Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ей, Вио си дойде и темичката тръгна.....

# 601
Добър ден прекрасни!!!
Днес пък при мен не вали  Mr. Green ама следващите 10 дни ще е все дъжд  Joy
Вио страхотна новина, стискам палци и на краката!!! Мм също се е вдъхновил за къща в Бг - имаме концептуални различия, но смятам да го преборя и в близките 5г. и ние да се сдобием с наша къща.
Ма ко много е неприятно това  Hug Аз така счупих пломбиран зъб с лешник от торта - счупената част се беше забила във венеца и много болеше, но иначе като манипулация после си беше ок, само дето си купих изкуствен зъб  Joy Стискам палци и за теб да се размине с нова пломба!
Писе дано се унищожи гадината! Година с година еднакви няма дори и при вредителите... една година листни въшки, друга охлюви, трета мана... абе да е интересно  Heart Eyes
Славче как е ученичката?
Мария аз пък ти харесвам кафето, еля пък френския макарон ммммммм Blush
Замесих едно тесто да правя питки "джобчета" - за първи път ще ги правя - да видим дали ще ми станат. Всеки ден правя кутии с храна и вече се чудя как да ги разнообразя...
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 602
Лейди, давам съвет за джобчетата. Гледай краищата на кората(нали рецептата е с разточване?) да не е тънка, защото и при печенето остава тънка. При задушаването след това с кърпа кората не омеква и се начупва.

# 603
Ей, Вио си дойде и темичката тръгна.....
Че как Sunglasses

# 604
Опитвам се от два дни да оправя снимковия ни архив, да кача на външната памет каквото досега не съм успяла, както и малко снимки в Пикасата... и си скъсах нервите. Triumph Толкова бавно става, че лудите ме хващат. Ама така е, като не си свърша работата, когато трябва, а все отлагам.

Фло - огромни поздравления и да не се даваш на младите за студентските купони. Иначе за ученето ми е ясно, че ще ги сложиш в малкия си джоб.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Вио - стискам всичките си палци и много се радвам. Hands Pray

Ма ко - дано бързо оправиш зъба! Много неприятно е това, мм си счупи и той едно ъгълче и тук му го оправиха.

Калинка - ти си скопосна и няма начин да не станат тези джобчета. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мариат - валежно ли е днешното време в БГ? И тук от няколко дне все се кани и все отлага.

Писе - направихте ли зимнината или още има?

Хорти - как си? Как върви възстановяването?

Славче - Криста свикна ли?

Кой забравям? Да ме прощава, ама съм си руса, хаха. Много целувки на всички!

Скрит текст:
Мразя новите емотикони, все едно не се доизказвам...

# 605
Не знам за Писето, но аз в момента правя сладко от ябълки. Никой не го яде, а го ползвам за сладкиши, които подарявам, защото у дома пак никой не ги яде. Луда съм.

# 606
Мария - луд умора нЕма - само се пОти  hahaha Благодаря за съвета! Значи внимавам за краищата и като изпека не ги завивам с кърпа - нали? или само ако са тънки краищата ще се начупят  ooooh! обясни ми - руса съм.....

# 607
Я, сладко от ябълки! Не съм чувала и не съм дори опитвала. Ама вЕрно си лудо Марче, хаха! Kissing Heart

# 608
Ооо, вече имаш Само един цвят в косата, така ли?

Сега за джобчетата. Разточи си ги, или ги дърпай(както ти е удобно), но внимавай в краищата да не са тънки. След изпичане си ги задуши с кърпа. Това да не са тънки се отнася въобще за цялото хлебче. Дадох пример с краищата на кората, защото аз(примерно), за да разтегна и направя по- голяма кората, която разточвам имам навика да я изтънявам в краищата.
Просто ако краищата са тънки се начупват, въпреки задушаването им. Имат вкус на кора за баница, но не и на нещо хлебно, поради простата причина че тестото в краищата е било тънко.

Ама и аз го написах.....

# 609
Ама и аз го написах.....
Ама пък аз те разбрах  Hug Много благодаря!

# 610
Ей, радвам се.
Смърфи, едно от най- вкусните сладка, което съм яла/опитвала беше в една хижа над нашия град. Там има диви ябълки и майката на стопанина на хижата веднъж ни гарнира мекиците със сладко от диви ябълки. Направено без да се очаква някакъв хубав резултат. Обаче то разкошно. Имаше цвят на бебешка кожа, парченцата ябълки леко хрупкаха, а как ухаеше... Аз правя сладкото, за да го добавям към сладкиши, в които слагам пресни плодове. Става много вкусно със сочни плодове- праскови, кайсии, дори сини сливи, но при добавката на ябълки добавям и сладко. Така става по- сочен.

# 611
Значи, Мариат, да ми запазиш едно бурканче от това сладко за следващото лято като си дойда. С удоволстие бих го опитала, та макар и нережимно. Hug

# 612
За теб, ако се наложи ще направя и прясно!

# 613
"Джобовете" ми станаха страхотни!!!
Мария още веднъж Благодаря!

# 614
Калинка, нали каза, че трябва да разнообразяваш храна за обяд, виж този блог: http://www.tanitaang.com/search/label/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B4%2 … D1%82%D0%B8%D1%8F
Сигурно го знаеш, де! И в готварския имаше такава тема. Hug

Мариат - мноооого благодаря! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт