Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 736
  • 904
  •   1
Отговори
# 330
Онзи ден слушах изследване за усвояване на Евросредства от различните общини. Оказа се, че Враца е на четвърто място. Обаче аз по-западнал град не съм виждала. Освен оня кич на Леденика, който са направили, няма нищо друго.

# 331
Бургас води и то с много.

С нищо не води, но ако обичате спрете тази полемика, че ще взема сериозно да се включа. Yum Между другото, съревнованието "Варна срещу Бургас" е само в главите на някои бургазлии. За варненци такова съревнование не съществува. И пак между другото, последният кмет на Варна също е гербер. Sweat Smile

# 332
  • София
Пък да ви се похваля какъв плаж направихме днес-ммм, ще го запомня! Отиваме на едно място по препоръка на познат, а то- гьол и половина. Ужас! Водата мръсна, пълно с водорасли, дъното с камъни...Потрес! Малкият отказа категорично дори да припари до водата. Ааааайде събрахме дисагите и на най-близкия що годе читав плаж. Тамън се завлякохме-вдигнаха червен флаг и изкараха хората от водата. И беше вече страшен гмеж, сезонът си дойде явно. И ние, такър-такър, безславно се прибрахме вкъщи😈Та в общи линини сутринта ни мина във влачене на чадъри, разпъване и събиране на хавлии😁

# 333
Белинде, водораслите не са мръсотия бре! Grinning Камъните са неприятни, но аз им свикнах и даже вече предпочитам каменисти пред пясъчни плажове, но аква обувките не ги забравям никога в къщи.

Искам да кажа, че в нас от крановете за студена вода тече гореща. Не топла, а гореща. Преди две години лятото беше нещо подобно, но сега просто не се траят някои аспекти. Но пък не е като че ли много влажно или аз свикнах на влагата.

# 334
Онзи ден слушах изследване за усвояване на Евросредства от различните общини. Оказа се, че Враца е на четвърто място. Обаче аз по-западнал град не съм виждала. Освен оня кич на Леденика, който са направили, няма нищо друго.
Пътищата в района са перфектни. Просто е кеф да се кара, сравнено с др региони.

# 335
Пътищата в района са перфектни. Просто е кеф да се кара, сравнено с др региони.
Не знам за кои пътища говориш, обаче в самия град няма здрава улица, повечето приличат на разорана нива. Част от тях са в ремонт, но останалите са си така по принцип. Може в друга част на района да са по-добри.

# 336
Сравнявам междуселските пътища, улиците в града нямам идеш как са.

# 337
  • София
Вършец не е ли в община Враца? По-миналата година ходихме. Част от пътя Враца - Вършец си беше откровено зле.

Белинда, вас някой ви е завидял за дългия престой на морето. Нещо нямате късмет с плажа.

# 338
Чек, дори и мисълта, че ще се види с брат си ли не я блазне?
Важното е циркове да има, плачене, драма, горкото дете... Абе който я вземе, рахат ще тегли.
Оф, същия дрисък/пубер си отглеждам у дома.

# 339
  • София
Здравейте, девойки (и Куркума, ако се мерне) Simple Smile Докладвам, че се измъкнахме от окото на урагана в Торони часове преди да връхлети. Наши приятели останаха, било е много страшно и сме имали голям късмет, че си тръгнахме по-рано, иначе не е ясно дали щяхме да имаме работеща кола.
Но иначе си починахме от-лич-но, прекрасна почивка изкарахме. Сега обратно на тръстиката с голямо нежелание.

# 340
Бърди,  Hug, добре че се обади, тези дни си мислех какво става с теб.

# 341
  • Sofia
В Бургас не съм ходила от години, но аз на юг не обичам да ходя, пристрастна съм към Северното черноморие.
Тийн-девойките са по-кисели от тийн-момчетата  Whistling.
Водих младежа на очен преглед,че се оплакваше, а и не беше преглеждан от 2 години. Докторът-един готин младок,оказа се,че играе същата игра,като моя, че като се разговориха на непознат за мен език  hahaha.Инак-нищо му няма,чисто здрав е  Hug.
Станах в 4 ч. да проводя таткото за чужбина и цял ден съм като пияно Гане.Уж дремах до 9, после и на тренировка бях  bowuu.

# 342
Бърди, радвам се за вас! Ще има ли снимки?
ДжеНа, давай го сега по- лежерно. Няма мъж, няма проблеми!

# 343
В Бургас не съм ходила от години, но аз на юг не обичам да ходя, пристрастна съм към Северното черноморие.
Тийн-девойките са по-кисели от тийн-момчетата  Whistling.
Водих младежа на очен преглед,че се оплакваше, а и не беше преглеждан от 2 години. Докторът-един готин младок,оказа се,че играе същата игра,като моя, че като се разговориха на непознат за мен език  hahaha.Инак-нищо му няма,чисто здрав е  Hug.
Станах в 4 ч. да проводя таткото за чужбина и цял ден съм като пияно Гане.Уж дремах до 9, после и на тренировка бях  bowuu.

Бърди, добре дошли.

# 344
  • Sofia
ДжеНа, давай го сега по- лежерно. Няма мъж, няма проблеми!
smile3534 Проблеми-не знам,ама вечЕри-със сигурност няма да има  Whistling.
Даун,объркАла си цитата...мъничко  Laughing.
Бърди,добре завърнали се!

Общи условия

Активация на акаунт