НПМГ - 2

• 109 403
  • 785
  •   1
Отговори
# 375
Къде да ги води? Joy
Паралелките са девет на брой. Няма как всеки да знае всичко за всяка.

# 376
Имам предвид кой ще бъде класен ръководител, преподаватели по математика, информатика и т. н.

# 377
Раничко е още. Нека първо официално назначат новия директор.

# 378
Благодаря.Ще почака ме.

# 379
Традиционна среща на Работна Група на родители, учители, ученици и приятели на НПМГ

На 16.09.2018 от 14.00 часа в залата за танци на НПМГ ще се проведе Среща на Работна Група на родители, учители, ученици и приятели на НПМГ на тема: “ Всичко се променя.“
За участие, регистрирайте се
ТУК.

# 380
Последната среща беше много полезна. Дискутирахме темата за зависимостите. Имаше и представител на СДВР.

# 381
Последната среща беше много полезна. Дискутирахме темата за зависимостите. Имаше и представител на СДВР.
Всъщност учениците могат ли да присъстват?

# 382
Да могат. Последният път имаше две отделни срещи - в една от стаите учениците обсъждаха зависимостите докато в съседната стая представителят на СДВР дискутираше с родителите проблемите. После двете групи - ученици, учители и родители се събрахме в едната от стаите и продължихме заедно дискусията.

# 383
Скрит текст:
Май поедно време имаше слухове, че мястото ще е за един директор ние зам.министър, пак мъж
Няма да е Стаматов, макар че една от легендите е, че името започва със С.

Аз разбрах, че днес е бил последният ден на настоящата директорка.
Би трябвало да има заповед на д-р Кастрева (освен ако Шошова не се оттегля сама), а допускам, че ще пусне такава след края на всички интервюта.

Дидева, на старшият учител му търсят заместник, в едно друго училище, в което също преподава.
Аз говоря за жена, мисля че ти говориш за мъж. Simple Smile

Последният ден на интервютата беше преди 2 дни - на 10 юли. Днес виждам, че в сайта на РУО  (с дата същия ден - 10 юли) са качили Обява за временен директор на СМГ...
Моля, който разполага с повече яснота ( не само очевидните догадки към момента, вкл. новината, която намерих) да сподели кой е новият директор на НПМГ.

Дано новото управление на гимназията е по-добро от досегашното!!!

# 384
  • София
Да се запиша и тук, съвсем официално класирани, утре и записани, момче в СХН.
Щастлив е. Започна да крои планове, щом е отървал немския, с какво ще уплътнява времето, освен школа по математика Joy . Няма спасение от тази математика.
Въпрос към записалите се на първо класиране: дават ли информация за извънкласните дейности при записването?

# 385
Честито и тук , слънчево-облачна!

Избрахме ЗИП и СИП или по новому ИУЧ и ФУЧ. За школите към гимназията още не.

# 386
  • София
И аз тук.
Утре рано на зарана, да не свършат местата, ще записваме и ние.
Аз питах като подавах заявлението за школа за втори език
Така че слънчево-облачна (добре го е измислила Алексова) ⛅, има немски ако размисли младежа, но догодина. Може да си го избере Wink доброволно
А утре може, точно госпожата по немски, да ви запише в НПМГто  Wink
Поне тя беше там като подавахме заявлението на първо.
Школа по латински имало.

Алексова,
какви са ЗИП/СИПовете?
Младежът е почти като вашата паралелка.

# 387
  • София
И аз на опашка за сип-овете, че май не се ориентирах в предложенията за ФУЧ.
Немски доброволно, никакъв шанс! Joy

# 388
  • София
Да могат. Последният път имаше две отделни срещи - в една от стаите учениците обсъждаха зависимостите докато в съседната стая представителят на СДВР дискутираше с родителите проблемите. После двете групи - ученици, учители и родители се събрахме в едната от стаите и продължихме заедно дискусията.
O! Супер! Ние с дъщеря ми бяхме на първата среща миналата година. Много полезна беше. За следващите все така ставаше, че не можехме да идем. Но за септемврийската ще се постараем.
Добре дошли на новите гимназисти! Simple Smile

# 389
  • София
Мерси, Ваче! Продължаваме по познатия маршрут Люлин-Лозенец и от там в Парадайз. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт