Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 57 232
  • 904
  •   1
Отговори
# 345
  • дядовата ръкавичка
Тийн-девойките са по-кисели от тийн-момчетата  Whistling.

Подписвам се под това. Имам и от двата модела, определено тя е по-нетърпимата, а беше най-спокойното и усмихнато дете.

Check, "рахат" не означава ли нещо като спокойствие и блаженство  newsm78

# 346
ДжеНа, давай го сега по- лежерно. Няма мъж, няма проблеми!
smile3534 Проблеми-не знам,ама вечЕри-със сигурност няма да има  Whistling.
Даун,объркАла си цитата...мъничко  Laughing.
Бърди,добре завърнали се!

Сори Джена, "изчервявам се".

Нали знаеш, че ще се видим с теб и ще кесим в клиниката. Така висенето ще ми е по-приемливо Simple Smile.

# 347
  • Sofia

Нали знаеш, че ще се видим с теб и ще кесим в клиниката. Така висенето ще ми е по-приемливо Simple Smile.
deal  Party...не че имаме нужда  Whistling, ами,за да се видим  bowuu.
Вчера споменавахте фотоепилаторите... newsm78 моят го "зазимих"ама и без друго нямам много,че и малко тен, да вземе се ощракам пак, че космодискът си расте  Thinking

# 348
За колко време с този фотоепилатор изчезва окосмението.
Аз имам правени 5-6 процедури с лазер, ами изчезна всичко, а си бях поокосмена. Мислех че покрай хормоните с бременността ще се чърне ( поне така ми бяха казали), но не....
За Герция, гадно. Не знаех, че имат урагани там. Имаме приятели  почти целогодишно са на този къмпинг. Гледах им снимките - ужас. Поне за нашето семейство се случи навреме. Там където моя съпруг беше луднал да купува къща на брега също са ударени. А къщата е на 30 метра от водата. Не искам да си представям даже какво е...а хубажо, че не я взехме, щото и той и аз щяхме да сме със сърдечни атаки. А аз имах притеснения от свлачища и зементресения. Та му занесох от 100 кладенеца вода, за да не изсипе една камара пари там. Хубаво, че се запънах и не се съгласих.........

# 349
  • София
Ауууу, Бърди,,вие в Торони ли бяхте?! Ужас, добре че сте се измъкнали навреме!

# 350
deal  Party...не че имаме нужда  Whistling, ами,за да се видим  bowuu.
Вчера споменавахте фотоепилаторите... newsm78 моят го "зазимих"ама и без друго нямам много,че и малко тен, да вземе се ощракам пак, че космодискът си расте  Thinking

Не се е споменавал. Аз питах доволни ли сте, ама никой не писа (нацупен имотикон със скръстени ръце).

# 351
  • Sofia
Споменаваха,Даун-
Скрит текст:
Жаки,Руми и Съни, сякаш си коментираха,че се фотоепилирВат и през лятото  Peace. Аз позагубих интерес-първо с класическия епилатор,после с фототото  ooooh!голям салтанат. Ефект кой знае какъв не виждам,6 процедури съм правила сама.
.
Бърди прочетох, че са се свърнали от ТорОНТО  hahaha Crazy,та търсих да чета  какви урагани е имало там,че проводих ММ по тоя край.

# 352
Аз почти нямам тен, а и съм основно в офиса, няма къде да се излагам на слънце, така че не е проблем.

# 353
От тен с лазерна епилация ставаш като петниста хиена ( и боли ужасно). Ако ншма ншкакви защити апарата, предполагам и с фото епилация ще е болезнено.

# 354
  • някъде ... тук ...
Джена, добре си Simple Smile
Свекървата обясняваше, че внукът и ще ходи в Торонто, Германия вместо Торино, Италия Mr. Green

Бърди, имали сте късмет Hug

# 355

Check, "рахат" не означава ли нещо като спокойствие и блаженство  newsm78

Това означава, но би трябвало да се възприема в кавички. Дядо ми така ожалваше бъдещия си зет, т.е. мой мъж.Sweat Smile

# 356
Не се е споменавал. Аз питах доволни ли сте, ама никой не писа (нацупен имотикон със скръстени ръце).

Ей сега те Фанах, че ме прескачаш. Писах, писах ... (и от мен същия имотикон)

Бърди, добре че ви се е разминало.

Сега четох една дискусия, трябва ли аджеба да отговаряме на тъпите въпроси на пишман готвачките и се сетих първия път, когато варих ориз как изсипах целия пакет в тенджерата, щото ми изглеждаше малко Mr. Green

# 357
Сега четох една дискусия, трябва ли аджеба да отговаряме на тъпите въпроси на пишман готвачките и се сетих първия път, когато варих ориз как изсипах целия пакет в тенджерата, щото ми изглеждаше малко Mr. Green
Първият ориз го готвих в правилно съотношение 1:3 - чаша ориз, три чаши вода и нищо друго - без сол, олио и пр. Отиде директно в кофата. Брат ми и до ден днешен ме бъзика.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 18:26 от rire

# 358
Ай, дойдохме и до манджите, а?
Тази вечер ще вечерям домашно приготвена руска салата. От утре пак на диета.  Mr. Green

# 359
  • Mediterraneo
Фотоепилатор имам, щраках се 5-6 пъти, никакъв ефект и го прибрах. Започнах лазер и ефектът е просто уау от първата процедура! Как не съм се престрашила досега, не знам. А, от фотоепилатора на ръцете ми излязоха повече петна, отколкото имах преди. Ходя на лазер последно поколение; не се сещам за термина- няма значение с какъв тен си, изискването е само седмица преди и седмица след процедурата да няма пряко излагане на слънце.
Аз болна, та болна. Поне се успокоих, че нямам тумор в мозъка Simple Smile Явно ме е тръшнал вирус, от вчера съм с Т и болки в гърлото.
Нищо няма да готвя, едва си изкарах смяната и долазих до леглото. ММ ще направи нещо набързо като се прибере.

Общи условия

Активация на акаунт