Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява трансформираща се кошара?
Колко комплекта чаршафи са препоръчителни за бебето?
Какви са мненията за пелените за многократна употреба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява трансформираща се кошара?
-
Колко комплекта чаршафи са препоръчителни за бебето?
-
Какви са мненията за пелените за многократна употреба?
-
Колко комплекта дрехи са препоръчителни за еднодневно носене на бебе?
-
Какво е Коринфар и какви са неговите ефекти?
Пълна кукувица. Надявам се да е ок времето и да мога бързо да изкарам бебето навън, в същото време си мисля, че и хладно да е, пак трябва да го изведа и да не чакам 18тия му рожден ден. Въобще, докато не забременях, не знаех, че действително ще се наложи да си изградя МНЕНИЕ за неща като консистенцията на пюре от магазина, примерно. Или че ще гледам как са поръбени дрешките. Сигурно се вманиачавам и ще мине скоро, ама вече не знам дали вместо АГ да не търся психиатър

Те и моите не ме викат, ама те ходят на суши и дискотеки, аз какво да правя там
Чак и мед. сестри се учудват. Живея в центъра, но имам и кола, така че мога да се домъкна и до по-далеч. Сега нямам много желание за срещи, защото след работа съм адски изморена, а събота и неделя също работя... Но август месец мисля да взема болничен и да се отдам на почивка, бих се радвала да се видим, а после и да разхождаме малките.