За Бахар да намерят някое по-голямо зло от Оуз, а и от нея самата.

Хич не обичам такива едностранчиви злодейски образи, но това е положението. На Бахар й сложиха човешка усмивка на лицето, само като се роди детето.

Таня - той спаси една жена и детенцето и с помощта на Ейлюл още в първа серия, след това дори се качи в линейката и се осмели да каже, че е лекар. След това и Ейлюл заяви, че иска да учи медицина, а той и помагаше до преди инцидента с Бахар. За мен именно това го е вдъхновило - първо отново след известно време е успял да спаси живот, а след това ентусиазма на Ейлюл го е заразил. Той е заминал след като Ейлюл го остави на пътя, в САЩ се е върнал към медицината, но не е забравил любовта си към Ейлюл.
Аз, мисля че с времето Бахар ще я покажат като жертва, в интервюто на Еге Кьокенли (Бахар) и Али Бурак Джейлян (Оуз) за началото на сериала. Еге разказа, че Бахар е жертва на семейството си, цял живот се е опитвала да се докаже и покаже, постоянно е слушала какво се искат от нея, но никога не са и позволили да бъде себе си. Единственото нещо, което някога сама е поискала е Али Асаф и за това така се е залепила, но според мен това ще мине и тя няма да е истински злодей, големия злодей ще е онзи мизерник баща и.