А ние спахме 13 часа!! Екстра, ама да беше спал като света, та и аз да си почина😈 Но нееее, пак въртене, мърморене насън и залпове. Хем биогаята давах и не съм яла нищо газообразуващо. Ми не знам вече, явно тъй ще е...

Викам си, евала, тия тренират за полюса
Най-много се впечатлих от босите крачета. Айде - шапка може да не иска, а завивка да не трае, когато не спи. Обаче тия посинели боси крачета - защо, защо?!
изпи си млякото и ревна дадох и вода, глътна видя, че не е мляко и рев, сложих я да спи както всяка вечер, порева си и след 15 мин и дадох вода да се успокои, а тя взе че изпи 50мл и сега спи спокойно. Възможно ли е храната вече да не я засища, то повече от 200 не мога да и давам. ММ казва да минем на лактана био 2 ама тя е от 6 месеца, а ние сега почнахме 5, или да почвам пюрета, знам ли какво се случва. Уж ядеше през 5 часа, сега пак не издържа и яде на 4
И като почнат с тъпите си съвети за това нощно хранене, ами нали не спим ние, какво толкова.... всеки път стане ли на въпрос с нашата ЛЛ, директно я каня вкъщи някоя вечер, да видим как ще го залъже с вода или биберон.... То аз се събуждам вечер да тършувам хладилника, пък детето си ли няма да нахраня