Априлки 2018

• 66 637
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Може ли да ме добавите в FB групата ? mishellka@mail.bg Благодаря

# 631
По този календар ми излиза на 100 % вярно. А това ми е трето детенце, а казаха момиче Simple Smile за всичките ми излиза вярно. Е разбира се 70 % казаха момиче, но аз съм сигурна, че е така.

За тези които все още не са казали дали бебето е момче или момиче намерих една табличка в нета.
На тези мами които знаят пола да кажат да ли е вярна. Wink

# 632
Здравейте
Навсякъде чета за контракции през бременността. Тъй като ми е първа бременност нямам си на идея какво представляват.
Май ми се лучи веднъж когато спях нещо като пронизване от болка , но не знам дали беше контракция Thinking

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 11:40 от kikair

# 633
  • София
Здравейте
Навсякъде чета за контракции през бременността. Тъй като ми е първа бременност нямам си на идея какво представляват.
Май ми се лучи веднъж когато спях нещо като пронизване от болка , но не знам дали беше контракция Thinking
Контракциите се усещат предимно като стягане на матката и втвърдяване на корема. Аз съм с контракциите от 6 г.с когато получих кръвоизлива, и от тогава не могат да намалеят въпреки всички хапчета които пия

# 634
Здравейте, ако не съм закъсняла, може ли и мен да добавите в групата във фейсбук, dianna__95@abv.bg (с две долни черти Grin )

# 635
Момичета, да знаете във Варна училище за родители, да ми препоръчате. За къпането, кърменето и всичко за новородени бебета.

Благодаря предварително 😚😙

# 636
Момичета, да знаете във Варна училище за родители, да ми препоръчате. За къпането, кърменето и всичко за новородени бебета.

Благодаря предварително 😚😙

Аз съм във Варна, но по-скоро ми се иска да ходя на лекциите на сп. 9 Месеца. Мяркала съм училище за родители близо до Часовника в една уличка, но ми се стори, че е малко мъничко и невзрачно и не знам дали бих отишла. Ако намериш, пиши Simple Smile

# 637
Моя термин е за 25 Април 2018
Ще следя темата

# 638
Момичета, относно групата във ФБ - в момента тя е тайна и затворена. Идеята беше да държим бременността си в тайна в началото, както и не нашите приятели да не виждат, че сме в групата.
Смятам, че успяхме ... мога да пусна един poll в групата и ако някой иска да променим статуса на групата само в затворена / и тя да бъде достъпна за намиране /, ще се съобразя с мнозинството.
Моето мнение е, че ще станем много на едно място / както в другата група, която са създали със същото име / и не знам как ще се чувства всяка една от вас.

Относно следваща тема тук, аз нямам нищо против да администрирам.  Във ФБ групата има предложения. Предварително ако сте съгласни с по-горе написаното, може всяка една от вас да ми изпрати име, в коя г.с. е и ако се знае полът на бебето.

# 639
Здравейте, има ли момичета с термин месец Април от Благоевградския регион? Замисляли сте се къде ще раждате?
Ако имате отзиви каквито и да са те, моля споделяйте

# 640
Относно следваща тема тук, аз нямам нищо против да администрирам.  Във ФБ групата има предложения. Предварително ако сте съгласни с по-горе написаното, може всяка една от вас да ми изпрати име, в коя г.с. е и ако се знае полът на бебето.
Ще се радвам и тук администраторът да си ти 😄
А вместо имена не може ли да използваш никнейм .
Примерно:
20.04.2018
    kikair

За пола все още не ми са казали с точност, 11 седмица беше Gift Heart момиченце. Надявам се  на следващия преглед да се види по добре. 😊

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 16:17 от kikair

# 641
Аз лично предпочитам комуникацията тук, във форума. И доколкото търсих групата, аз успях да я намеря миналата седмица без никакъв проблем, открива се свободно с търсачката на ФБ. Сега, ако са променени настройките, това е друго.

# 642
Относно следваща тема тук, аз нямам нищо против да администрирам.  Във ФБ групата има предложения. Предварително ако сте съгласни с по-горе написаното, може всяка една от вас да ми изпрати име, в коя г.с. е и ако се знае полът на бебето.
Ще се радвам и тук администраторът да си ти 😄
А вместо имена не може ли да използваш никнейм .
Примерно:
20.04.2018
    kikair

За пола все още не ми са казали с точност, 11 седмица беше Gift Heart момиченце. Надявам се  на следващия преглед да се види по добре. 😊

За форума и аз предпочитам с никнейм. За първа страничка да се пише никнейм, термин и пола, когато го научим Simple Smile

# 643
Момичета, относно групата във ФБ - в момента тя е тайна и затворена. Идеята беше да държим бременността си в тайна в началото, както и не нашите приятели да не виждат, че сме в групата.
Смятам, че успяхме ... мога да пусна един poll в групата и ако някой иска да променим статуса на групата само в затворена / и тя да бъде достъпна за намиране /, ще се съобразя с мнозинството.
Моето мнение е, че ще станем много на едно място / както в другата група, която са създали със същото име / и не знам как ще се чувства всяка една от вас.

Относно следваща тема тук, аз нямам нищо против да администрирам.  Във ФБ групата има предложения. Предварително ако сте съгласни с по-горе написаното, може всяка една от вас да ми изпрати име, в коя г.с. е и ако се знае полът на бебето.

Това значи ли, че няма да може да ни добавите във фейсбук групата? Иначе термина ми е за 01.04, на ФМ в 13+6г.с. ми казаха 80% момиче

# 644
На мен днес на феталната ми казаха момиче. Много сме щастливи с ММ, защото имаме момченце на 4г. Термин- 23.04.2018г. На мен ми е безразлично дали ще сме с име или никнейм.

Общи условия

Активация на акаунт