Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Аз ползвам вода на Бебелан и затоплям за 30 сек в микровълнова 🤔 Така ми става идеална температура и докато му сменя пампито и го преобуя става тамън, дет се вика 😁

# 616
Аз имам термосче с топла вода и стъклено шише преварена студена вода, дозичките АМ съм ги разпределила в индивидуални контейнерчета и правя млякото готово за под 1 минута 😉

# 617
Lili несе притесняваи и ние уж бяхме с дерматит и след убилно мазане 2 месеца всичко се оправи и се оказа че сме с много чувствителна кожа   от др седмица мисля да захраня

# 618
Белинда снимката я свалих от нета Blush но без да искам се бях облякла със кажи речи същите дънки, и да краката ми не са много различни Stuck Out Tongue Winking Eye еми това дете ме изсмука взез да изкльощавявам хайай
Ох и аз взе да забелязвам сухота на бузките и около ноздричките, я кажете с какво да мажа? И горе долу за колко време минава, ако не е дерматит, че вече се виждам как тичам с 200 при педито с готова диагноза.

# 619
Аз мажех с а дерма атодерм интензив а зачервените места с дермалибура два месеца и всичко си доиде на място

# 620
Не съм вкъщи и не мога да видя името с точност, но аз мажа на А-дерма една голяяяма туба екзомега или нещо подобно за атопична кожа. Педи каза да мажа цялото тяло с него, вместо с мляко или олио, много хубаво хидратира. А той имаше пъпки и зачервяване само по бузките-тях мажа с Дермалибур.

# 621
  • Враца
Ми май обичам да ми е гадно Grinning така сме си свикнали от началото иначе имам и термос, знам и за бебешката вода и контейнерчета щях да взимам, ама си се мъчим Simple Smile

# 622
Значи моята не ме изсмуква ефективно. Нали бебетата са ни копи пейст, белким моята прихване да ми оправи талията, че съм като бременна с второ Joy

# 623
Как си затруднявате живота с приготвянето на АМ.... винаги съм ползвала вода за бебчета (розова капачка) затоплям я на котлона НЕ В МИКРОВОЛНОВА!!!!! (супер вредно) толкова я затоплям, че да е с точната Т, наливам в термос и щом бебо ревне за мляко, съм готова за по- малко от минута. А за навън ползвам контейнерче за съхранение с точнотоо количество АМ и отделно шише с водичка, която е в термобоксче : )))

# 624
Купих го мазилото дермалибур, имам и едно друго, сега обилно мажа бузите и няма да се шашкам.
Аз съм контузена пак Rolling Eyes бях забравила какво беше, малката така здраво ме ухапа, че дори сутиена не ми е удобно да си слагам. Направо им разказа играта на зърната ми Grinning
За АМ не знам какво толкова му се моткате, обаче аз като давам кърма от шише, нито я нося в термобокс, нито я топля с гореща вода, то на 30 градуда на вън няма нужда, яде ушите и плюшят на кифлата. (Като е стояла в хладилник я топля разбира се, но за час на вън нищо и няма) а и освен това я забелязах че не обича топло.

# 625
Тая работа с АМ сложно ми звучи,така като се заговорихте...дано не ни се налага 😲 Съгласна съм с Пате за микровълновата - супер вредно!Ние вкъщи сме и обявили бойкот,също и на телевизора 😁
Днес пък видях слуз в акото 🤔 Нищо по-различно не съм яла.. Тъкмо мислех да започвам вече да си позволявам по малко да хапвам забранени неща,ама бързо ми мина мерака 😕
Лили,нямаш ли кремче за зърна останало от първите дни на бебка?Нашия багабонтин като започне да тренира за дъвчене на мен и става еднаааа... 😲 ама мажа веднъж с Лансинох-а и се оправят бърже нещата 😋

# 626
Меченка, имам ламсинох, че и гермастан но срока им е 6 месеца, на края са, но освен да мажа. Все ще мине.
А за млякото, сложно не сложно, сигурно ще давам аз. Те нали до към 2 годинки, че и повече пият мляко. Как да стане с кърмене до тогава Open Mouth 

# 627
Здравейте,мами,загубих се последните два месеца,бяхме във Велинград,там нямах интернет и през телефона само четях.
За Ам гледам,че коментирате,аз не можах да давам на баткото.Кърмих го да 10 месеца,отби се сам и изведнъж,пробвах да давам АМ,не и не.Няколко марки пробвах,НАН,Аптамил,Милумил,Хип  и още едно,не си спомням вече кое,не иска и това е.И така си остана без повече мляко,и кисело не искаше да вкуси,просто отказа.В чудо се видах тогава,сега ще видим как ще е.Пъккак си мислех,че съм лоша майка,като не мога да го накарам да ги пие тези млека,да не обяснявам...

# 628
  • София
Моля Пате или Меченка да ми обяснят кое точно й е супер вредното на микровълновата! Не се заяждам, просто все чета и чувам колко била супер вредна, а досега едно научно издържано обяснение не съм срещнала. Та, ако може, обяснете, явно знаете, щом я отричате толкова категорично.
Лили, какво му е на кърменето до две годинки Blush

# 629
  • София
Пък дребосъчко е с кашлица и от днес и хрема...и поглеждам на обяд аз в устата и  гледам зъбче.
За микровълновата и аз само съм чувала, ама така и незнам какво точно и е лошото.

Общи условия

Активация на акаунт