Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
ММ е бивш служител на Хиполенд и каза, че там има универсални чувалчета за колички, каквито търсите. В сайта Чочко Бочко също има нова колекция и са мноого хубави нещата, всичко каквото съм поръчала е с хубаво качество. : ))

# 646
Не, не, магазинът, за който аз говоря, не е Колев и Колев. Принципно е магазин за големи- продават Кларкс, Кикърс, Ара и още няколко хубави немски и други марки. Има дамско и мъжко, висок щендер с Ипанема и точно зад джапанките имаше и страхотни бебешки буйки, ама такава съм голяма  бяла птица...

Това е в Парадайс, на втория етаж, точно до 100 гр. сладки.

# 647
  • София
И аз колкото повече мосля, толкова повече се убеждавам, че беше в Парадайса. Айде който е наблизо, да скокне да види има ли от хубавите буйки и после да докладва😊

# 648
  • София
Здравейте, малката не иска вече да яде от шишетата на Нук, а не знам дали имат обикновени биберони или ще сменявам шишетата.
Борис откакто се е родил се храни с шишетата на Нук и Авент,имах и две на Dr Brown's,които рядко предлагах,понеже с тази тръбичка по-бавно се мият,в един момент започна да си търси само тях,а от Нук и Авент не искаше да яде,кривеше се и плюеше.
Минахме основно на Dr Brown's и вече само от тях яде.
 И от около месеци нещо си върна нощното хранене

# 649
  • Враца
С тези бебешори не можеш да излезеш на глава, моята пак не се буди тази нощ, стана чак в 8,заспа в 10 до 11,после в 12:30 та чак до 15 часа и сега пак спи Grinning ама тя всеки ден така си поспинква, след малко ще я будя лек по лек, че към 8 трябва да си лягаме. Добре, че коментирате обувчици, че се чудех как ще я изкарвам само по чорапки като е студено, не знаех, че има толкова малки обувчици, ние имаме няколко чифта но са ни големи, ще търся и като за нас

# 650
  • София
Този нещо пак ми реве в количката. Уж беше свикнал, по 3-4 часа изкарвахме навън, спинкаше си, смееше се, тука от оня ден-все едно пирони има вътре!!! Днес излязохме за половин час точно-рев, мрънкане, рев и аз го прибрах, кво да се мъча само....
Пате, много хубав този сайт чочко бочко, много неща си харесах, благодаря ти!

# 651
Буйки не намерих ни в НМ, ни в Уайкикито, ни в Некста. В НМ едни изглеждаха прилично, обаче имаха такъв ръб отвътре от лепенките на петичката, че се отказах. За сметка на това от Некста взех четири пижами за зимата за 44 лв. Това в Ринг мола, ще ходя и по другите молове и ще докладвам. Sunglasses
Нелегална, браво, че детето така си поспива. Моята обикновено дремва между половин и един час най-много.

# 652
Нелегална, завиждам благородно, пу пу!
Бебко днес ме измъчи доста, между 11 и 18.00 часа не спа изобщо, заспа в 18 и се събуди 18.30 и един енергичен, човек ще каже, че цял ден е спал-кипи от енергия. Сега заспа пак, дано да е до сутринта, че мама е парцал 😁
И на мен преди утехата ми беше в количката навън, сега вече даже и така не спи и това си е. Да не говорим, че вече категорично отхвърля коша 0-6. Човека иска да седи и да гледа какво се случва, да не изтърве случайно 😁
Видяхте ли поста в Бебе продавалник групата в ФБ? Доста хубави буйки за 0-6 месеца и 6-12.

# 653
Пате, и от мен мерси за сайта, даже поръчах няколко неща, пък да видим. Буйките там са по десетина лв, в Окайди ги гледах за по 30.

# 654
  • София
Окайди е ужасно скъп магазин, аз от там пазарувам само на намаления.Всъщност, отдавна вече не пазарувам, че ни умаляха, но скоро пак😁

# 655
  • Враца
Имам малко глупав въпрос, ама ще си го задам Grinning малката като е вече на 4 месеца мога ли да я слагам в коша за след 6 месеца, мисля че няма напълно легнало положение, или е още рано за кръстчето и

# 656
Нелегалната, прецени си по детенцето. Аз попитах педи на консултацията на 4 месеца, дали може да повдигна коша, тя каза да. Нашият любопитко много се изкефи и понякога като не иска да заспи му трансформирам пак коша и почва рев. Обичат да наблюдават света, макар и само на 30• повдигнати.

# 657
  • София
Според мен на 4 месеца трябва да спят ако не на 180 градуса, то поне на 150. В  този смисъл, ако другия кош няма толкова легнало положение, бих изчакала с него. Но мисля, че всички летни кошове имат такова легнало положение, не съм виждала само седящи. Слагай смело😊

# 658
  • София
Аз от 4 месец го слагам на почти легнало , а от няколко дни (след 5 дни става на 6 месеца) го слагам с вдигната облегалка. Тя пак има някакъв наклон, но малък. Че то иначе в количка не се седи, набира се да става и е голяма борба.

# 659
Как сте момичета?
Аз имам много странен ден Stuck Out Tongue първо цяла нощ никой не ме потърси за доставка на храна хаха, а вечерята беше в 21. Викам си сигурно ще си маха нощното или е прецедент. Хубаво ама на закуска не ще да яде. Едно ритане ама цялото тяло се повдига от силата, въртене, скимтене и това докато кърмя (то едно кърмене).
На обяд пак не ще. Кисела, не ще да суче, чак взех да си мисля че кърмата намалява???
"Разсърдих" и се и я оствих да си играе кошарата, тя пък изчуди света заспа сама :Astonished никога не ми се беше случвало. Все едно съм си разменила детето с друго. Да видим какво ме чака до довечера хаха.
За повдигането, тя спи на равно, с повдигната количка не иска. Обаче като в будна лежи повдигната, за да се разглежда наоколо. Да не казвам че все иска да е седнала в мен. Но още е рано нали?

Общи условия

Активация на акаунт