Априлки 2018

• 66 624
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
И аз пак да попитам, защото не получих отговор. Ще добавяте ли нови членове във фейсбук групата или не?

# 661
Момичета, вие в коя седмица ходихте за изследвания? На мен ми казаха да се обадя в средата на месеца, мисля да изчакам до понеделник. А дали ще се види пола на бебето Grinning
Вашите мъже идват ли с вас на прегледи .. моят не Sad  
Имате ли качени килца вече, или е раничко Wink Апетитът ви увеличен ли е Wink
За какви изследвания питаш, ако е за БХС ги пуснах в началото на 11 седмица. Относно пола на бебето лично аз първо се интересувам дали е добре. Полът не ме вълнува много.
Мъжа ми идва с мен на всеки преглед поне за сега ,защото ми се налага да пътувам до областния град.
От както гаденето намаля се храня по добре не бих казала че имам увеличен апетит.

# 662
Момичета, вие в коя седмица ходихте за изследвания? На мен ми казаха да се обадя в средата на месеца, мисля да изчакам до понеделник. А дали ще се види пола на бебето Grinning
Вашите мъже идват ли с вас на прегледи .. моят не Sad  
Имате ли качени килца вече, или е раничко Wink Апетитът ви увеличен ли е Wink
За какви изследвания питаш, ако е за БХС ги пуснах в началото на 11 седмица.
Мъжа ми идва с мен на всеки преглед поне за сега ,защото ми се налага да пътувам до областния град.
От както гаденето намаля се храня по добре не бих казала че имам увеличен апетит.

Ами, мисля, че не някакви специални изследвания - от сорта на кръв и урина. Не знам какво е БХС.

# 663
lori91 Кръв и урина пуснах след като видяхме плодния сак. Когато ми каже доки ще пусна пак.
Ето линк за БХС
http://www.lina-bg.com/bg/защо-биохимичният-скрининг-е-препоръчи … чки-бременни-жени

# 664
И аз пак да попитам, защото не получих отговор. Ще добавяте ли нови членове във фейсбук групата или не?
Провери ли си пощата?

# 665
Да и няма нищо! Към кого мога да се обърна за да ме добави?

# 666
До 12-та седмица трябва да си направила като минимум:
- пълна кръвна картина;
- урина;
- кръвна захар;
- микробиология на влагалищен секрет;
- СПИН;
- Хепатит Б;
- Васерман;
- Токсоплазмоза (според мен задължително, въпреки че повечето лекари го пропускат);
- БХС (биохимичен скрийнинг);
- Фетална морфология, която преглежда за големи аномалии при плода;

Според мен е важно татковците да присъстват. Те се вълнуват не по-малко от майките. ММ е на всеки преглед, гледа и слуша внимателно (за малко и да записва...хахахах). Той толкова се въодушевява. Даже присъства на раждането на първото ни детенце и доктора му даде "активна" роля в процеса - първо да не припада, второ да ми държи ръката и трето да държи някакъв уред на корема ми, който незнам какво мереше. Понеже вземахме стволови клетки, мъжа ми не можа собственоръчно да отреже пъпната връв, но иначе им дават даже да режат пъпната връв. После ММ цяла година обясняваше на приятели колко е трудно и тежко едно раждане. Като го слуша човек отстрани, ще каже, че той е раждал.

# 667
До 12-та седмица трябва да си направила като минимум:
- пълна кръвна картина;
- урина;
- кръвна захар;
- микробиология на влагалищен секрет;
- СПИН;
- Хепатит Б;
- Васерман;
- Токсоплазмоза (според мен задължително, въпреки че повечето лекари го пропускат);
- БХС (биохимичен скрийнинг);
- Фетална морфология, която преглежда за големи аномалии при плода;

Според мен е важно татковците да присъстват. Те се вълнуват не по-малко от майките. ММ е на всеки преглед, гледа и слуша внимателно (за малко и да записва...хахахах). Той толкова се въодушевява. Даже присъства на раждането на първото ни детенце и доктора му даде "активна" роля в процеса - първо да не припада, второ да ми държи ръката и трето да държи някакъв уред на корема ми, който незнам какво мереше. Понеже вземахме стволови клетки, мъжа ми не можа собственоръчно да отреже пъпната връв, но иначе им дават даже да режат пъпната връв. После ММ цяла година обясняваше на приятели колко е трудно и тежко едно раждане. Като го слуша човек отстрани, ще каже, че той е раждал.

Това за присъствието на мъжа ти изглежда много вълнуващо Simple Smile Аз не смятам, че моят все още се вълнува, или поне не го показва достатъчно.
А за изследванията - явно трябва да му се обадя още утре, защото сега ми е 11 г.с., а другата вече 12-та .. да не отървем работата. Дано всичко да е наред!

# 668
Здравейте, може ли и мен да ме добавите в групата във фейсбук?  email eemmaa@abv.bg
Благодаря

# 669

Нови членове ще добавяме поне до края на Декември

# 670
LuLuRaKi, мен може ли да ме добавите, бях пуснала имейлче по-горе Simple Smile Ако е нужно - пак ще пусна.

# 671
LuLuRaKi, мен може ли да ме добавите, бях пуснала имейлче по-горе Simple Smile Ако е нужно - пак ще пусна.

Lori, видя ли си настройките? Аз те добавих всъщност.

# 672
За да ви добавят във фейса трябва да си оправите настройките в профила,e-mail ви трябва да е видим за всички.

След това получавате писмо от администатора на който имаше доколкото си спомням линк на който трябва да натиснете.
Жалко че не съм запазила писмото щях да го кача и него за да го видите.
Ако e-mail ви е невидим за всички няма как да получите покана за присъединаване във фейс групата.
Проверете си настройките

# 673
# 674
Момичета, колко струва това изследване БХС по принцип?
Аз ще ги пускам след 3-4 дни. АГ ми каза да взема направление за да ги пуснем по здравната каса, но въпреки това чувам от други момичета че се плащало около 170лв и здравната каса не го поемала

Общи условия

Активация на акаунт