Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 433
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Какво мислите за теорията, че Бран Старк е Краля на Нощта?
В какъв смисъл? Не съм чувала такава теория.

# 256
  • Вестерос
Дези, я пусни в линк към спойлерите, аз искам да ги прочета.

# 257
Пратих ти на ЛС. Май е по-добре да не се дава публично такова инфо, че любопитството ни наистина е огромно, а рискуваме да се лишим от приятната тръпка на неочакваното  Simple Smile Синът ми по-умен от майка си излезе, като му казах, че съм чела какво ще стане и ми нареди да мълча, направо избяга в другата стая  Laughing

# 258
Пратих ти на ЛС. Май е по-добре да не се дава публично такова инфо, че любопитството ни наистина е огромно, а рискуваме да се лишим от приятната тръпка на неочакваното  Simple Smile Синът ми по-умен от майка си излезе, като му казах, че съм чела какво ще стане и ми нареди да мълча, направо избяга в другата стая  Laughing

Е, толкова потайно. Много ли е различно от публикуваното в Dailymail?

# 259
Скрит текст:
Може ли и на мен! Благодаря предварителн!

# 260
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:

И аз, и аз Peace

# 261
Дълго време просто читател, но  моля ви се някой по-просветен да ми обясни каква беше тази простотия във втора серия с персонажите Кутрето и Варис. Двама от най-големите играчи и в книга и в сериал до такава степен да ги обезличат сценаристите, че да се обясняват  и вайкат като малки ученички пред учител.... Просто съм възмутен... На никого ли не направи впечатление как за една серия развалиха тези сложни  образи, е Кутрето от по рано още края на сезон 6... Е все пак да попитам по запознатите има ли някаква надежда  според вас да се случи така, че монетата да се завърти  и да постигнат  така дълго чаканите си и бленувани моменти и цели???

# 262
Няма надежда
Книгите, по които "стъпваше" сериала свършиха
Сега вече сценаристите сами си измислят
И се видя колко успешно

# 263
Скрит текст:

И аз, и аз Peace
Давай го тоя спойлер, че не се издържа.

# 264
  • Вестерос
Дайте го тук, аз от линка към форум нищо не разбрах къде точно да гледам за сценария само видях , че
Скрит текст:
Юрон е КН

И избухнах в смях.. търкалящи се човечета

# 265
  • Вестерос
Намерих го, до сега всичко е вярно

# 266

Скрит текст:
Уви, да. Доста съвпада и с това, дето писаха октомври месец, а там края не ми хареса и все се надявах да е фалшива новина. Тук е по-разбито сцена по сцена, и седми епизод не го видях снощи, не знам дали днес е излязъл спойлер, ама натам вървеше работата в шести епизод, както в старата новина... Нищо де, нали трябва да има материал и за осми сезон Simple Smile

# 267

Е, толкова потайно. Много ли е различно от публикуваното в Dailymail?

Точно това прочетох, ето го:

Отивам да проверя горния линк дали е същия.

# 268
Ехее, Топлата баница, актьорът де, открива пекарна, която е кръстил "You Know Nothing John Dough":
https://www.unilad.co.uk/news/hot-pie-from-game-of-thrones-opens … thing-john-dough/

Добра идея. Аз ако съм на Рамзи, ще открия бутик за кожени облекла, или пък нещо в бизнеса с хот-дог, с наденици...  Shocked  Joy

# 269
Какво мислите за теорията, че Бран Старк е Краля на Нощта?
В какъв смисъл? Не съм чувала такава теория.
Примерно:
https://www.youtube.com/watch?v=_y1w4Fvz3S4
Иначе само напиши в гуугъл bran stark night's king и излизат достатъчно резултати за теорията...

Общи условия

Активация на акаунт