Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 19

• 38 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Сандриня си е от латино сериалите

# 556
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Имах колежка Бранислава в университета, бях я забравила. Също и Плумка.  Grinning

# 557
Фрея. (Българка е).

# 558
  • Телиш/Плевен
Люсила
Сеслава

# 559
  • Германия

Фрея е станало доста популярно в Германия последните няколко години. Интересно че някой и в България си го е харесал...

# 560

Фрея е станало доста популярно в Германия последните няколко години. Интересно че някой и в България си го е харесал...

На мен много ми харесва, но честно казано не бих си кръстила детето така. Котката може. Grinning

# 561
Смилена

# 562
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Боран - бебе Flushed

# 563
Елиян
Снежинка
Наталина

# 564

Аз преди време отбелязах това име, на скандинавска богиня е. На едни познати синът си кръсти бебето така. Това му било любимото женско име от години...Бабите й викат Прея

# 565
  • Варна
Морена
Ивалина

# 566
  • Варна

На мен много ми харесва, но честно казано не бих си кръстила детето така. Котката може. Grinning
Едни познати си кръстиха кучето така. За скандинавските страни звучи добре, но не и тук. Залагам, че са моряци, тези с така кръстените деца. Grinning

# 567
Колетка

# 568
Фрея за мен е чудесно име, макар и чуждо. Ако някога имам дъщеря, бих я кръстила така.

# 569
Фрея звучи добре, но не бих кръстила така детето си.

По темата - Дако.

Общи условия

Активация на акаунт