По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 028
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
И аз ще стискам палци за Буена.

# 211
Успех Буена дано това е твоя опит.

# 212
Буена, успех, дано вдъхнеш надежда всички ни дето сме се наредили на тази опашка  Hug Hug Hug

# 213
  • София
Много сте мили, момичета Blue Heart Да ви се връщат хубавите пожелания. Още ми е малко смешно какъв развой имаше днес, за какво отидох, как се върнах, ма дано да е било за добро, поне пари не съм набила толкова. Сега като взема да забременея по средата на ретроградния Меркурий и то от инсе след 3 неуспешни инвитро хахахх бъзикам се разбира се, вероятността клони към О, ма поне надеждичка минимална има Blue Heart

# 214
Kissing HeartБуена, в случая е важна нагласата ти. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 215
  Да ви споделя във фейс бук открих нещо, от което се впечатлих :

"Д-р Стаменов и биолозите от екипа му Тодор Чаушев и Димитър Първанов публикуваха през юни 2017 г. статия, в която изнесоха данни относно прилагането на нов вид ембриотрансфер при жени с повтарящи се имплантационни неуспехи.
Статията е публикувана в научното списание CERM (Clinical and Experimental Reproductive Medicine) и е достъпна за четене в линка по-долу.
https://ecerm.org/DOIx.php?id=10.5653%2Fcerm.2017.44.2.105    "

# 216
  • София
Буена, стискам палци на крака, ръце и едни бебешки. Аз не съм фен на изключенията, но някой трябва да пълни статистиката. Дано този път си ти. След инвитро опити да забременееш и износиш до термин с инсеминация. И аз ще пийна едно, въприки че не пия.

# 217
Привет, аз съм прясно инсеминирана хаха. В 8,30 Ф си беше там, 5 минутки след това се спука преди да бъде набоден. Направихме инсе. Според мен не е бил кух, затова си викам къде не сме ги дали тия 500 лева. Та така, сега си лежа още на магарето.
хахах и моя случай беше точно такъв: Запознахме стимулация за ин витро процедура , всичко си вървеше по план, но в деня в който трябваше да ми е пункцията се оказа че всички  фоликули са се спукали.  Направиха ми инсеминация!
След 2 направени преди това инсеминации - тази се оказа успешна. За сега бремеността ми се развива добре! Съвсем накрая съм...
Много късмет!

# 218
  • София
познавам няколко такива жени след много инвитро процедури забременели след инсеминация и то по същата схема на буена.
важното е тръби и достатъчно сперматозоиди да има.

и ние мислехме да прилагаме схемата, ама след обработка нещата не са както трябва и се отказахме.

Да ви споделя във фейс бук открих нещо, от което се впечатлих :

"Д-р Стаменов и биолозите от екипа му Тодор Чаушев и Димитър Първанов публикуваха през юни 2017 г. статия, в която изнесоха данни относно прилагането на нов вид ембриотрансфер при жени с повтарящи се имплантационни неуспехи.
Статията е публикувана в научното списание CERM (Clinical and Experimental Reproductive Medicine) и е достъпна за четене в линка по-долу.
https://ecerm.org/DOIx.php?id=10.5653%2Fcerm.2017.44.2.105    "

отгоре отгоре прочетох, ама малко метода ми се струва, че като не уцелват импл. прозорец връщат ембриони от различни дни та все един да уцели  Rolling Eyes

# 219
    А според мен е нещо като да си саморазменят  клетки ембритата, взаимстват си клетки и оцелява само най доброто.
    Едното подпомага другото да оцелее най-доброто и качственото.

Буена, колко часа след прегнила си спукала фукитата?

# 220
    • София

Dundy Sladurska, изтървала съм добрите новини при теб. Много се радвам! Лека бременност и успешен пухкав двойно ревлив финал ти желая, ако правилно се ориентирам по лентичката Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower.

# 221
    Буена, много се развълнувах. Изпращам ти много положителна енергия и силно ти стискам палци. Дано да ти е писано да забременееш от инсеминацията.
    Дъндиии, браво момиче. Искрено се радвам. Успешен финал от все сърце.
    Dandy_kr, лека и успешна бременност до финал.

# 222
    • София
    Душици Blue Heart !

Спука ми се Ф точно на 34тия час след Хориомона. В Деня на Хориомна сутринта ЛХ ми беше 10 , та си беше съвсем вероятно да се спука. Не съм имала нито Цитротид нито инжекции за стимулация, абсолютно естествен цикъл.
    Аз много пъти съм казала, че не вярвам с инсеминациите, защото имам 4 такива неуспешни, но при всички тях фоликулите се бяхя спукали много преди процедурата, докато сега инсето беше час и малко след пукането. Нямам представа колко е бил материала, казаха перфектен, което го чувам винаги по адрес на мм, мисля че споменаха нещо за 50 мил., но може и да бъркам, че още бях след упойката и в шок от развитието на нещата.

# 223
    Дъндиии, браво момиче. Искрено се радвам. Успешен финал от все сърце.

Dundy Sladurska, изтървала съм добрите новини при теб. Много се радвам! Лека бременност и успешен пухкав двойно ревлив финал ти желая, ако правилно се ориентирам по лентичката Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower.

Благодаря ви, момичета. Пожелавам го на всички ви от съце. Още съм далеч от финала, но се надявам да стигна до него.Heart Eyes

# 224
    E, едва ли е било 50 мил. материал... по-скоро 5  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт