От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Не знам дали предлагат групиране.

# 631
Трябва да има опция 'задържане на пратка" някъде в менюто ти  в профила на превозвача.Поне Габко имат ,не вярвам Габриели да нямат.Можеш до два курса да задържиш пратката след като тя пристигне в България и накрая да си я получиш на третия курс на един път с куриер ако ти е получаването за страната.Ще платиш три отделни пратки на превозвача ,но ще платиш само една на Еконт или Спиди .

# 632
От често задавани въпроси на сайта:
"21. Как се обединяват пратки в uktobg.com?
Пратките пристигнали по едно и също време се комбинират и се изпращат заедно. Няма практика да се задържат пратки с цел изпращането им на един път."

# 633
Това не го разбрах?! Аз когато имам пратки в три поредни курса ,имам опция да задържа пратка когато тя пристигне в БГ до два поредни курса и да си я получа на третия ( примерно може да отсъствам от страната или пък да съм болна???!!!) Опцията е полезна така си получавам пратките на един път!Май не сте ме разбрали или аз нещо не го обяснявам?Или допускам може при Габриели да няма такава опция?

# 634
Да, разбрах ви, но Габиели нямат задържане на пратки за тези, които ползват последващ куриер в БГ.
Аз като отсъствам и си ги взимам със закъснение, но не ползвам куриер.

# 635
Здравейте! Може ли да ми кажете с кой от превозвачите багажът пристига най-бързо. Аз съм от град, в който няма офис на превозвач. Благодаря!

# 636
Зависи какво имате предвид.
Най-бързо от тръгване на камиона до БГ - GGBG, тръгват веднъж в седмицата.
Най-бързо от покупка, през UK до БГ - Gabieli/ uktobg, защото пътуват няколко пъти в седмицата.

# 637
Цитат
http://www.dostavka-anglia.com/
Офиси: София- 3 склада , Пловдив, Варна, Бургас,Русе
Цена при поръчка: 5% върху себестойността на поръчката Ви (но минимум 5 паунда комисионна) + транспорт
Плащане: авансово 100%
Транспорт:
- от 0 кг до 10 кг – 1,80 лв/кг
- от 10 кг до 50 кг – 1,60 лв/кг
- над 50 кг – 1.30 лв/кг
Правят и Общи поръчки!
Някой знае ли дали са актуални тези цени?

# 638
Някой знае ли, какво се случва с курс 406 на Ггбг? От миналата седмица уж е тук,  а още не са обработени пратките.

# 639
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Някой знае ли, какво се случва с курс 406 на Ггбг? От миналата седмица уж е тук,  а още не са обработени пратките.
При мен от Великден (разпети Петък) "вървят" назад пратките.  newsm78
А за тази от 15.04.2018  в понеделник получих известие, че е обработена. Дано курсът от 22.04.2018 не го забавят за другата седмица.

# 640
  • София
Аз моите ги взех още миналата седмица, след като получих и двата мейла с разлика от 1 час - че са в БГ и че са обработени.

# 641
Благодаря. Явно има някакъв проблем с моите. Ще ходя на място, че не успявам да се свържа по телефона.

# 642
  • София-Младост
Благодаря. Явно има някакъв проблем с моите. Ще ходя на място, че не успявам да се свържа по телефона.
Пиши им мейл, ако няма ID на адреса не пращат мейл и реално не знаеш тук ли са ти нещата или не са.

# 643
Ggbg на имейли не отговарят. След Великден супер бавни станаха, пратките ми лежат в офиса им в София по 3-4 дена преди да решат да ги пратят.

# 644
  • София-Младост
Ggbg на имейли не отговарят.
Не съм съгласна, в два курса не ми се беше изписало ID в адреса и двата пъти направиха проверка и ми върнаха отговор!

Общи условия

Активация на акаунт