Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 312
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Кутрето (така ли се казва на български? Гледам сериала без субтитри) става наставник на Санса и това ми е от голям интерес-как ще се развие историята там.
Хм, не съм останала с такова впечатление. Тя го слушаше преди, сега е доста по-мнителна, дистанцирана, дори според мен му демонстрира вече на няколко пъти, че не желае да го слуша. Не и по начина, по който го правеше преди. Директно: какво искате лорд Бейлиш? Без много бла-бла-бла. Какво търси той около нея още, това не мога да разбера. В опасност е, не го ли усеща? Тя вече е силна, и малко дори безкомпромисна. Наистина ги промениха като роли и характери, него и Варис, както беше отбелязал някой.

# 541
Horny for a Stark p****

# 542
  • Вестерос
Kutreto му се иска да ѝ е наставник Simple Smile Но не е. Не си чела книжките предполагам, затова ти се струва силен сезона, извинително е my sweet usmmer child Hug Добре дошла! :букет4е:

# 543
Аз пък съм съгласна, че се заслушва, а той понякога казва доста умни неща. Да, Санса вече не наивното момиченце, но тя се разви именно защото гледа и слуша внимателно.

# 544
  • Вестерос
За мен Санса не знае какво прави, прави се на Церсей, а подкопава Джон така.

# 545
Веднага разгадахте😀 Да, не съм чела книгите, а и като знам какви романи са, изобщо и не възнамерявам някога да ги прочета.
Бейлиш дава на Санса много добри съвети, например в последния епизод имаше такъв кратък момент между двамата преди да я повикат, защото Бран се прибра. А той е ясно какво иска от нея. 😶 Даже и си призна пред Джон.

# 546
  • София
Умишлено съсипват образа на Кутрето, което е сигурен предвестник, че скоро ще умре. Правя аналогия със съсипването на образа на Станис. ДиД са царе в това да нарочат някой и да му съсипят целия образ, а присъдата е ясна - смърт. Като тя ще дойде като избавление, този досадник, да не ни лази повече по нервите. Та така с Лорд Белиш...  ooooh!
Не знам за спойлери, от всичко се пазя, това са си мои предположения изхождайки от минали сезони и от това, което представлява сериала под вещата опека на двете Д.

# 547
  • София
А съюза между истинския крал на Нощта (който е получовек/полудруг/ и кралицата-зомби) в книгите?
А? А?Trollface
Не е невъзможно, не е и нелепо, зависи как ще го изиграят.

за Крастър, да така беше, ама той така или иначе бе бита казуза и зад вала, пък и не пречеше по никакъв начин на Другите. Само им помагаше, а в замяна те го оставяха жив и толкоз.

А относно конкретния цитат. ОК, така е, ама тук говорим за съвсем различни неща. А и това в сериала едва ли ще го покажат. Не очаквам нещо дълбоко и силно около КнН и другите. Дано се лъжа и да ме изненадат, ама надали.
По тази логика, какво Церсей ще се врече в любов на КнН, за да царуват заедно над опустошения континент? В интерес на истината има някаква логика, наистина зависи от това как ще се изгради, а ако има някой, който е способен на такъв отчаян съюз, то това е именно изпадналата пачавра, Церсей. Но не мисля, че КнН ще падне толкова ниско...  Laughing

# 548
Е Кутрето и на Джон каза какво иска от Санаса, само дето получи по болезнен отговор Simple Smile

# 549
Но от последната серия признанието за отровения Джофри беше голяма изненада за мен. Тоест за това кой всъщност е отговорен.
Олена е прекият извършител, вероятно и инициаторът, но и Кутрето помага, той също е в заговора. Имаше и сцени в предните сезони, където си се намекваше доста ясно, явно не си внимавала.

# 550
Веднага разгадахте😀 Да, не съм чела книгите, а и като знам какви романи са, изобщо и не възнамерявам някога да ги прочета.
Бейлиш дава на Санса много добри съвети, например в последния епизод имаше такъв кратък момент между двамата преди да я повикат, защото Бран се прибра. А той е ясно какво иска от нея. 😶 Даже и си призна пред Джон.
А ти как го разбра това което Кутрето каза на Санса? Аз попитах тук, но не получих отговор. На мен страшно много неща ми се губят след като ги изгледах почти всички сезони наведнъж, а книгите изчетох за 2 месеца и съответно нищо не помня

# 551
  • Вестерос
Аз не видях добър съвет да даде последната серия.

Олена слага кристала в мрежичката за коса и го дава на Санса, в сериала беше огърлица. Санса я носи на свабата, Олена взема камъка и го пуска в чашата на Джофрито. И кутрето е замесен , да, както и в смъртта на Джон Арин и опита за убийство на Бран.

# 552
А ти как го разбра това което Кутрето каза на Санса? Аз попитах тук, но не получих отговор. На мен страшно много неща ми се губят след като ги изгледах почти всички сезони наведнъж, а книгите изчетох за 2 месеца и съответно нищо не помня
За мен казаното в кратката сцена е много важно относно отношението на Бейлиш към Санса-хем ù е покровител, баща, съюзник, открива собствените си карти дори, т.е. разкрива се пред нея-"всеки ти е приятел, всеки ти е враг"-т.е. нагласяй се и действай според ситуацията. Той стои при нея, защото има изгода, но и мисля, че той вижда сексапилната жена в нея-познава я още от малко момиченце, някога е обичал майка ù, сега хем открива вече жената в нея, хем и частица от майка ù и е привлечен.
Освен това ù казва да наблюдава и да се научи да предвижда ходовете на противниците си (а може би дори и на приятелите си), за да не я изненада нищо, когато се случи, а това ще я направи добра кралица!

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 22:00 от Spring is my season

# 553
Умишлено съсипват образа на Кутрето, което е сигурен предвестник, че скоро ще умре. Правя аналогия със съсипването на образа на Станис. ДиД са царе в това да нарочат някой и да му съсипят целия образ, а присъдата е ясна - смърт. Като тя ще дойде като избавление, този досадник, да не ни лази повече по нервите. Та така с Лорд Белиш...  ooooh!
Не знам за спойлери, от всичко се пазя, това са си мои предположения изхождайки от минали сезони и от това, което представлява сериала под вещата опека на двете Д.

Тирион? #Shocked

# 554
Цитат
По тази логика, какво Церсей ще се врече в любов на КнН, за да царуват заедно над опустошения континент? В интерес на истината има някаква логика, наистина зависи от това как ще се изгради, а ако има някой, който е способен на такъв отчаян съюз, то това е именно изпадналата пачавра, Церсей. Но не мисля, че КнН ще падне толкова ниско...  Laughing
Добре де, ама аз пак питам - на КН за какво му е Церсей? Коя армия ще застане зад нея? Народът довчера я замерваше с домати и листа от зеле (или може би айсберг?). Иначе той със сигурност има какво да ѝ предложи, може да се измисли нещо. Ама обратното?... Както видяхме, ББ не се размножават по полов път, даже и като жена не му върши работа.

Харесаха ми разсъжденията ти за съсипаните образи. То и с Нед така, ако беше послушал жена си, да не ходи на юг, ехеее... Ама така става с мъжете, дето не слушат жените си  Joy

Общи условия

Активация на акаунт