Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 580
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Момичета ще ви послушам и ще храня по често, пък детето както казвате ще яде колкото иска

# 601
  • Враца
Така, днес яде 5 пъти общо 920мл като броя и яденето през нощта, а иначе ядеше по 800. Изглежда заситена и дори веднъж и остана в шишето. Как си тормозя детенцето заради това какво пише и какво трябва.... Sad иначе го има и това с плаченето преди заспиване, но аз го отдавам на това, че когато се събужда мен ме няма (нали гледам да свърша нещо в къщи) и като тръгна да я приспивам я е страх да не я оставя, днес се успокои единствено като легна върху мен. Пък аз цял ден се занимавам с една печена лютеница, та чак сега свърших.

# 602
Нелегална детенцето то е чудесно Simple Smile не знам каква е тази кутия, но хич не я глвдай. Направо си яде по учебник. Simple Smile успокой се и се радвай Simple Smile

# 603
Нелегална, ние ядем 5 пъти по 170 мл. Онзи ден обаче се събуди в 3 и до 10 вечерта беше ял 7 пъти.  Ей го днес пък цъфна в 4. Почвам да мисля за увеличаване на количеството, че ние с този дерматит трябва да почакаме със захранването.

# 604
  • Враца
Може и белинда да е права и да имат скок в растежа тези деца, малката яде в 2:30 и сега се събуди в 7, яде преди половин час и сега заспива пак, а мама с нея, защото е в цикъл и и е лошо.

# 605
  • София
Нелегалната, видя ли, дори сте под литър. Можеш спокойно да даваш повече и по-често значи, то само ще си покаже.
Между другото, мисля, че храненето на поискване е приложимо и за АМ, стига да не се пада под 3 часа, защото за толкова се разгражда формулата на адаптето. Може да пробваш и така-когато и колкото поиска, но не не по- малко от 3 часа.

Нямаме асансьор и вчера излизах с ергораницата. Без кръст останах. Недоумявам как носят големи деца...не е за мен. Баща му да го носи. Иначе много му харесва-гледка и му е интересно😊 Тази сутрин още не го бяха оправили, но ще изчакам, не мога пак да си причиня мъкненето...

# 606

Оптвам се да прикача снимка Simple Smile)
Черпя ви по едно виртуално кафе, ей така Simple Smile 
Днес съм свежа наспана в много добро настроение. Детенцето ми спи в количката рай Hug
Един литъра малее моята дали изсмуква толкова хахха.
Аз ще започвам да захранвам. Подготвям се. Дъщеря ми все бърза, ама какво да я правя. Снощи ми хвана вилицата докато вечерях (картофи на фурна) викам си то не издържа детето това ще е знак. Grinning

# 607
Мерси, Лили, допи ми се чак Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз точно това си помислих, един литър дали може да изсмуче моето дребно.
Вчера така се загледа в тирамисуто на леля си и в моята торта, че й викам, направо да я почвам, какви моркови, тикви и пащърнаци Joy
Белинда, на кифличка й харесва вече бебеносенето, обаче и на мен си ми тежи, а е шест кила. Да я нося до двайсет + ми звучи като да стана културистка.

# 608
Взех барбарона преди малко... то такъв кеф и за мен и за бебо. Закачих му играчки, занимава се, оглежда навсякъде и най- важното че неможе да мръдне никъде. Blush

# 609
  • Враца
Белинда пробвала съм на поискване, но при вас е лесно, вадиш гърдата и даваш Grinning а аз докато направя храната, са я чули в целия квартал, а така горе долу като знам кога ще яде имам поне 15 мин да я приготвя преди да трябва да яде, макар, че не всеки път уцелвам, тя не яде точно по часовник и като ревне е страшно, тогава ставам много бърза Simple Smile
Как ги носите тези деца, аз имам кенгуру, ами слагах я няколко пъти, но нещо не и е удобно, а и май е още малка за него, като е с лице напред и се виждат само очичките Simple Smile

# 610
  • София
Абе кенгуруто и раницата са мнооого различни неща. Аз не вярвах че има такава разлика. Имах кенгуру и ми се откъснаха рамената за 20 минути. И детето неспокойно ужассс. Дадоха ми раница..е по-удобно нещо няма. Час и половина се носим без проблем макар че тежи 8500.

# 611
Най-малкото е, че кенгуруто е неудобно за носещия, то е вредно и води до изкривявания на бебето. По-евтин вариант от раничка е слинг, въпреки че има и слингове, които струват колкото ранички.

# 612
  • София
Нелегалната, ами не знаех, че приготвянето на АМ отнема толкова време...какво толкова правиш, нали само слагаш прахчето, доливаш вода и джуркаш, или? Не знам, аз понеже на малкия батко, след като го отбих на година и половина, докъм две и половина-три си му давах преходно мляко, не си спомням да ми е отнемало кой знае какво време приготвянето му, но може пък за малко бебе да е по-различно, знам ли...
Дит, впечатли ме! И моят човек е към 8 кила и трябва да ти кажа, че вчера по баира ми се отели волът. А как се качих до 4я етаж...горе вече свитки пред очите ми излязоха😲
Лили, тия стройни секси крачета твои ли са😍 Не ти ща кафето, искам ти краката!!!😁

# 613
  • Враца
Ами първо трябва да се стопки водата в ел. Каната, после слагам половината еода в шишето, млякото и разбивам, после и другата половина вода и пак разбивам, после трябва да охладя готовото мляко до необходимата температура, абе отнема си време с ревящо бебе ми се струва мноооогоо

# 614
  • София
А не може ли вместо да стопляш и охлаждаш, директно да ползваш вода с точната Т? Или трябва да се превари? Има бутилирана вода за кърмачета, която не е нужно да преваряваш, нали знаеш? Има също термо-чаши, в които може да си държиш готова вода, те поддържат Т и като огладнее беб, само добавяш млякото и готово.

Общи условия

Активация на акаунт