Kalp Atışı - УДАРИТЕ НА СЪРЦЕТО - Йойкю Карайел и Гьокхан Алкан - 1

• 82 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
здравейте на всички и ,мого благодаря за темичката идеално.Сериалчето е хубаво и има напрежение /дано да продължи така/И двамата са много добри и има химия между тях.Интригата е на лице,почти всички се влюбиха в  ледената кралица.Да видим какво е преживяла с този Мехмед ето и малко снимчици

# 61
# 62
Лоренка, Ивона, добре дошли!

И на мен ми е любопитно какво е преживяла с моториста. Не съм изгледала цялата серия с превод, но от онлайна помня като че ли, че Есма каза, че никога не ѝ е носил добро. Да видим наистина какво минало ще излезе и там.

Четох при рускините, че Гьокхан действително си е наранил нещо крака и затова е в този ортопедичен ботуш. Сложил е снимка в Инстаграм и в текста благодари за пожеланията да оздравее бързо. И още нещо е написал, ама дотук ми стигнаха силите да разбера. Линк към снимката в Инста -
https://www.instagram.com/p/BWm6IB5Bp3R/?taken-by=gokhan_alkan

Хубав ден, момичета! Heart Ще ви сложа сърчице вместо прегръдка, че съм в новата версия, пък в нея прегръдката е много хилава и не ми харесва.

# 63
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,момичета!
Приемате ли нови в темата? Сериала,наистина е супер,нямам търпение още в събота предиобед да изгледам новата серия при рускините.За мен и двамата гг са нови,не съм ги гледала никъде другаде,но се справят чудесно със задачата си.А и химията между тях се получава още от първи епизод.Сега като върнаха и Мехмед,ще погледаме ревнив Али май май Grinning
Спокоен ден и спорна седмица на всички!

# 64
Здравейте,момичета!
Приемате ли нови в темата? Сериала,наистина е супер,нямам търпение още в събота предиобед да изгледам новата серия при рускините.За мен и двамата гг са нови,не съм ги гледала никъде другаде,но се справят чудесно със задачата си.А и химията между тях се получава още от първи епизод.Сега като върнаха и Мехмед,ще погледаме ревнив Али май май Grinning
Спокоен ден и спорна седмица на всички!
Приемаме нови момичета с удоволствие! Добре дошла!
Аз от нетърпение го гледам още в петък онлайн. Grinning

# 65
Привет, момичета!  bouquet
Дани, благодаря за темата!  Hug
Щеше да е странно такъв готин сериал да няма къде да се обсъжда. Simple Smile

Днес съм на 3 еп. и тогава ще пиша пак.
А сега само да споделя, че не очаквах да харесам Ойкю, а то какво стана.
Mного ѝ пасва ролята.
А Гьокхан за пръв път го гледам, но тази усмивка ме превзе. Simple Smile
И музиката ми харесва.
И въобще дотук нямам забележки. Simple Smile

Скрит текст:
Аз се бях заблудила, че в четвъртък излъчват сериала и целия петък чаках рускините за превод. Simple Smile

# 66
  • По света и в нас.
Дани,Много хубаво си направила ,че си пуснала темичка . Hug
Момичета ето ви корейската версия и на българскиhttps://www.vbox7.com/playlist:2212483

# 67
Пепелче, Биби, добре дошли!

Аз пък не очаквах да харесам Гьокхан, защото на пръв поглед не е моят тип мъжко излъчване, ама и аз съм превзета от усмивката и мекия му глас. Grinning

Биби, мерси за корейската версия. Аз ще я погледна, много съм любопитна, но няма да гледам напред, само горе-долу докъдето сме стигнали и ние, обичам да се изненадвам от развитието на сюжета.

# 68
  • По света и в нас.
За нищо. Hug
Аз понеже ги следя корейски сериали,но ги гледам или на руски или с бг превод.Почти всички се превеждат на бг.

# 69
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile

Ако някой от гледалите има желание, нека в спойлер напише какво се случва в корейската версия, че аз техните сериали, нещо не мога да ги гледам.

Според мен по някое време ще започнат различията, защото там една серия е 60 минути, а тук е 120. Особено ако има добър рейтинг, на което се и надявам.

# 70
  • По света и в нас.
Досега е едно към едно  Peace
Скрит текст:
Мисля че сега предстои среща с момчето с мотора,тръгват на закуска но той катастрофира спасяват го ,правят му операция.Оказва се че не е съперник на доктора ,защото има жена и дете .След това Али запознава баща си с Ейлюл,бащата на Али получава инфаркт ,в последствие умира.Али помага да вземе досието от архива ,защото има достъп до него,води се един от съдружниците на болницата.Бащата на Бахар иска да направи център с пари от таен фонд (отклонявани средства от болницата),временно ограничава  Али да опериа ,за да не махнат Ейлюл,през цялото време знае коя е ,но я държи в болницата.След това мащехата се явява в болницата и я оперират,бащата и той я търси,ама тя не го иска.Има доста интриги,но в крайна сметка Али и Ейлюл са заедно на края.
[/color]

# 71
  • София
 Бибисита - благодаря, предполагам че с времето ще разтеглят действието.

# 72
Биби, и аз благодаря за разказа. Gift Heart
Обичам да съм наясно какво ме очаква. Simple Smile
Разбира се, турците ще заплетят още по- сложни връзки, че нали трябва да го проточат филма, ако има рейтинг.
И там може да ни разочароват.
Дано да не. Simple Smile

# 73
Контузеният Гьокхан!

# 74
  • София
- сладуриииииии!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт