Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 574
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Дит, честито ви зъбче и бързо да се оправя малчо! :hugs
Леко-леко почнахме с есенно-зимния шопинг.Wear Boot Wear Umbrella  До сега не й бях взимала буйки или обувчици, че на 35 градуса къде щях да й ги слагам, обаче като захладня и в раничката само по чорапки не е ок. Гледахме, мерихме, но не харесахме. Мале докато пробвам да й сложа едни, се озорих.Joy

# 631
  • София
Всички сме на една вълна. И аз тия дни за буйки съм се замислила. Искам от тия обърнатата кожа, вътре много пухкави и топли и си спомням точно магазина, в който съм ги виждала, обаче не мога да се сетя в кой мол! Няма такава кукувица...
А някой гледа ли вече за чувалчета за колички? Приятелите ми, които ми дадоха количката, не са купували чувал, а аз искам. Предполагам продават се някакви, универсални, не за конкретна марка количка, или?

# 632
  • София
Аз си поръчах от алиекспрес такива кецки, дето не са за ходене, а само да не е по чорапи в раницата. Много съм доволна много са готини и той много си ги харесва и струват един долар. Иначе ееза като проходи и аз се чудя какви да взема.
Белинда в бенетон имаше намаления много големи ...но беше преди да замина на морето..значи съм ги видяла юли месец. Имаше чували за колички , много бяха хубави и пухкави, но сигурно вече са свършили. Бяха по 35 лева. Казвам го , защото явно има не за определена марка количка.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 13:53 от ditmade

# 633
Микровълновото облъчване води до преобразуване на аминокиселините и глюкозата в канцерогени. В състава на АМ има аминокиселини и когато приготвяш на детето си млякото в микро, му вредиш много. Като цяло променя състава на храната и от там има мнооого последствия - повишен холестерол, кръвно, повишаване на сърдечен ритъм и т.н.
Съвременни хора сме все пак поинтересувайте се : )))

# 634
Белинда за кърменето до 2г, не знам как много ми се вижда. Тя сега така хапе, а като има зъби не ми се мисли. Но да не се заричам? Щото аз си мислех, че сигурно и кърма няма да имам, викам до 3ти месец да я кърмя пак добре, а то фризера няма място вече за друго Grinning
И аз също търся чувалче или някаква покривало за крачета, моята количка също ми е от приятели и по принцп има, но те явно са го загубили. И трябва да видя нещо, че не може без.
И аз мислех за обувки, с грейчица или анцунг по чорапи не върви. В джъмбо някой ходил ли е? Дали там няма да има нещо, все пак те няма да вървят с тях?

# 635
  • София
Е, интересувам се, де, Пате, нали затова питам😊 Аз друго съм учила по физика за свойствата на микровълните, ама щом казваш, че променят химичния състав на храната, така да е. А химичния състав на водата, затоплена в МВ не смея да питам как се променя, сигурно една молекула водород по-малко остава и това си е жив канцероген😈
Не ме разбирайте погрешно-не твърдя, че МВ е полезна. Просто от години слушам колко ужасно вредна е, а като питам защо, досега друго освен алабализми не съм чувала, за сериозно научно изследване да не говорим.

# 636
Не говорим за водата, ами за стопляне на вече готово АМ или шише с кърма. Само помислете колко видове материали не слагате в микровълновата и от там си правиш изводите колко е вредна Grinning
Онзи ден поръчах барбарона от една фб страница - Стоки и аксесоари за детето, бебето и мама. Там ми се мярна покривало, а и цените не са лоши.

# 637
  • София
Ами всъщност от затоплянето на вода за АМ започна дискусията, но няма значение☺
Яд ме е, че съм изпуснала бенетонските чували, 35  лв. ми се струва екстра.

# 638
Белинда, свиркай ако се сетиш в кой мол си ги гледала. Аз тия дни ще скокна до нашия да разгледам. Трябва да ходя до метро, ако успея ще мина  през Бенетона в Аутлета на Цариградско дали има нещо интересно и останали чувалчета ама едва ли.
Лили, и аз така се чудех ще имам ли кърма, сега друга песен пея. Искам да кърмя докато мога, е не чак до първи клас де Laughing но поне до година и нещо.
Чувала съм, че по принцип след годинка като се захранят с млечни им дават кисело мляко като айрян, така не може ли или трябва да е АМ? Това за вечер де като за ритуал да се успокояват.

# 639
Пате, ние говорихме за затопляне на водата за приготвянето на АМ, не за затопляне на вече готовото мляко, което не би имало смисъл, щото специално на Хип ХА изобщо не може да се разтвори в студена вода. Да не говорим, че и на самата кутия пише да не се приготвя с гореща вода.
Аз изнамерих много сладки кецки от Waikiki в мола във Варна. Декоративни, много сладки, ама тумбите с туристите бяха минали и обрали повечето номерца, та от магазина казаха, че пак щели да зареждат. 😁

# 640
Ох голяма дискусия за тея микровълнови. Аз не ползвам, не съм ползвала и няма и да ползвам.. хиляда други вредни неща, поне едно изключвам Simple Smile
Има намаление в сайта на Н&М до неделя, има сладки буйки, мокасинки и други дрешки Blush
На нас всички са ни големи, от Алиекспрес, от България... само от Англия ни донесаха и ни паснаха идеално. Уж първия размер, незнам си какво... и сега един шкаф с обувки си чакат, да бъдат носени.... ММ вика, че на мен се е метнал, толкова много обувки Grinning

# 641
  • София
Оу, супер, харесвам ХМ, отивам да разгледам.
Пърпълчо, ако има чувалчета, обади ми е, може да ми завиеш едно и на мене😉
А за оня магазин-в кой мол има 100 грама сладки? Помня, че се качвах по ескалатора, магазинът за обувки ми се падна вляво, а до него или през 1-2 магазина от него имаше 100 грама сладки! Май Парадайс ще да е, а?
За млякото- може и с кисело, да, стига детето да го иска. Моят не искаше, доколкото си спомням. Други пък адапте не искат, въпрос на вкус явно.

# 642
 Белинда, само да ги изнамерим тия чувалчета Grinning
Като ходих в Бургас в моловете за първи път го видях това- тълпи от туристи, викам си, тия хора вместо на плаж в мола, ама явно това си е практика за морето.
Хич не ми се обикаля по магазините сега, че колко да има хубави топли дни, но трябва поне още някакви дрешки да взема, че с това лудо време и сняг може да завали.
В Окайди й пробвах кецки- размера от 0-6 са й точно и плътно по краченцето, а следващия размер 6-12 големшки. Реших да видя и другаде, че едва ли ще ми свършат работа. Ще видя значи и Уайкикито и НМ. Като се за замисля и в Зарата може да има.

# 643
Белинда, в Мол София има магазин на Колев и Колев май за детски обувки и през няколко магазина е 100 грама сладки. Знам аз 😀

Иначе и аз съм подочула, че микровълновите са вредни и мине, немине споменавам на ММ, че ще в хвърля, но ей на, пак му притоплих вечерята там. На бебе не бих притопляла нищо. Сигурно щот' имам уред на Авен за топлене.

# 644
  • София
Не, не, магазинът, за който аз говоря, не е Колев и Колев. Принципно е магазин за големи- продават Кларкс, Кикърс, Ара и още няколко хубави немски и други марки. Има дамско и мъжко, висок щендер с Ипанема и точно зад джапанките имаше и страхотни бебешки буйки, ама такава съм голяма  бяла птица...

Общи условия

Активация на акаунт