Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 8

• 36 794
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Напрасих се доволно с чийзкейк! Ей, днес сме изкупили де що има сметана хахах!

# 601
Божеее, чак ми е неудобно, че споделих Simple Smile
Дано всички сте си хапнали Wink

# 602
Утре със сина ми сме поканени на 2 рождени дни с басейн парти. От сега изпитвам тих ужас пред това как ще издържа в жегата. ММ ще работи цял ден и отпада като вариант, дори за транспорта ще разчитам на една от майките....

# 603
Напрасих се доволно с чийзкейк !
Тихо, тихо, че ометох почти половината. От срам спрях, не от друго Blush
Леле, Лизи, направо не знам как ще издържиш, дано да има по-хладна или климатизирана част. Аз сега ходих до магазина и щях да пукна докато се прибера, надух сега климатика и няма да мръдна никъде. Направо адски жеги са, как ще го избутаме тоя месец, мъка ми е.

# 604
Ад е в жегата.Аз никъде не излизам,под домашен арест съм на постоянно включен климатик.Само като почива ММ ходим някъде от колата директно някъде на хладно.Само да си подам носа навън и ми става лошо,а като си представя че едно време при 36 градусови температури не ми пречеше да се пека цял ден на плажа.Как се променят нещата. Grinning

# 605
Момичета, от коя бебе борса пазарувате в София? Говоря за пелени, залъгалки, козметики? Бихте ли препоръчали някой голям магазин по-изгодно? Разглеждам в интернет Вис Виталис, та според вас заслужава ли си да я посетя лично или има и по-добри? Доста пазаруване ще има и постоянни разходи за памперси и козметики и ще е добре ако има шанс за някакво спестяване, а хич не съм наясно със Софийските възможности и ще съм мнго благодарна на всякакви предложения 🤗

# 606
Моля ви не излизайте ! Бях за 30 Мин на село и в момента ми е ужасно лошо ,чак май ми се гади ! Не правете моята грешка

# 607
Ние пак сме на планина на басейн. Хич не ни се седи в София. Една идея е по-хладно и пу-пу идеално ми е покрай басейнчето на сянка. Предните жеги ги изкарахме в Пловдив, но на мен ми дай лято и топло. Толкова много го обичам.

# 608
  • София
Май при вас се обсъждаха шезлонгите?
Кумата ми каза, че е адски доволна от Чиполино Парадайз. Тяхното дете толкова много го е обичало, че накрая го е счупил, защото е превишил килограмите. Изпозвала го е за успокоение, игра и захранване в началото.
Подариха ни го ново и се надявам и бебко да е доволен след 1-2 месеца Simple Smile

# 609
Как хубав хапвате чийзкейк. А моят мъж снощи ми купи парче Гараш под предтекст, че го е купил за бебчо, а аз само го прибрах в хладилника Wink
Как да ям месо ми кажете като снощи хапнах 2 крилца и малко картофено и в 4 часа ревах от киселини.. изсмуках един талцид и успях да поспя.
Отказвам да вечеряме вече! Не понасям тия киселини! Ако това е признак на коса при детето, то нашето ще се роди рокер с коса до кръста Wink
От понеделник тръгваме да гледаме колички. Мисля, че вече е време. Особено както казват, че бебчо върви с 10 дни напред..

# 610
И ние скоро ще почваме с масивните покупки,че засега само дрешки и дрънкалки имаме. Аз досега си мислех,че и да върви по голямо бебето няма да се роди по рано,но се зачетох на някои места пише,че бебетата се раждат като им отеснее и тогава мехура можел да се пукне.Нашият малък мъж също върви едричък и се притесних да не тръгне по рано.То и от контракциите дето все ме мъчат се притеснявам.Сега и за това се замислих.

# 611
Отказвам да вечеряме вече! Не понасям тия киселини! Ако това е признак на коса при детето, то нашето ще се роди рокер с коса до кръста Wink
Изобщо не е критерий с прената Б умирах от киселини, а Павел се роди буквално плешив.

# 612
# 613
След два дена влизам в 31 г.с. - вече 8 месец. Бебето обаче не всеки ден е еднакво активно. Има дни, в които рита много силно и често, но има и доста по-мързеливи дни. Когато е по-спокоен започвам да се притеснявам всичко наред ли е и сега от 3 дни е с много умерени подбутвания и едва ще изкарам до утре на обяд за прегледа. При вас как са движенията в тези седмици? Четох, че е нормално уж, защото мястото става все по-малко. А кога започват да записват тоновете?

# 614
И моето бебче има дни,в които е по активно от други,нормално е.Мен на моменти почва да ме боли от движенията му,когато ми разпъне корема и се очертават ръбчета сякаш ще ми перфорира кожата. Grinning Друг път е по—кротък малчо.
Ние днес си купихме шишета Авент натурал.На промоция ги взехме.

Общи условия

Активация на акаунт