Kalp Atışı - УДАРИТЕ НА СЪРЦЕТО - Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан - 1

• 82 553
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Дданни - Има ги на английски всичките, а някои от тях ги има и с бг. суб., почти сигурна съм че и на руски ги има.
А, ясно, много благодаря. А турските нямат много превод на английски, интересно защо.

Имат на английски, но там превода става по-бавно от този на рускините, за няколко дни.

Виолета - пиши с малки букви, големите се считат за крещене Simple Smile
Не знаех,благодаря...Hands Wave
Така ми е по-удобно,ама...няма да крещя,я...Relaxed
Laughing

Ддани - Има го нашето сериалче и с английски.
Корейското го намерих, ама турското не можах. Къде го откри?

# 46
  • София
Обикновено гледам сериалите на английски или на руски. Някои ги има и на български, както каза Бу. Flutter И покрай тях се опитвам да науча тук-там думичка-две на корейски. Embarassed

Бу Heart Eyes
Скрит текст:
имам чувството, че цяла вечност не сме си писали. Много се радвам, че всичко е наред при теб. Може да е лудница, но звучи така, сякаш си доволна. Hug Hug

# 47
  • София
Дданни - http://www.turkishsubs.com/ тук можеш да гледаш с английски субове.

Тинче
Скрит текст:
Отдавна е било наистина  Hug Heart Eyes За доволна, доволна съм, но съм скапана имам нужда от почивка, а имаме едни 10 дни само и после колелото наново се завъртва. Толкова се надявам да си намеря и нещо скоро по специалността, но пък не знам как ще го съвместявам с университета... 

# 48
Обикновено гледам сериалите на английски или на руски. Някои ги има и на български, както каза Бу. Flutter И покрай тях се опитвам да науча тук-там думичка-две на корейски. Embarassed

Hug Мерси!
Явно имат интересни сериали корейците и сигурно не ги проточват до безкрайност като турските. Песента на живота и Майка бяха адаптации на азиатски сериали и бяха доста сполучливи.

Дданни - http://www.turkishsubs.com/ тук можеш да гледаш с английски субове.
Hug Много благодаря!

# 49
  • София
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Според вас, каква е връзката на Али с човека, който нарича татко, след като се вижда от трейлъра, че родителите му са умрели?

# 50
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Според вас, каква е връзката на Али с човека, който нарича татко, след като се вижда от трейлъра, че родителите му са умрели?
Grinning Grinning Grinning за Eylül!

А за връзката с човека, когото нарича татко - може да е лекарят, лекувал родителите му, и да го е осиновил. Сигурно са пострадали в катастрофа, щом умират заедно.

И трети епизод с бг субтитри и във Вибокса - https://www.vbox7.com/play:fcbb030927

# 51
Ехееееее, Дани Hug Hug  bouquet кой направил тема за хубавото сериалче  Heart Eyes Много благодаря Heart Eyes Чак сега я видях. Аз от онези дни се учудвах как е възможно никой да не е направил тема за този сериал. А той много ми допадна, въпреки, че някой моменти ми идват твърде тежки. И ГГ имат невероятна химия, бях много изненадана. Как ли им се е получила?! Не вярвам да са ги заключили за цяла седмица да живеят заедно, като едни други  Wink

# 52
Ехееееее, Дани Hug Hug  bouquet кой направил тема за хубавото сериалче  Heart Eyes Много благодаря Heart Eyes Чак сега я видях. Аз от онези дни се учудвах как е възможно никой да не е направил тема за този сериал. А той много ми допадна, въпреки, че някой моменти ми идват твърде тежки. И ГГ имат невероятна химия, бях много изненадана. Как ли им се е получила?! Не вярвам да са ги заключили за цяла седмица да живеят заедно, като едни други  Wink
Hug Hug Добре дошла, Виви!

И аз чаках, чаках някой да направи тема и накрая се престраших и направих. В много теми много момичета споделиха, че им харесва сериалът, но няма тема и аз реших да се пробвам.

Много хубаво им се получава на главните. След първи епизод имаше критика в турската преса и авторът беше написал, че на Гьокхан не му се получила ролята, приличал на предишния си образ от Обича ме, не ме обича, същото излъчване, стил на обличане, прическа, пък Йойкю играела винаги с някакво мрачно излъчване. Ама феновете разбиха критиката на пух и прах.

# 53
  • София
Те пък като почнат журналистите....

Наистина много добре им се получава, Гьокхан ми беше непознат, но Йойкю я познавам и имах някой предубеждения, но добре им се получава, имат химия и то без да е имало нещо романтично между тях реално, седят добре на екран един до друг и се надявам за напред да е така.  А също така се надявам феновете да не започнат със спекулациите, че имат връзка или колко много си отиват и подобно и да почна истерии каквито бяха в KA и други сериали, че малко или много това ги натоварва и тях самите. Също така се надявам да нямаме смени на режисьори или сценаристи и да не го продължават до безкрай...

# 54
Скрит текст:
Hug Hug Добре дошла, Виви!

И аз чаках, чаках някой да направи тема и накрая се престраших и направих. В много теми много момичета споделиха, че им харесва сериалът, но няма тема и аз реших да се пробвам.

Много хубаво им се получава на главните. След първи епизод имаше критика в турската преса и авторът беше написал, че на Гьокхан не му се получила ролята, приличал на предишния си образ от Обича ме, не ме обича, същото излъчване, стил на обличане, прическа, пък Йойкю играела винаги с някакво мрачно излъчване. Ама феновете разбиха критиката на пух и прах.
За мен главният е напълно непознато лице, никъде не съм го гледала, нямам база за сравнение Rolling Eyes, но според мен се справя много добре с ролята си. Много натурален и естествен е. Пък Ойкю я бях гледала само в КПА, но там имаше епизодично участие, играта ѝ там беше вяла и еднообразна. Но тук ме изненада, ролята все едно е писана за нея, идеално ѝ пасва - Мъжко-момиче Laughing

# 55
Привет и от мен! Blush
Много благодаря за темата!  Hug Hug Hug

# 56
Йойкю си има едно меланхолично излъчване. Имаше си го и в Север, юг, но на мен ми е много симпатична точно тази меланхолия и някаква вътрешна сдържаност. И с Къванч много ми харесаха, и сега много ми харесва. А Гьокхан е перфектният Али Асаф. Много хубаво се усмихва.

Дано наистина мине без истерии извън сета, пък химията да си им е на макс.

# 57
Привет и от мен! Blush
Много благодаря за темата!  Hug Hug Hug
Добре дошла!

# 58
  • Варна
Благодаря за темата и аз харесал сериала  bouquet

# 59
Здравейте! Hug Минавам да се отчета набързо - току-що изгледах първия епизод, не знам откъде да започна. Grinning Впечатлена съм от сериала, не очаквах да ме грабне толкова. Серията ми хареса изключително много. Просто ме завладя и я изгледах на един дъх. Сцените с бабата бяха много емоционални, доста си поплаках. Cry Cry Актьорската игра на всички много ми харесва, а химията между главните герои е наистина невероятна, още в първите им сцени се забелязва. Heart Eyes Heart Eyes Утре ще се опитам да изгледам и втория епизод. Peace

Общи условия

Активация на акаунт