиколката, из Троянския балкан е хубаво.

Тавана няма нужда от втора ръка, корекциите са само за четка и са малко.
Мъжа ми отиде на работа, уж е добре.
Вчера и топла вода нямахме, та и чиниите не съм си измила, още не съм проверявала, дано е дошла. Та цял ден из къщи ще се мотаме с шефа.
Хубав ден, прекрасни Hug

# 263
не в Разлог няма , но е уникално място Simple Smile

# 264
Добро утро! Джейми, имаме ли студентка вече? Мисля те!
Хайде, нали от доста време не съм празнувала- днес имам имен ден!

# 265
Добро утро !
Честит празник !
Честит имен ден на всички празнуващи днес !
mariat честито да е името ти и на Валето  Мими да е жива и здрава, и да продължава все така и занапред.
 Аз нямам студентка явно ме обърка с Плами , моите са колкото твоите че и по малки.Голям калпазан 6 -ти малък 1-и.
Още се мотам  безцелно из къщи.
Днес службата ще почва късно, в храма ще бъдат изложени днес плащеница и мощи на светци. Та още съм по домашни дрехи, само кафето малко ми липсва, ама на обяд ще пия.
Мъжа ми е наряд и празника няма да е както друг път, и до баба която е рожденичка няма да можем да отидем.
Хубав ден на всички!

# 266
Честит Имен ден на всички именички!

Днес времето в Бс е кофти - мрачно и ветровито т.е. не става за плаж и в града ще бъде лудница. На всичкото отгоре започват да ни правят покрива, наканиха се най-сетне, и шумът ще бъде непоносим. Смятам да пия едно кафе и да сляза в центъра, ще оставя мм да се оправя с майсторите.

# 267
  • при късмета
Мария, със здраве да си носеиш името!
Вале, да ти е жива и здрава именничката и все така успешна!
Весел празник на всички празнуващи!
Джейми, рядко ти се отдава да се моташ безцелно, та се възполвай.
Шефа още не е станал Smirk Трябва да го строявам по-рано да ляга, че как ще става за у-ще, не знам.
Ще се разходим днес до центъра, следобед ока остане време изобщо ще повтарям стени.

# 268
Верно, Джейми! Кво съм се объркала......
Вале и твоята Мария да е жива, здрава, добра писателка, и ученичка.

# 269
  • Бургас
Добър ден на всички!

Аз също чакам Плами да се включи,че много я мисля с нейната студентка.Дано са успели да се запишат.Чета и във ФБ,явно става все по-сложно.

Момичета,утре ще оперират котката.Имаше временно подобрение,но продължава да тече.Страх ме е,че ще стане нешо докато сме в Гърция и ветеринарите също настояват да се махне матката.
Молете се за моята пухкавелка утре да се събуди и да се оправи по-бързо!
Криста голям рев ще реве,тя не дава да се изнася Мурка от къщи.Придружава ме за всички инжекции да се убеди,че няма да я оставя при ветеринарите.
Не съм мигнала цяла нощ.Рано сутринта я водих да и чуят сърцето и да вземат кръв и утре ще я закарам за операция.

Общи условия

Активация на акаунт