Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 276
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
"Госпожата" е попаднала на спойлери, които са изтекли още миналия октомври.  Прочела ги е вчера , не в тази тема. Това разбрах аз. /peace/😉
Ако не са на немски, може ли линк към тях?😁

# 601
Точно така. Снощи ми изпаднаха спойлерите. Не тук, а в нета. А статията с тях е писана още октомври миналата година. Тоест 9 месеца преди да пуснат 7 сезон. Спойлерите са на немски, но не препоръчвам. Поне до трети епизод всичко е вярно дума по дума. Не си го причинявайте  Stop

# 602
# 603
  • Вестерос
"Госпожата" е попаднала на спойлери, които са изтекли още миналия октомври.  Прочела ги е вчера , не в тази тема. Това разбрах аз. /peace/😉
Ако не са на немски, може ли линк към тях?😁
Достатъчно спойлери дадох на български и английски! Навсякъде едно и също пише. + Някои искаме да си го причиняваме и да знаем предварително.

# 604
Пак за спойлерите....  Grinning

От Не!новините (ако сте пропуснали да прочетете):

Врачка се самоуби, сама си пускала spoiler-и за Game of Thrones

ВАРНА - 37-годишната Т.К. от Варна е направила като Томен Баратеон и се е самоубила, скачайки от 6-ия етаж на блока си.

Преди този акт жената, която по професия е врачка, е оставила писмо, в което обяснява на близките си защо е пристъпила към отчаяния трагичен акт.

В писмото тя посочва, че за първи път е почувствала дарбата си да вижда в бъдещето като бич и хомот, тъй като сама си spoil-вала предстоящите епизоди на Игра на трони.

Всички развръзки, изненади, убийства и интересни моменти от бъдещите епизоди ѝ се разкрили, без тя да може да им се наслади в детайли, а по-скоро смътно и иносказателно, както се явява бъдещето при врачките, което я лишило от пълната наслада на графичното богатство на GoT.

"Не издържах, когато в началото на осми сезон Церсей роди от Тирион" - са последните думи на Т.

# 605
Та така де, въпрос на съзнателно решение си е да четем или да не четем. Освен ако не сме врачки  Grinning

Защо има толкова сърдити, не мога да разбера....

# 606
  • Вестерос
Игра на трони? Grinning Grinning търкалящи се зелени човечета

# 607
Игра на трони? Grinning Grinning търкалящи се зелени човечета
Е това е шегаджийски сайт, ръсят бисери яко... Simple Smile

# 608
Чакайте сега, аз да темата нищо не съм написала. Не чета тук нищо сложено в спойлер и не влизам в темата между неделя и вторник. Който иска да чете и публикова негова воля  Peace

# 609
  • Вестерос
Писала си да не си го причиняваме, ами някои искаме да си го причиняваме Wink

# 610
Аз обичам спойлери, често сама ги търся
Но мразя гледане или четене по сто пъти 

# 611
имаше въпрос че не сме коментирали много Кибърн?
какво мислите за неговата личност? докъде ще стигне в налудничавите си опити и  ще  се обърне ли в някой момент срещу Церсей?
Според вас ще го убият ли скоро или ще се сдобие с повече власт ?

# 612
Писала си да не си го причиняваме, ами някои искаме да си го причиняваме Wink
и ти го прие лично при положение, че не съм се обърнала към никой персонално  Thinking
За Олена исках да пиша още, че направо си каза какво го чака Джайм. Много я харесвах тази жена, винаги достойна и толкова мъдра

# 613
Лино, може ли да ми пратиш линка за немските спойлери?

# 614
имаше въпрос че не сме коментирали много Кибърн?
какво мислите за неговата личност? докъде ще стигне в налудничавите си опити и  ще  се обърне ли в някой момент срещу Церсей?
Според вас ще го убият ли скоро или ще се сдобие с повече власт ?
Той като се появи в първия момент, като алтернатива на оня смотльо Пицел, ми беше направо симпатичен. Обаче сега не знам какво да мисля... Премина всякакви граници с това в септата. Вярно, че не е майстер, какъвто ако беше можеше да очакваме повече благоразумие и по-висок морал, но объркващо е някак. Все пак оставаме с впечатление, че заема мястото на Пицел, както и изпълнява много от неговите функции. Много са ми неясни мотивите му, не мога да го прогнозирам. Струваше ми се, че до един момент е воден от амбицията да се развива в науката си. Действа на принципа целта оправдава средствата, но каква е целта му? Това ми се губи. Себедоказване може би? Но пък прекалено в сянка стои засега. Не знам. Ако е това, то в един момент сянката наистина ще почне да му пречи.

Общи условия

Активация на акаунт