бъдещият ми съпруг "поддържа" друга жена

• 29 866
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Хм, и какво да е нередното?
Неподредена мисъл имаш. Не виждаш картинката, витаеш, хващаш се за несъщественото.

А в момента си напът да направиш голяма житейска грешка. Поело те е течението, ще се омъжиш...и после с 99% вероятност ще се разведеш. Въпросът е- след като сватбата още не е минала, кое ти пречи да я отмениш? Тук никой не ти желае злото, просто виждаме, че ще избереш изключително неподходящ мъж за съпруг.

# 226
  • Варна
Само аз ли с срещам проблем с разбирането на постовете на авторката? А уж чета внимателно.

Не, наистина пише объркано. Има нещо нередно у това момиче...

Викаш само малко мрънка, натяква и се тръшка...нищо работа...

Има доста нередно. Пускането покрай ушите на много от точните постове ми навява мисълта за качествена пързалка. Ако ли пък греша и казусът е реален, то авторката според мен има доста....проблеми, които изобщо не са свързани с бъдещия и мъж. Такова заравяне на главата в пясъка за пръв път срещам.

# 227

Mandosiel, първо ако обичаш пиши с пунктуация, защото някои неща не ти се разбират.
Съжалявам, но на мен ми се струва, че приятелят ти крои някакви схеми да ти вземе пари/ имоти. Защото: иска предбрачен договор в негова само полза, с който той да стане наследник на твое имущество. Не иска да ходиш при нотариуса, който подговя документите. Ако подпишеш някакви документи или даже според мен и ако се омъжиш, ще си навлечеш само неприятности. Защо по-точно пък да се жените сега? Като се обичате, защо не си поживеет малко без брак? Доколкото разбрах, сте около 30те, нямате деца, познавате се отпреди няма и година.
Второ - доколкото разбирам, другата приятелка на мъжа ти има някакъв по-възрастен имотен съпруг, който даже чакат скоро да почине, или не съм разбрала? Може и тя да го подучва твоя приятел как да измъква пари от теб, така както тя е измъквала от съпруга си.
Щом ще има църковен брак, не вярвам да става въпрос за секта. Но все пак, ти с него в църква ходиш ли?
И също, Mandosiel, ти родители, роднини имаш ли, те какво мислят за бъдещия ти съпруг?

# 228
Само аз ли с срещам проблем с разбирането на постовете на авторката? А уж чета внимателно.

Не си само ти. Затова и спрях да пиша.
Гледам сеир.
Темата или е пързалка или на авторката и хлопа дъската. Та да си троши главата, хич не я жаля.

# 229
Съветват ме да постъпя както аз реша, но и да не подписвам едностранно изгодни договори без да отидем на адвокат, с който да изговорим какво бихме правили в различни житейски ситуации и без да има конкретни неща написани в тоя договор. На мен обаче не ми се влачи по адвокати заради него. Булките на грим, прическа, маникюр, педикюр ходят преди сватбата си, а аз по адвокати да се мъкна. Няма да стане.

Поводът на бракът е, че той ще започва работа в чужбина и иска да отида и аз с него като негова съпруга, а пък аз няма да си зарежа средата, приятелите, работата, всичко, за да отида в чужда страна като безработна за едното "Мило, обичам те". Така и така си говорехме за семейство, за общ живот, че когато му предложиха тази работа според мен беше естествено да се вземем.

# 230
На мен обаче не ми се влачи по адвокати заради него. Булките на грим, прическа, маникюр, педикюр ходят преди сватбата си, а аз по адвокати да се мъкна. Няма да стане.

не е възможно да си толкова ... неразумна

# 231
Ако сега не ходиш по адвокати, после ще се находиш...нали в крайна сметка е в твой интерес?

Между другото, в 21 век излизането в чужбина е много по-лесно и неангажиращо, отколкото брак. Що пък да не си намериш работа в чужбина? Би трябвало в момента да търсиш, а не да мислиш каква сватба ще вдигате.

В коя чужбина ще ходи? Защо бързате? Нека отиде да види как е, дали ще може да издържа жена и деца, пък после да мислите за брак...ама то вече вашата е свирена май, няма да ви уврат главите.

# 232
  • Испания
На мен обаче не ми се влачи по адвокати заради него. Булките на грим, прическа, маникюр, педикюр ходят преди сватбата си, а аз по адвокати да се мъкна. Няма да стане.

не е възможно да си толкова ... неразумна

Колко си деликатна!

# 233
Какво значи да уврат главите? Ами не, не ми трябва през адвокат да се разбирам с бъдещият си съпруг. Ако не можем да се разберем кой какво иска и какво е готов да направи в семейството си без адвокати, без лели-нотариуски и без хрантутнички, които съветват от чужбина - значи проблемът не е у другите, проблемът е в това, че аз ще се женя за пионка, не за глава на семейство. За да разбера дали и той мисли в посока едно цяло, едно семейство, общо бъдеще .. адвокат не ми трябва. И най-обикновен разховор с него ще свърши работа. И не, часът при маникюристката няма да си го отменям заради някой.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 12:18 от Mandosiel

# 234
  • Sofia
Ти досега ако не си разбрала какво мисли той, не знам кога очакваш да разбереш.

Искаш да кажеш, че ОНАЯ е в чужбина и той я издържа с българската си заплата ли?

Мисля, че трябва да му предложиш още утре да подпишете, отлично ти пасва човекът.

# 235
ох, все по-прекрасно ставааааа.......

# 236
Мдам. Отиди на маникюр вместо при адвокат. Все пак трябва да си с изрядни нокти като подписваш предбрачния договор.

# 237
  • София
Какво значи да уврат главите? Ами не, не ми трябва през адвокат да се разбирам с бъдещият си съпруг. Ако не можем да се разберем кой какво иска и какво е готов да направи в семейството си без адвокати, без лели-нотариуски и без хрантутнички, които съветват от чужбина - значи проблемът не е у другите, проблемът е в това, че аз ще се женя за пионка, не за глава на семейство. За да разбера дали и той мисли в посока едно цяло, едно семейство, общо бъдеще .. адвокат не ми трябва. И най-обикновен разховор с него ще свърши работа. И не, часът при маникюристката няма да си го отменям заради някой.

Пързалката се заледи и предвиждам счупени глави след малко.
Или поне една солидно бушонирана. Mr. Green

Дали си силно хаотична личност, неспособна да си подреди мисли и писано слово, или се забавляваш, скоро ще се разбере окончателно.
Само да не подскочиш като ощипана мома. hahaha

# 238
Е, не, хайде да затваряме темата и да чакаме около година, докато се родят близначетата. А може и тризнаци...

# 239
Пързалката се заледи и предвиждам счупени глави след малко.
Или поне една солидно бушонирана. Mr. Green
Не разбирам. Трябва да се притесявам за сигурността ми ли?

Общи условия

Активация на акаунт