На море в България 2017г. - 3

• 107 830
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • при моите любими
Визит ми даде оферта за края на август от 19.08. за 7 нощувки, апартамент с 2 деца -до 10г. - 1560лв

# 586
  • Разград
Здравейте и от мен! Гледам, че вече доста агенции предлагат отстъпки за ранни записвания, та се замечтахме и ние за лято 2018 г. Тази година бяхме в АРИАНА - Китен и останахме много доволни (ако някой има въпроси, нека пита), но решихме да сменим дестинацията и засега сме се насочили към Созопол. Били сме за 2 нощувки в Блу Ориндж и знам какво горе-долу да очаквам оттам. Разглеждам и май се насочвам повече към Лагуна Бийч Созопол, но не успявам да открия много мнения и коментари за него. Моля, ако някой е бил или знае повече, нека сподели-с дете на 4 г. ще сме и силно ме вълнува анимацията Simple Smile Стаите ги виждам по снимките, хотелът изглежда доста добре...как са храната, плажът? И още нещо...може и на лични, за да не правим реклама, но от кои агенции сте доволни и знаете, че са надеждни и сигурни. Благодаря предварително!

# 587
  • София
Как е морето пред Казабланка? Като че бях чела, че ставало бързо дълбоко и не било подходящо за деца - вярно ли е? А плажът хубав ли е?
Правилно си прочела за морето. Не е подходящо за деца. Плажът не е лош.

# 588
  • София
Аз пуснах запитване за новия Марина Сендс в Обзор и Цезар Палас.
За трима възрастни и едно дете в първия 940, за втория 1440 за началото на юли 6 нощувки.
Апартамент и в двата случая, Като в Цезар Палас миналата година толкова платихме за двуспален, а сега офертата е за едноспален.

# 589
  • There I was on a July morning
Дами, търся отзиви за плажа пред двата нови хотела в Обзор, които споменахте на предходната страница. Плитък ли е входът към морето, има ли вълнение, подходящо ли е за деца?

# 590
Как е морето пред Казабланка? Като че бях чела, че ставало бързо дълбоко и не било подходящо за деца - вярно ли е? А плажът хубав ли е?
Вече са ти отговорили, но и аз да споделя. Да, морето става бързо дълбоко. Плажът е широк и хубав, но за съжаление за лято 2018 г. в ОИ няма включени чадър и шезлонги.

# 591
  • В.Търново
Здравейте и от мен! Гледам, че вече доста агенции предлагат отстъпки за ранни записвания, та се замечтахме и ние за лято 2018 г. Тази година бяхме в АРИАНА - Китен и останахме много доволни (ако някой има въпроси, нека пита), но решихме да сменим дестинацията и засега сме се насочили към Созопол. Били сме за 2 нощувки в Блу Ориндж и знам какво горе-долу да очаквам оттам. Разглеждам и май се насочвам повече към Лагуна Бийч Созопол, но не успявам да открия много мнения и коментари за него. Моля, ако някой е бил или знае повече, нека сподели-с дете на 4 г. ще сме и силно ме вълнува анимацията Simple Smile Стаите ги виждам по снимките, хотелът изглежда доста добре...как са храната, плажът? И още нещо...може и на лични, за да не правим реклама, но от кои агенции сте доволни и знаете, че са надеждни и сигурни. Благодаря предварително!
Лагуната и Блу Ориндж са един до друг и трябва да знаеш какъв е плажа щом си била в Блуто.А като минаваш по мостчето покрай Лагуната не си ли усещала ужасната миризма от рекичката..........ужасна миризма на канал.Реката минава точно покрай хотел Лагуна.Не знам дали са се променили нещата, да кажат тези , които са ходили лятото.

# 592
Дами, търся отзиви за плажа пред двата нови хотела в Обзор, които споменахте на предходната страница. Плитък ли е входът към морето, има ли вълнение, подходящо ли е за деца?
Точно там не съм била на плаж, но сравнително близо на плажа под апартхотел Аквамарин. Плажът там беше доста по-тесен от централният и северният плаж на Обзор. Три реда чадъри и стръмен бряг с голам откос. Дълбоко около 160 см. след това става по-плитко. Имаше големи камъни във началото на влизане в морето. Пред новият хотел поне на снимки изглежда по-широка плажната ивица, но е възможно и там бързо да става дълбоко и да не е подходящо за малки деца. Дано съм била полезна. Освен това наистина е в нищото поне да 3 - 4 км. преди град Обзор, в посока Бс - Варна. Стига се по черен път.

# 593
Точно там не съм била на плаж, но сравнително близо на плажа под апартхотел Аквамарин. Плажът там беше доста по-тесен от централният и северният плаж на Обзор. Три реда чадъри и стръмен бряг с голам откос. Дълбоко около 160 см. след това става по-плитко. Имаше големи камъни във началото на влизане в морето. Пред новият хотел поне на снимки изглежда по-широка плажната ивица, но е възможно и там бързо да става дълбоко и да не е подходящо за малки деца. Дано съм била полезна. Освен това наистина е в нищото поне да 3 - 4 км. преди град Обзор, в посока Бс - Варна. Стига се по черен път.
Мерси! И аз забелязах на снимките големия откос на брега, принципно избягвам тази дестинация именно заради лошите отзиви за морето. Peace

# 594
veni_mh, влизала съм само във фоайето на Лагуна бийч. Хотелът изглежда по-луксозно от Блу ориндж и мисля, че държи по-високи цени, но отзивите му са по-лоши. Справка - Визит.бг. Във форума също имаше едно-две мнения за Лагуна бийч, но в по-стара тема. Плажът пред хотела е Златна рибка и е хубав, но шезлонги и чадъри не са включени в цената, или поне досега беше така.

# 595
  • София
Аз много харесвам Белла виста, но тази година май ще пропусна. Цената ми идва доста по-висока от миналата година, първо са вдигнали като цяло цените, второ малкият ми вече навърши 2г. и каката ми се плаща. Чакам и аз Серенити и ще решавам.

# 596
  • София
Бях набелязала 4 хотела - Белла Виста, Оазис дел Маре, Серенити и Блу Ориндж. Първите два категорично отпадат, тъй като не покриват критерия ми за включени шезлонги и чадър на плажа. Чакам цените за Серенити и ще избирам между него и Блу Ориндж.

# 597
  • София
А на Серенити обикновено кога излизат цените?

# 598
А на Серенити обикновено кога излизат цените?

По принцип по това време вече има цени . Може би се бавят заради ремонта .

# 599
  • Sofia
От фейсбук - страницата на Sunny Tours, коментар:
"Elena Petrova: Няма да има оферти за Серенити бей в нито едина бълг. туристическа агенция, звънях на тел номер на хотела и така ми отговориха, ако случайно има нещо останало свободно ще го пуснат от хотела😠"

Общи условия

Активация на акаунт