Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-18

• 78 634
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
tsvetunka, и аз мисля, че Студентски е добре, ако търсите с цел даване под наем, но там е далеч от метро и всъщност основно на студенти ще разчитате. В случай, че някой се интересува за района,  малък, за ремонт, с наематели - сега бях на оглед, мога да дам контакти на собственика, пишете ми на лични.

# 181
С цел инвестиция и отдаване под наем бих купила в центъра. Може да се дава и чрез платформи от рода на еърбнб. Пък и ако остане за наследяване после, предпочитам да е в центъра.

# 182
С цел инвестиция и отдаване под наем бих купила в центъра. Може да се дава и чрез платформи от рода на еърбнб. Пък и ако остане за наследяване после, предпочитам да е в центъра.
Това е безспорен факт, но да не забравяме какви са цените там.

# 183
# 184
Их, изпуснала съм цялата тема...връщам се да чета.

Да споделя: зяпах разни обяви за продажба, да се ориентирам в цените. Та, изприщвам се вече, като видя "кокетна гарсониера/боксониера" или "артистично ателие".  Sick

# 185
О, дааа, аз като видя "кокетна" и "артистична" и директно прескачам. Обикновено значи тясно, скосено и неудобно.

# 186
И аз от два-три дни търся усилено да купя 2 жилища в Пловдив за отдаване под наем. Лудницата е пълна. Изпратих около 14 мейла до агенции, които предлагат имоти, отговор никакъв. Днес започнах да звъня по телефони и както беше отбелязано преди в темата, апартаментите са продадени или са публикувани неверни цени. Пълна обърквация. Някой ако е доволен от агенция в Пловдив моля да ми пише на лични. Явно търпение и търсене му е майката.

# 187
Здравейте.

В една от предните теми имаше питане за фирма Жоро Билд с обект в Овча купел на ул. Кукуряк и ул. 663. Някой знае ли нещо за въпросния обект, понеже ми харесва като локация и съм мераклия да си купя апартамент там, но има нещо съмнително в цялата работа - в сайта пише, че трябва да бъде завършен 2014 година, а обектът към днешна дата е може би на акт 14...

# 188
Miki това видя ли го, мисля че локацията и цените са много добри
http://yavorad.com/project_yavor/index.php/bg/prices-bg

# 189
  • In transit
Да, даже го коментирах преди две седмици, че имат промоция за апартаментите, ако платиш 80% сега, а все още даже нямат разрешение за строеж. Simple Smile

# 190
Да, даже го коментирах преди две седмици, че имат промоция за апартаментите, ако платиш 80% сега, а все още даже нямат разрешение за строеж. Simple Smile
Не е ли до ледена пързалка стоежа който е почти готов?

# 191
  • In transit
Не това е между мебелна къща Лазур и ОМВ-то някъде. Но пише, че началото на строежа е октомври 2017. Интересно срещу 80% от сумата какво ти предписват, идеална част земя?

# 192
Здравейте, питам се нещо, и бих помолил да отговорите ако можете.

Апартамент обявен за продажба през 2013 г. за 50к / 59 м2
сега отново се появява но за 70к.
Дори и мебелите са същите...

Апт не е продаден тогава, сега дали ще имат  шанс за тази цена.
За София - според брокери топ място / между орловия и 4 км

# 193
Не това е между мебелна къща Лазур и ОМВ-то някъде. Но пише, че началото на строежа е октомври 2017. Интересно срещу 80% от сумата какво ти предписват, идеална част земя?
Ясно, объркала съм се.
Сигурно прехвърлят право на строеж и земя, като земята не е задължително.

# 194
Здравейте, питам се нещо, и бих помолил да отговорите ако можете.

Апартамент обявен за продажба през 2013 г. за 50к / 59 м2
сега отново се появява но за 70к.
Дори и мебелите са същите...

Апт не е продаден тогава, сега дали ще имат  шанс за тази цена.
За София - според брокери топ място / между орловия и 4 км
[ /quote]

Между Орлов мост и 4 км. са почти 3км!!! Може и за е хубаво мястото.Времето ще покаже дали това му е цената!

Общи условия

Активация на акаунт