Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 340
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
 може да е отдавна известно, ама не беше сигурно. имаше спекулации.
Аз лично съм чел спекулации, че
Скрит текст:
Лиана е била метреса, а не съпруга на Регар. ето че тази версия пропада. Също и версията че няма документи за брака им. също и за името - до последно имаше спорове, излизаха най-невероятни новини, "Дейли нюз" бяха пуснали съвсем друго име а Джон, преди по-малко от две седмици
така, чека да бъдем така добри и когато пускаме нещо, което не е от излязъл епизод, да слагаме новината в спойлер. Сега ще скочи някой, ще каже че не ги е знаел тези неща и му убива удоволствието.
Пак ти казвам - с мен нямаш проблем, ама вече цяла тема  се "дъвчем", че докато не излезе епизода по НВО трябва да пускаме само в спойлери. Точно от теб очаквах съзнателност.
имам те за интелигентна и съм изненадан, че си решила да дразниш мнозинството.
Твоя работа какво ще правиш - дадох ти приятелски съвет, а ти прави каквото намериш за добре.

# 481
  • Вестерос
Тиф, на мен не ми пречи, защото вече научих информацията за Сам*, от Тъмнозелена, но има хора които се дразнят. и пак ще има кавги.
Моля те   -  сложи в спойлер, новината че
Скрит текст:
Регар и Лияна са женени и Джон измества Дани. Който иска да чете на свой риск.
*по моя молПба

Благодаря предварително.

**не възразявам да разкажеш по спомен, на мен лично ще ми е интересно, но пак ще те помоля - в спойлери. Дразним доста хора.
Писала съм ТЕОРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ!!!! И че това очакваме евентуално да се случи... Много добре знаеш, че това нещо се обсъжда от 3 години в темата за книгите.

А за сезона
Скрит текст:
Дани отива да помага на Джон на Вала, убиват единият дракон, той бива съживен.
Носят глава на Друг при Церсей , за да повярва.
Сам намира документа за брака на Л и Р.
Аря убива Кутрето в ЗХ.
Бран стои само при дърветата и мислят, че се е побъркал.

Не се сещам друго сега, може да го потърся по-късно линка пак.

# 482
Аууу наистина ли? Страхотно!
Някой да ми обясни какво имаше предвид Кутрето с това което каза на Санса?
Бран май много се е променил.
Джайм взех да го съжалявам някак.
Кой беше дракона който прелетя над Джон? Неговия си ли?
Аз си чакам срещата между Мелисандра и Аря.
Кой знае кога Джон и Бран ще се видят, ако не е в този сезон, място няма да си намеря
Джон Сняг ти направо го затвърди сега, Тифани нищо конкретно не беше написала

# 483
Но това ще.бъде разкрито във видение на бран, а не от сам
В спойлерите го четох
Така че не виждам Сам какво друго да открие

# 484
  • Вестерос
Скрит текст:
Казват и какво е истинското име на Джон- Егон.
Церсей е бременна от Джайм, но помята.

Въпреки че се сетих за несъответствие- пишеше, че ще изгонят Сам от Цитаделата, че излекува Джора- а не стана Simple Smile
И пишеше, че
Скрит текст:
Джили намира документа по-точно.

a eто го линка

# 485
Лино, аз слагам в спойлери. Който не иска - да не чете. не мога да нося отговорност за това че някой чете спойлери?
предполага се, че информацията скрива нещо, нали?

Тиф, ти беше писала че чакаме филмовият Сам да потвърди теорията на феновете*
Скрит текст:
за Регар и Лияна
, с  което разкри съществена инфо.
не виждам защо се засягаш така. Правя ти приятелска забележка, само преди няколко страници пурпулетка те критикуваше много  по -яростно за същото нещо - че издаваш инфо. преди това  пък имаше някой друг. Искам да те предпазя да не те навикват непрестанно,  именно защото ценя мненията ти, но прави каквото искаш - троши си главата.  (свивам рамене)

*без спойлер или нещо от този род

# 486
  • Вестерос
Е какво очакваш да открие...бих очаквала да открие нещо в книгата
...

НА това

ОТГОВАРЯМ ТОВА

Цитат
Чакаме Сам да открие и да потвърди теория на феновете на книгите, че Регар и Лиана са женени и така Джон става престолонаследник и измества Дани.

ЧЕТИ! Никъде не съм писала , че ще стане. И не , не е за спойлер. АЗ ГО ОЧАКВАМ! Както очаквам последния епизод да падне Вала .... Много добре знам къде и какво да пиша, че точно ти да ми правиш забележка. Супер ме ядоса с включването си! И не ми пиши лично да се извиняваш!

# 487
Никой не коментира моята теория, че предателят е Мелисандра, за да принуди Денерис да тръгне с драконите на север.

Не знам защо я изключвате категорично като вариант - тя вижда в бъдещето, искаше да събере огън и лед и да помогне на Джон в битката с white walkers. Освен това предвидливо замина преди новините за понесените загуби.

# 488
Не виждам защо крещиш. На същия цитат на Хепи, аз съм казал че имам безкрайно много предположения за Сам, но няма да ги коментирам, за да не  издавам информация и да не стават кавги по този повод.  Сравни с твоето изказване.
пак казвам - щом мислиш, че постъпваш правилно - давай, не слагай в спойлери нищо, но после не се сърди като те навикват. имахме достатъчно разгорощени дискусии по този повод тук.
Не виждам за какво ми се сърдиш?

Луси, няколко пъти коментирах, че напълно изключвам Мел - тя е ангажирана  в битката с Другите, а Юрон се кланя на демони, ако наклони везните на страната на противника, директно подпомага Другия-  Мел трябва да е много отчаяна че да унищожи половината армия на Дани за да я принуди да ходи на север, освен това тя не вижда всичко и в по-далечното бъдеще има пропуски. Замина от драконов камък, защото не искаше  да е на един остров с Джон и Давос.

# 489
  • Вестерос
Възможно е да, но според мен на Мелисандра идеята беше да ги събере и е за сега до там, затова и каза, че си тръгва. Лично обаче аз смятам, че няма предател. За мен замина, за да не я видя Давос, че ще я убие на мига, заради Шарийн.

Джон, не крещя, а за да го видиш, явно си пропуснал преди това....

Какви неща издаваш, като ние си спекулираме , поне аз с вас от 2014 насам! Какво точно издаваш??? Със задълбаването си го направи от мухата=слон. Спирам. Не ми се занимава.

# 490
 Тиф - капс лок - крещене? наистина да спрем, моля те за n-ти път.

не знам аз ли сама забелязах, че Тирион превзе Скалата,  за Дани, по същия начин, по който Джора и Баристан и превзеха един от робските градове - чрез канализацията.

# 491
Скрит текст:
Казват и какво е истинското име на Джон- Егон.

Въпреки че се сетих за несъответствие- пишеше, че ще изгонят Сам от Цитаделата, че излекува Джора- а не стана Simple Smile
И пишеше, че
Скрит текст:
Джили намира документа по-точно.

a eто го линка

Скрит текст:
Цитат
Не е много сигурно. В спойлера на седми епизод пак се загатва, че май е бременна.

Цитат
пишеше, че ще изгонят Сам от Цитаделата, че излекува Джора- а не стана Simple Smile
Къде го прочете това? В спойлера за епизод 3 си пише: Sam cures Jorah but instead of congratulations from the Maesters he gets additional chores as punishment for not following the orders. EDIT: "Jorah is much better the next time we see him, and Ebrose knows what Samwell has done. He says that Sam has saved Jorah's life, but he should have done what he was told, so in punishment he buries Sam in paperwork." 

Не пише да го гонят!

# 492
  • София
В тематата е почти толкова интересно, колкото в сериала - много междуособици има Stuck Out Tongue

И за да не е спам - на мен пък ми е интересно защо Бран така хладно реагира на Санса.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 22:09 от parasiempre86

# 493
  • Варна
Няма да чета назад, няма й да коментирам е3 ...Shame!

# 494
  • Вестерос
Явно другаде съм го прочела за гоненето,няма го тук,да.

Бран е триоката врана, над играта е вече Grinning или Санса е сгафила в бъдещето или са измрели.

Общи условия

Активация на акаунт