Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 425
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Абе хора как може да ги четете тези спойлери, къде ви е тръпката, недоумявам?  Shocked
Аз се дразня ако разбера, че Сам е пръднал в епизод 3, какво остава за нещо важно. Ама ви си знаете.  Simple Smile

Не съм споделял все още, но Юрон доста дразни, в смисъл ДиД са изградили един абсурден персонаж, който изобщо не мога да го взема насериозно и защо изобщо ни го лансират след като 6 сезона го нямаше никакъв, то и в книгите за железнородните не е отредено кой знае какво място... Просто ми стои нелепо.

# 271
 Не чета разбивките. Не, че не обичам спойлери, ама чак толкова подробно, епизод,по епизод - не.
това че е на английски само ми помага да се удържам, мързи ме да превеждам, може би е за добро, после ще има тръпка - поне малко.

В книгите добре са представени железните
Скрит текст:
особено ЕРон и Теон. ОТ ЕРон и Виктарион тепърва очаквам да се разгръщат. единствено Аша ми е малко бледа. Теон можеше да постигне повечеако не бе изменил на Роб СТарк , но пък за сметка това някои от най-ратърсващите глави които прочетох бяха неговите (Смрад). Юрон е достатъчно разгърна през очите на  Вик, Аша и Ерон,  а определението "Бейлон беше луд, Юрон е още по-луд, но най луд е ЕРон" ни съпътства постоянно

голямо прецакване обаче, че във филма ЮРон, уби ЕРон Мокра коса. В книгите очаквам ЕРон, да призове, кракен, левитиан, морски дракон или друго морско чудовище и  да fatal-ne Юрон

# 272
  • Вестерос
Не ми пречи да чета спойлери хич даже

# 273
Абе хора как може да ги четете тези спойлери, къде ви е тръпката, недоумявам?  Shocked
Аз се дразня ако разбера, че Сам е пръднал в епизод 3, какво остава за нещо важно. Ама ви си знаете.  Simple Smile

Ами общо взето няма никакви изненади. Всичко това е очаквано, заради предсказанията и виденията, така че който е чел няма да се изненада кой знае колко. А и мен ме интересуват най-вече герои които изцяло отсъстват, или са изцяло променени. Спойлери не ми пречат. За мен най-голямата мистерия е решена, другото са подробности.

# 274
 а за мен голямата мистерия предстои- какво ще стане като дойде Дългата Нощ? колко ще продължи тя, кои ще се обединят, кои ще оцелеят, и ще има ли оцелели или кралят на нощтта ще седна на ЖТ? И как ще изглежда Весторос след Дългата Нощ?

# 275
  • София
За мен най-голямата мистерия е решена, другото са подробности.

Е, как така? Какво искаш да кажеш, че има спойлер дори за това?!  #Crazy Shocked
В смисъл, още сме в началото на седмия сезон, а предстои и осми, за кое точно визираш, за Краля на нощта ли, кой е той или нещо друго, защото по-голяма мистерия от това едва ли има, другото е дали ще се съберат Джон и Денерис за кеф на американските тийнове и кой ще седне на трона, ама мен тези последните две неща хич не ме интересуват, а и мисля знаете моето мнение, което доста пъти съм споделял в темата за книгите.
Ест. все още загадки са и кои ще се ездачите, ПГ и ОП, ще има ли АА и т.н.  Grinning
Кажи само за какво визираш, но без да издаваш де. Simple Smile

# 276
 АА според мен ще са три личности едновременно - по една за всяка глава на дракона - Дани,  Джон и Тирион (това са си мои разсъждения, не знам дали така ще стане)
КНН ако  питаш за  книжният, е  винаги Старк,
Скрит текст:
и най-логичният кандидат е Джон
. Ако питаш за филмовият КнН това е  прероденият 13-ият ЛК на СТража.  В книгите 13-ият/1000 ЛК е брат на Краля на Зимата/Краля на Севера  и е копеле. ЯСно че няма да кажат името му, името му е табу.* и така ще си остане до края на сериал, според мен, няма да разберем кой е той.
ПГ почти сигурно е Бран
АКо в сериала не се праснат Дани и Джон ще има твърде много разочаровани хора.
тези неща са  повече или по-малко ясни, мистерията за мен настава после - идва дългата нощ - и какво следва?

*За мен бе грешка че създадоха отделен КнН, при положение че в книгите има податки кой от главните герои може да стане КнН тепърва. -
Скрит текст:
много неща в книгите сочат като най-вероятен КнН именно Джон

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 00:51 от Джон Сняг

# 277
Diavolo, мен дълго ме човъркаше връзката между Желязната Банка, Безликите, Бога на Многото лица, Старките (защо, аджеба Аря ще я пази Безлик, нагласено беше), как Станис получи карт бланш и защо... Shocked (това, разбира се, бе пропуснато в серила). Връзката между Манс и Р'хлор също.
Всъщност, всичко зад Вала ме интересуваше най-вече, и идентичността на Р'хлор. Чудех се истински ли е, или е измислен....драмата ми се реши. Според мен, де....но не мисля, че греша. Не съм чела теория по въпроса, но сме го коментирали в книжните теми, мисля.

# 278
  • Вестерос
И мен тези ме интересуват, другите беше да се докаже, че Джон е Тарг и че ще го съживят и така

# 279
мен пък никак не ме вълнува Тарг ли е джон, искам да получим повече инфо за Червените жреци и техните способности, как работи магията във всичките и видове, за Желязната Банка повече информация, както и са самите Други. дотук много малко видях  във филма от това което ме интересуваше - съживяването на Джон, Сам в цитаделата  новопридобитото знание, как се лекува сива люспа, а също и как да победи бродниците, появата на течния огън в Чертога и ефекта от него и още едно-две неща. ИСкаше ми се например да видим много по пълно ефекта на разчленяванията които прави Кибърн.*
*Кибърн в някакъв степен го разбирам - няма как да направиш скок в науката, ако не започнеш да експериментираш върух хора, колркото и да е гадно, или поне нещо което да е близко до тях - маймуни, прасета напр. Наврпемето в  Рим са експериментирали върху  ранени гладиатори, и рязко медицината е напреднала.
Скрит текст:
В "Бандите на НЮ Йорк" Даниел Дей Луийс разфасова едно прасе, докато образно обяснява как става това при човек.

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 09:10 от Джон Сняг

# 280
Мен само ме вълнува най-после да разбере коя е майка му  Grinning Толкова искаше да знае, Нед му обеща да му каже като се върне  Confused от там нататък каквото ще да става

# 281
  • Варна
А мен ме вълнува бъдещето на Вестерос, ще се разпадне ли феодалната система, ще изчезнат ли благородническите домове, онези, които бяха грандлордове в началото на историята.
Вълнувам се и от съдбата на "малките " хора и личните им истории.

# 282
 Така де, и аз съм го задал същият въпрос - какво ще стане като настъпи Дългата нощ. имам си теория ако приемем че събитията се повтарят....предишният път, Азор Азхаи е победил мрака, но кралете са останали трайно разделени и недоверието се е настанило между васалите, разбойници започнали да скитат по пътищата и добрите дни отминали.

иначе "малките" хора по не ме интересуват, но също мисля, че феодалнаат система на Вестерос много ще се промени - или рязко ще се окрупни ако половината феодали измрат в Дългата Нощ, или ще се раздроби, ако ес наложи посел да продават  пустеещата земя на  Желязната банка, за да плащат дълговете, но няма да остане същата

някои от по-дребниет домове, като Ъмбърите или Карстарск може изцяло да изчезнат. Фрей  също ще изчезнат изцяло.

# 283
Мен ме е страх за Ед СКръбния! Praynig Много любим герой ми е, непременно искам да оцелее.

# 284
 И Аз исскам да оцелее ЕД! и на мен ми е любим герои!

"вече знам за какво докрахме диваците тук - тях ще ядем"

Общи условия

Активация на акаунт