Kalp Atışı - УДАРИТЕ НА СЪРЦЕТО - Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан - 1

• 82 554
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ддани - Много благодаря за темата.

За мен този сериал е изненадата на сезона, първо защото братята турци принципно не харесват медицински сериали, второ защото ми хареса. Интересен, драматичен, забавен, динамичен - с една дума невероятен. Йойкю ме изненада много, не вярвах, че ще ми хареса, Гьокхан пък гледам за първи път и също много ми хареса. Хубава двойка са.
Харесва ми колко са различни образите на героите от типичните за турските сериали. Определено това ще е хита на лятото. Надявам се да се задържи и целия редовен сезон. Хубавото е че знаем основните си конкуренти за рейтинг, които са с пореден сезон и няма да ни изненадат със сериал на Ay Yapım например... С нетърпение чакам новия епизод.

# 16
Здравейте! Запис и от мен и благодарност на Дданни и за навременната тема.  bouquet
Динамичен сериал, без много пълнежи. А и рейтингът се повишава с всеки епизод и засега е най-гледаният летен сериал. Стартира с около 3 % с 1-ви еп., а след 3-ти вече е над 7 %, на 1-во място в трите групи. Не че е важно, но за сведение: http://www.ranini.tv/reyting/2017-07-14
И аз изгледах сериите на руски и така ще я карам занапред, нямам търпение бг превода.
Видях, че корейският оригинал "Doctors" или "Doctor Crush" е от лятото на 2016 г. (25 серии). Дано турският не е повече от 50.х Stop

Гьокхан Алкан и аз го гледах миналото лято в "Seviyor sevmyor", макар че не бях във възторг от невротичния му герой, докато мачкаше героинята на Зейнеп Чамджъ. Инак и аз трудно свикнах с чарли-чаплинската й визия отначало, но постепенно завладява с игра. Еднакво убедителна е и в комични, в трагични моменти и за мен тя беше водещата в този тандем. (Взела е наградата за най-добра актриса в Анталия през 2013 г. за филм "Meriyem".) Все пак го догледах, макар и на големи прескоци с мишката.
Йойкю Карайел за пръв път я гледам, но ролята й лепва като ръкавица. И на "химия", т.е. привличане, го докарват. Grinning  Ако не пропускам някого, влюбените или въздишащите по Ейлюл досега са 6 (трима лекари, един стажант, един съученик и един мафиот). И както сме на 3-та серия, със сигурност и № 7 е на път.  Grinning

И да попитам нещо, та да не се връщам към 1-вата серия. Някой разбра ли защо учителстваше д-р Али? По времето, когато беше учител, не практикуваше като лекар. Спомена ли се защо?

# 17
Фрагман за 4 епизод с руски субтитри.
https://vk.com/turkish_drama?z=video-48619406_456239966%2F45b6a4 … pl_wall_-48619406
Таня, на мен ми се губи този момент Thinking за който питаш.

# 18
В коя руска група публикуват инфо за сериала-фрагове, озети, снимки, благодаря предварително?!
Наде, на мен тази ми допадна - https://vk.com/dizimaniarp

Г-це БУ, Таня, добре дошли!

Напълно споделям мненията ви.

А за партньорката на Гьокхан в "Обича ме, не ме обича" - и аз харесах играта ѝ, просто може би меланхоличният образ на героинята ѝ не ми допадна и абсурдният външен вид.

А относно Али - същото се чудех и аз и мисля, че не ни казаха защо учителства, ама може да съм пропуснала момента. Чакам да видим неговото минало ще ни поднесе ли някакви изненади.

Ако не пропускам някого, влюбените или въздишащите по Ейлюл досега са 6 (трима лекари, един стажант, един съученик и един мафиот). И както сме на 3-та серия, със сигурност и № 7 е на път.  Grinning
Ха, ха, внушителен и разнообразен списък от обожатели на докторката.

# 19
Ами след толкова супермъже в турските сериали дойде редът и на една супер-Ейлюл.  Laughing

# 20
Ами след толкова супермъже в турските сериали дойде редът и на една супер-Ейлюл.  Laughing
Най-сетне! Откога го чакаме този силен женски образ! Hands Thumbsup

Женен, пък се заиграва с приятелката ѝ. А, не може така, учителю! Ядосаната Есма, преди да разбере, че Али Асаф не е женен!

# 21
Голяма е бъбривка дружката й, като латерна е, Joy изговори един вагон приказки преди да го изслуша, но пък е сладурка с добро сърце.

# 22
  • София
Не са ни казали още, по-напред ще да е. След няколко епизода пред Ейлюл ще е това признание според мен.
Предполагам, че ще е поради лекарска грешка.

# 23
  • София
Предполагам, защото е опериран - затова и сериалът се казва "ударите на сърцето/сърцебиене". Имал е сърдечен проблем. Обикновено сериозен здравословен проблем е пречката лекарите да практикуват професията, особено хирурзи. Peace

# 24
  • София
Тинче, това което загатнаха според мен е за лекарска грешка. Защото баща му в първа серия, там където той помагаше на жената, му обясни че ако сгреши, никога повече няма да бъде лекар, което навежда точно на това.

# 25
  • София
Охоооо, кого виждам! Hug

Възможно е. Това е вторият вариант за пречка да не оперираш. Rolling Eyes

Ето гифчета от една сладка сценка между двамата ни любимци: Heart Eyes

Между другото, приятелката на Ейлюл (Есма ли беше?) е невероятна сладурана. С онова момче с бутилките (Мехмет???) ще бъдат добра двойка (в момента, в който той се откаже да бъде н-тият на брой ухажващ Ейлюл ooooh!). Heart Eyes

# 26
Леле, колко са бързи момичетата с бг превода на трети епизод. Големи благодарности за тях и линк за нас:
https://vk.com/club113691288?z=video249579056_456239283%2Fa3d0335018a63664c1

# 27
Попитах за лекаря-учител, за да не би да съм проуснала някой намек в 1-ва серия. По-вероятно е грешка от сърдечен проблем, но каквото и да е, явно е отзвучало или е преодоляно. Али Асаф отново е хирург. Но сигурно наистина тепърва ще се доизязни, както с катастрофата.

По повод на фрагмана за 4-ти еп., дуелът" между Али Асаф и Селим е с предизвестен край. Но се задава схватка с удари под кръста между Али Асаф и Огуз. В борбата за надмощие в болницата д-р Тунч, бащата на Бахар, ще използва Оуз и вероятно ще го противопостави на Али Асаф. Плюс зараждащата се безнадеждна любов на Огуз и граничещата с ненавист взаимна неприязън с Али.
На бойната Ейлюл само душка-добродушка като "лепката" Есма може да й бъде дружка.  Grinning
Цитат
Между другото, приятелката на Ейлюл (Есма ли беше?) е невероятна сладурана. С онова момче с бутилките (Мехмет???) ще бъдат добра двойка (в момента, в който той се откаже да бъде н-тият на брой ухажващ Ейлюл ooooh!). Heart Eyes
М-да. Че и татуировката им била на една и съща ръка:  hahaha

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 18:30 от Tania M.

# 28
  • София
Според мен  се е върнал към медицината след като спаси живота на жената и осъзна, че още може да лекува, а и се зарази от ентусиазма на Ейлюл.

За мен Оуз няма да е гадняр и няма да се влюби в Ейлюл, мисля че ще станат близки приятели давамата, а той ще се влюби в Бахар. За сега единствените гадинки ми идват бащата и втората майка на Ейлюл, които със сигурност ще видим отново скоро, Бахар, приятелката и мед. сестрата и баща и.

# 29
Ами аз малко разсеяно гледах отначало и ми се губи това-онова, а не ми се връща назад. А връщането към медицината сигурно е отпреди това. Тия афиши, дето ги разлепиха, не бяха току-така, а и нали е специализирал в САЩ, ако не само теоретично ... Но лекарска грешка в миналото е напълно вероятно.

За Бахар да намерят някое по-голямо зло от О(г)уз, а и от нея самата. Mr. Green
Хич не обичам такива едностранчиви злобарски образи, но това е положението. На Бахар й сложиха човешка усмивка на лицето, само като се роди детето.

Общи условия

Активация на акаунт