Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 8

• 36 774
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Хайде, хайде. В днешно време тенденцията при жените да раждат първото си дете над 30 е все по-голяма.
Аз родих първото дете на 30.

# 121
Аз пък съм почти на 33 г. и честно казано много се кефя на по-младите майки, аз просто закъснях...и с млади бременни момичета покрай мен, направо се чувствам като бабичка...ама пък имахме проблеми, какво да се прави. Яд ме е за загубените години, ММ чакаше връзката ни да стане на 5 г., за да започнем опитите. После 2 г. опити без резултат, после хайде 2-3 г. ходене по лекари, инвитро опити...
И пак като се сетя, че има жени, които се борят сума ти години и имат сума опити зад гърба си, съм благодарна на Бог, че от втория път се случиха нещата. Дано само всичко е наред и се гушнем след 2-3 месеца.

# 122
Ами майчета дайте да измислим среща ?

# 123
Според мен винаги е твърде рано и/или твърде късно. На мен всичко ми е ок, стига да не е 65-годишната русенка с инвитрото или разни 12 годишни по махлите Crossing Arms

Аз съм за среща и нямам претенции, вкъщи съм си следващите 2 седмици Simple Smile

# 124
Как ви завиждам, че правите планове за среща. Аз съм от Ловеч и имам само една позната бременна, но тя е 2-3 месеца след мен. В началото ще ми е екшън, докато се нагодим, баткото ще тръгва в училище на предучилищна и ще е до обяд. Ще е трудно, докато влезем в някакъв ритъм.
Почти на 29 съм, първото го родих на 23.

# 125
На мен като ми взимаха кръв преди 3 седмици ме питаха на колко години съм и като казах 26 последва: Ама бременна ли си?? И като казах "да", последва: Лелееееее вече и те почват да забременяват и раждат... Dizzy Face 
Сега било рано, на 30-35 явно е късно... е кога е моментът???

# 126
Как ви завиждам, че правите планове за среща. Аз съм от Ловеч и имам само една позната бременна, но тя е 2-3 месеца след мен. В началото ще ми е екшън, докато се нагодим, баткото ще тръгва в училище на предучилищна и ще е до обяд. Ще е трудно, докато влезем в някакъв ритъм.
Почти на 29 съм, първото го родих на 23.
Деси и аз съм ловечка мома Simple Smile Търновка съм ,живея в София ,а моя е от Ловеч Simple Smile заплювам те за разходки живот и здраве като си ходим там !

# 127
Айде да мислим!
Парадайз мол устройва ли ви? Или да речем мол ъф София? Давайте идеи, ако не ви харесва това като предложение Simple Smile
 Като ден, примерно този уикенд как сте? Час да уточним като се разберем за ден първо :Д

# 128
Записвам се към софийската групичка за виждане. До края на месеца съм на работа и мога вечер, след това, по всяко време. В жегите наистина маи моловете са най-удобни или привечер в парка.

# 129
Аз съм за Парадайз най-много, но съм пристрастна Grinning

# 130
Dzen mama, добре си ни дошла! ^^
Парка е неудобен откъм тоалетни, освен ако не броите химическите, които не са толкова зле, де.
Чакам още мнения Peace

Мен парадайз ми е удобен откъм транспорт, къщо Мол ъф София, Сити Център, Мол Сердика,
иначе Борисовата, докторската, при народния градинката са все удобни.

# 131
И аз съм за парадаиз защото само него знам от изброениете места 😁 Но другата седмица заминаваме на почивка ,този уикенд сме в Ловеч ... така че ако се организираме за другия месец супер !!!!!!

# 132
Бих се присъединила с удоволствие към софийската среща. Hug

# 133
Мони, то не пречи и другия месец да се видим Simple Smile Няма да те оставим!

Ами засега не виждам възражения около Парадайз, да остане той викам.

Ден? Засега сме уточнили привечер/уикенда да е. До края на юли ако някой е свободен да пише предложения, та да се разберем, ако не - до август значи ^^

# 134
+1 за уикенда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт